Tirjantaihuomenet

Hyvää huomenta! Mitäpäs tähän päivään?

21.3.2017
misukka
misukka

Nii noi petivaatteet. Riippuen toki vähän tyynyn matskusta, mutta vaahtomuovia en pistä kuivausrumpuun ku se voi sulaa siellä. On koko kone käyttökelvoton sitten. Kuitutyynyn oon tainnut pyörittää kuivausrummussa, peitot ainakin heitän ihan miettimättä rumpuun.

21.3.2017
misukka
misukka

Viime yö meni pyöriessä. Närästi ja kyytiläinen vaan möyrysi..

Mukava oli aamulla herätä migreeniin.. Soittelin sit neuvolaanki ku tuli ne näköhäröt migreenin kanssa. Käski seurailla tilannetta kun kuitenki mulla migreenitaipumusta. Ja on ollu viime aikoina vähillä unilla, niskat jumissa ja huonolla syönnillä.. Kehotti päikkäreille lasten kaa. 😁

Hetken jos uinahtas ni sit vois uusin voimin leipoa illaksi jotain tarjottavaa kun esikon kavereita on tulossa kylään.. 😊

Aamupäivästä kävikin yks kaveri muksujensa kanssa kahvilla..

21.3.2017
tennari
tennari

Juu. Täällä on nykyään suorastaan ruuhkaa lörpässä 😝

Vai Didricksonin kuratumppuja. Pitäisköhän munkin käydä kurkkasemassa niitä. Ei ole kyllä mitään visiota, että kenellä kaikilla meidän jannuilla on kuravehkeet missäkin kuosissa. Keskimmäiselle ihan joku aika sitten just ostettiin isommat. Pienimmän härveleitä en ole tullut nyt katsoneeksi.

Voi vitsit, että nyt jaksaa jatkuvasti vähän päätä jomotella. Onkohan miun niskat vaan niin totaalisen jumissa. Venyttelyt ja vanuttelut tekee kyllä kutaa.

21.3.2017
misukka
misukka

Meillä pienimmäinen on lauleskellut kuudesta eteenpäin. Voisi se joskus nukkuakin.

Ite hokasin, että miun kaikki tukisukat on pesussa. Täytynee yrittää selvitä päivästä tavallisilla sukilla.

Tänään äitipolikäynti. Ja illalla esikolla futisreenit.

Mä olin eilen illalla reipas ja hinnoittelin kirppistä varten tavarat. Täytyy vielä kahtoa, jaksaako kaivella lisää myytävää. Tuossa nyt on pääasiassa vain 110 kokoista vaatetta kun sitä on meillä niin jumalattoman paljon. Esikon pieneksi jääneitä futiskamoja laitoin myös myyntiin.

21.3.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...