Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Perjantailörppöstä

Huomenta, mitäs tänne kuuluu?

17.3.2017
ninnup
ninnup
3 years, 6-month-old toddler

Me käytiin tytön kanssa ikeassa aamusta.. se kyllä jakso hienosti koko reissun vaikka meillä oli aika paljon kerättävää sieltä varastosta👍 yllätyin kyllä positiivisesti mieskin yllätty ku tuli kotia ko vaatehuoneen säilytysjärjestelmä ootti olkkarissa😁 plus pari hyllykköä tytön huoneeseen☺

Käytiin siskon kanssa kattoon yhtä bändiä . oottelen grillillä ruokaa kotia viimeiseksi.. ennemmin tässä pitäis kyllä olla jo nukkumassa😂 eikä missään grillijonossa, ku kuudelta pitäis olla lähössä töihin😨😄

18.3.2017
Zzantra
Zzantra

Minä oon aatellu, että kaikilla on kiire.

17.3.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Joo aikas hiljasta on. Ei kunnon lörppiä saa aikaiseksi oikein millään.

Mä sain kolmioleivän syötäväksi. Juhuu. Onhan edellisestä eväästä (lihapasteija) melkein 10 tuntia.

Tämän päivän puolella ei ole kyllä toivoa päästä kotiin. Magneettikuvaan on kuulemma 5 ennen mua jonossa ja yhdessä kuvassa menee 30-60 minsaa.

Kylläpä tuli kauhia touhu yhdestä hassusta näköhäröstä.

17.3.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

Täällä on vissiin entistä hiljasempaa ku katselin että 15.3. tehty edelliset lörpät ja tässäkään ei moni ole pyörähtänyt..

17.3.2017
ninnup
ninnup
3 years, 6-month-old toddler

Meillä tyttö mielestäni kipeämpi tänään kuin eilen.
Nyt nukkuu. Kumpanakin aamuna herännyt kuudelta.
Mukavaa viikonlopun alkua kaikille.

17.3.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Johan se misukkakin lähenee la:ta :O

17.3.2017
ninnup
ninnup
3 years, 6-month-old toddler

Joo, mun pojalla on aika ronskeja uhmakausia aika ajoin, nämä uudet raivarit on taas näin kuukausi ennen synttäreitä ja toivottavasti loppuu kohta. 4v raivouhma kesti pitkälle kesään, lähes puoli vuotta..

Mä sain kun sainkin porukan kaupunkiin ja reissu meni ihan kivasti. Käytiin mäkkärissä lounaalla sitten ja siitä bussilla kotiin. Toinen optikko sano että ei voi korjata, toinen sano että vois olla korjattavissa ni jätettiin sinne. Korjaaja itse ei ollut paikalla mutta katsoo niitä huomenna ja sanoin että ens viikon loppupuolella pääsen hakemaan että ei oo hengenhätä sinällään. Varalasit on ja ne on edelleen ihan pätevät kun tammikuussa vaan pientä hienosäätöä niihin uusiin tehtiin..

Tytär on villimpi ku perheen pojat yhteensä ja korvat ei oo ees koristekäytössä. Sitten kun ärähdän ni itkee että ei saa huutaa.. Phuh, no entä jos kuuntelisit niillä kerroilla ku sanon nätisti kun nytkin sanoin oikeesti voimakkuutta koventaen varmasti 8 kertaa ja muistissa kesti ärähdyskin sen 5 sekuntia. Koko ajan härnää muita ja höröttää tuota ylikierros-noita-akkanauruaan. Yritän muistella kauanko pojalla meni tuossa pahimmassa ylikierros vaiheessa ja kai tässä nyt on joku puol vuotta vielä jälellä..
Ja pienimmällä on alkava raivouhma jotta eihän tässä sitten :D :D Voi savitaipale sanon minä..

