Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Viikonloppulörpät

Huomenta.. Ei tämä meinaa antaa näitä lörppiä tehdä kyllä lainkaan..

24.3.2017
ninnup
ninnup

Didricksonit on kyllä ihmeen kestävät. Keskimmäinen antanut niille kyllä kunnolla kyytiä eikä ole miksikään mennyt. Suoranainen ihme.

Kiitti J tuosta Ciraf-vinkistä. Täytynee käydä katselemassa josko moisia löytyisi.

Tämä päivä meni kirppistä järjestellessä. Huomenna sit varsinainen kirppispäivä. Tänään jo talkoolaiset vähän pääsi ennakko-ostoksille. Löysin esikolle yhdet tosi hyväkuntoiset housut ja kolme kivaa paitaa. Sit isoille pojille chima-speedorit ja pienimmälle pikkuauto.

Jestas sentään, että päivän seisoskelun ja kävelyn jäljiltä on kyllä järjettömän kipeänä paikat. Loppuvaiheessa oli pakko vaan parkkeerata istumaan lattialle ja siellä lajitella vaatteita kun ei enää kyennyt seisomaan.

25.3.2017
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler

Meillä on toistaseks kestäny lassietecit parhaiten, didriksonin talvihaalarit on ollu kestävää tekoa joten niiden välikausivermeetkin vois kestää isoimman menoa,
Kengistä en tiedä onko semmosia olemassakaan.

Aamukahvilla tässä, hirviä meno jo aamusta.. Koko ajan pitäs olla teippiä ettimässä ja vaikka mitä ja koko ajan riita ku tyttö ei suostu tekemään just sitä mitä poika käskee.

Pienin kattoo pikkukakkosta matkasängystä.
Tänään kävästään siellä kurarukkasostoksilla ja sanoin kaverille että voisin tulla joksku aikaa seuraks kun se on yksin lasten kanssa viikonlopun.
Voisin ehkä ottaa ton isoimman mukaan leikkimään sinne..

Eilen lajittelin noita vk-vaatteita ja sovittelin mitä joutaa kirppikselle. Käytii luistimet viemässä varastoon ja otettii vk-lenkkarit sovitettavaks sisälle. On se tuo pojan jalka vähän kasvanu ku syksyllä ostetut menee just vielä vaikka otettii olevinaan enempi varaa niihin. No kokoa isommat vikingit oli myös laatikossa mitkä on tullu jossai kirppisvaatepaketti ostossa mutta ne on lyhyt vartiset ni en tiiä onko noista suojaamaan riittävästi tuota rymyeetua.
Tytön kengissä on reilusti varaa näköjään mutta ne hänen omasta mielestään tuntu jalassa paremmilta ku ne pienemmät jotta menkyyt niillä. On tossa sitte tommoset karvavuorilenkkarit kaverilta saatu ni pitää niitä alkuun.

Täytyy pestä hirmu määrä lapasta ja villasukkaa ja ulkovaatetta.

Ja nyt alko neitokaisen kiljuraivari..

25.3.2017
ninnup
ninnup

Mie kävin siellä KappAhllissa. Lasten vaatteet oli osta 3 maksa 2, joten sieltä tarttui 3 paitaa esikolle. Cittarin puolelta vielä pari lisää. Välikausihousuja en löytänyt sellaisia joista voisin uskoa niihin kestävän pidempään kuin pari käyttökertaa.

Sit käytiin IKEAssakin. Lopulta. Nyt on sekin siis hoidettu pois alta.

Huomiseksi mulla on tuossa vielä muutama tavara hinnoiteltavana. Huomenna ja sunnuntaina sit täydet päivät kirppiksen parissa.

24.3.2017
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler

Niin se on..

Raivattavaa ois vaikka kuin paljon ku jaksas nousta tekemään. Venytän vaan päiväkahvia ettei tarviis.
Kattelin säätiedotusta ni vois kyllä suurimman osan toppavehkeistä jo pistää pois kun noilla on kahdet vehkeet ainakin.. Pirullista tuulaisita lupaa ens viikolle..

Kylläpä saa taistella tuon poikalapsen kanssa siivouksesta vaihteeks. No itepä kerää rangaistuksia itelleen..

24.3.2017
ninnup
ninnup

Hyvä tietysti ettei kauppaa joudu lopettamaan siksi ettei kannattaisi. Mut kurjempi asiakkaille. Jospa joku inspaantuisi avaamaan uudestaan.

