Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Ovulaatio kiertopäivänä 34?

Onko mahdollista että tästä kierrosta voisi raskautua? Mulla on yleensä järjettömän pitkä ja epäsäännöllinen kierto, mutta nyt onnistuin tikuttaan tänään elämäni ensimmäisen ovisplussan... olen innoissani, mutta samalla mietin voiko näin myöhäisestä ovulaatiosta oikeasti vielä olla ns. hyötyä?

22.3.2017
Amadeea
Amadeea
11-month-old baby

Itse tulin raskaaksi myöhäisestä ovulaatiosta, testit eivät näyttäneet mitään ns oikeaan aikaan ja luovutin. Kuitenkin tarttui testailujen jälkeen, mulla oli kierto silloin 35 päivää. Luulinkin jo, että kuukautiset alkaa tiputtelun vuoksi, mutta kun ei oikeita menkkoja kuulunutkaan niin lopulta raskaustesti näytti plussaa ☺️ Tyttö nyt 5kk ❤️

11.4.2017
katjapaakki
katjapaakki
2 years, 4-month-old toddler

Heissan, pakko vaan tulla huutelemaan sen verran että itse olen raskautunut ovulaatiosta joka ultrattiin kp 36 ja nyt tämä uusin monen alkuraskauden ultran arvion perusteella kp 29 tapahtuneen ovulaation mukaan. Minulla siis kierrot noin 45-70 päivän mittaisia.

28.3.2017
Sonzuheebo17
Sonzuheebo17

No sehän riippuu ihan täysin ja totaalisesti kierron pituudesta, onko tiosta iloa vai ei.

Parhaan tulojsen toki saa jos ovis osuu kierron puolivälin huitteille. Jos osuu alkukiertoon, niin limakalvo ei ehkä ole ehtinyt paksuuntua riittävästi. Loppupuolella taas limakalvo saattaa olla jo irtoamassa jolloin sekään ei kunnolla pelitä enää.

Ovulaatiokierto ja kuukautiskiertohan eivät välttämättä kulje synkassa keskenään. Eli oviksen ajoittuminen kk-kiertoon voi vaihdella suurestikin.

Hienoa tietenkin, että kun nyt bongasit oviksen, niin ainakin tiedät että moinen tapahtuu. Jos ovis on toistuvasti kierron loppuvaiheilla, kannattanee ehkä olla yhteyksissä terkkariin/neuvolaan/ehkäisyneuvolaan jotta esim. lääkityksellä saataisiin ovis sijoittumaan optimaalisempaan ajankohtaan.

Mutta kaikesta huolimatta. Mahdollisuudet raskautumiseen toki on kun ovis kerran tapahtuu. Peukut pystyyn!

22.3.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...