Mun pitäs jaksaa rueta ruokahommille ja keittiö siivota ompelukuntoon.. Lapset syö välipalaks mäkkärin tähteitä ni ei kai tässä iso hätä ruoalle ole.

Keksejä pitää leipoa vielä tälle illalle että mieluusti vois sen ruokapuolen jättää johonkin "kaivetaan jotai jääkaapista" -tyyliseen ratkaisuun. On siellä pikaevästä sielläkin ja spagetti + lihapullat kelpaa yleensä aina.

17.3.2017
ninnup
ninnup
3 years, 6-month-old toddler

Huomenta vaan kaikille! Mä olen miettinyt (viimeksi eilen aamulla) että onko nuo kesällä kuusi vuotta täyttävän tytön raivokohtaukset ihan normaaleja, joten hyvä kuulla että muillakin on samanlaisia pikku raivopäitä. Ehkä se sitten kuuluu tuohon ikään. Itse en vaan jaksaisi tällä hetkellä mitään kohtauksia kun minullakin mieliala heittelee niin paljon. Minun pitäisi ruveta siivoamaan mutta ei millään jaksaisi. Flunssa vie kaikki voimat. Tekisi mieli vaan herkutella ja makoilla koko ajan. Mites te muut, oletteko kovia herkuttelemaan?

17.3.2017
AnnelieP
AnnelieP
5-month-old baby

Huomenet

Ninnupin esikko onkin varsin kiukkuisena taas. 😔 Miten sitä pieni ihminen jaksaakin välillä noin kovasti raivota...

Mulla on molempien pienempien poikien vasukeskustelut nyt aamusta.

Prismassa on asiakasomistajapäivät nyt loppuviikosta joten jos ehdin, niin sinne suunnin hakemaan pienimmälle välikausikengät.

17.3.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

Mä juon aamukahvia ja lapsilla on satanen lasissa jo heti aamusta.

Isoin täytti 6v 2 viikkoa sitten ja sillä on taas mahdottomia raivareita tiuhaan. Neuvolaan piti kantaa n. 300m ja mun piti poistua huoneesta kun ei tullu mitään, neuvolan täti sai sitte yksinään sen yhteistyökykyiseksi. Kaveri tuli sitten avuksi pitelemään rokotukseen kun emlan laittokin vaati minulta ja neuvolatädiltä voimaa ja akrobatiaa.
117cm oli hän ja reilu 21kg. Pienimmällä piti eilen olla 18kk lääkärineuvola mutta lääkäri oli vissii sairastunu ni pyysin että mitoilla käytäs kuitenkin ja 86cm ja vajaa 13,5kg. reilu 8cm tullu 6kk aikana pituutta.
Viime viikko oli lomaviikko ja pienin sairasti pahan enteron, tai ei se muuten paha ollu mutta suu oli tosi kivulias 3-4pv ettei syöny kun viiliä purkin kaks päivässä Rankka dieetti lapselle joka ei juuri lautaselle syleksi. Jalkarakkulat ei oo niin häirinny.
Tytöllä oli suu kipeä mutta särkylääkkeellä pärjäs, pienin ei silläkään. Isoimmalla ei oo muuta kipuja ku migreeniä ollu 4 viikon sisään. Tosin sillä onkin sitte pitkävaikutteinen kipulääke siihen että voi johtua osin siitä, suussa ja käsissä kuoriutuu riepaleita vähän väliä.

Yritän saada porukkaa keskustaan kun tyttären lasit meni ihan rikki ni pitäs löytää optikko jossa ne korjattas ja kohtuuhinnalla kun kysillä ei enää lasipaja korjaa.. Tuo 6v ei ole todellakaan yhteistyökykyinen ja vaatii vissiin taas kamojen seinilleviskelyraivarin että saan tän porukan liikkeelle niinku eilen sinne neuvolaan..

Semmosta hätäseen, nyt aamupalaa pöytään ja palaillaan vähän myöhemmin :)

17.3.2017
ninnup
ninnup
3 years, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...