Mä oon joskus miettinyt, että johonkin tuollaseen voisi jopa heittäytyä. Kakkutarvikekauppa. Mut ehkei mulla kuitenkaan ole riittävästi tunteenpaloa vaikka tykkäänkin nykerrellä. Jonkinlainen intohimo leivontaan pitäisi olla.

Tuntuu, että just nyt ainoa keino työllidtyä olisi ryhtyä yrittäjäksi. Mutta en oikein tiedä mikä olisi se oma juttu. Jos omaa alaa miettii, niin pitäisi melkein pystyä kehittämään jotain ihan uutta ja patentoida se. Sitten ryhtyä markkinoimaan
Pitkä ja kivinen tie...

En ehtinyt KappAhlliin. Muut tuli kyllä pikapikaa kierreltyä. Cittarin remppa-alesta löysin verkkarit esikolle.

24.3.2017
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler

No voi hiivatti! Tää lähetti vain puolet tai kolmasosan tekstistä!

Äääääh!

24.3.2017
ninnup
ninnup

Meillä lopettaa..
Yrittäjä kirjoitti fb-sivustolleen tai sähköpostiin että syy on hänelle henkilökohtainen niin luulen että yrittäjän elämäntilanne on muuttunut niin ettei pysty pitämään liikettä. Olin näkevinäni vastikää kurssien pidosta juttua jms ja yhdenäkin tuli tämä ni en usko että varsinaisesti kannattavuus ois ollu tuohon syynä mutta harmi, ihana kauppa ja pelasti monet juhlat

24.3.2017
ninnup
ninnup

Huomenta

Kiva nähdä J! Ja muita myös 😄

Pigletille siivousintoa ja hyvää viikonloppua porukoitten luona.

Ninnupille kivaa kylillä heiluntapäivää.

Mä olin tänä aamuna ihan kypsä räjäyttämään koko katraan kuuhun. Vanhin valehtelee minkä ehtii, keskimmäinen kiusaa pienintä ja noh, se pienin on 2v eli oikea pein in the äässss.

Isoimmalle pitää jostain taikoa välikausihousut. Keskimmäiselle kaivettiin eilen autsista 122 senttisiä vaatteita. Siis herran jestas mikä läjä! Kahdet välikausi housu ja takki yhdistelmät, yhdet vkhaalarit, parit muuten vaan ulkohousut, verkkatakki ja kolmet (!) verkkahousut. Ei pitäs ihan äkkiä loppua 🙈 Noi housu+takki yhdistelmät vieläpä näyttää siltä ettei ne ole edes käyneet päällä. Mä oon ne varmaan jostain alesta ostanut niillä huitteilla kun juuri ja juuri olisivat mahtuneet esikolle päälle. Ei sit ole ehtinyt käyttää. Haalarit on sentäs polvista paikatut 😄

Tänään olis monessa kaupassa käyntiä. Pari juttua sieltä, toiset pari tuolta ja vielä nämä ja nuo tuolta ja täältä.

KappAhlissa näytti olevan jotkut clubipäivät ni täytyy käydä kahtomassa löytyiskö sieltä esikolle vaatteita. Inhimilliseen hintaan. Ja sitä ennen pitää kiertää cittarin remppamyynti.

Onkos ninnup se confetti vaan siellä loppuunmyyntiä tekemässä vai ihan kaikkialla?

24.3.2017
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler

Huomenta!

Siivouspäivä täällä. Sitten vois käydä Cittarissa pyörähtämässä ja Kotipizzassa lounaalla 😊 Viikonlopuksi lähdetään mun vanhempien luo.

Esikoisen koulupäätöstä edelleen odotellaan. Toivottavasti viimeistään ens viikolla tulisi.

Mukavaa kaupunkipäivää ninnupille!

24.3.2017
piglet82
piglet82

Vihdoin se lapsilisä päivä ja perjantai..

Tänään lähdetään lasten kanssa kaupunkiin hakemaan tyttären silmälasit korjaamolta. Käydään mäkkärissä lounaalla ja yritän päästä käymään ainakin yhdellä lasten kirppiksellä kattomassa oisko siellä pienimmälle vk-kenkiä.
Niin ja confetti on viimestä päivää auki ni täytyy kattoa onko loppuunmyynnissä enää mitään ostettavaa meille kun kaikki on -40% mitä on jälellä.

Ihan justiin tästä aamupalalle ja valmistautumaan ni hyvällä tuurilla kerettäs heti 10 kaupunkiin kun paikat aukeaa..

24.3.2017
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...