Fasettilukko

Hei! Onko kellään kokemuksia fasettilukosta raskaana ollessaan? Miten hoidettu jne? Multa on kaikki muu nyt tutkittu oireisiin viittaava eikä sydämmessä eikä keuhkoissa pitäisi olla mitään ongelmaa. Olisi kiva jos joku tietäisi jotain. Kiitos jo etukäteen!

15.3.2017
Mirjami11
Mirjami11

Moikka,mulla oli n. Rv 26 tuo fasetti lukko ja aivan pirun kivulias. Menin jopa päivystykseen ku luultiin että sydänkohtaus tai veritulppa. Mutta selvisi että oli tuo rintarangan fasetti lukko. Menin jäsenkorjaajalle ja niksauttI kolmesta kohtaa takasin paikalleen eikä oo onneks sen jälkeen ollut.

20.3.2017
vauvakesäkuu
vauvakesäkuu

Jos on oikein pahasti mullakin jumittanut, niin täytyy useampia kertoja pitkin päivää yrittää liikutella. Jossain vaiheessa sitten helpottaa.

Noi kaikki kikkakolmoset on vähän sellaisia, että saattavat auttaa kun useamnan kerran tekee. Avaa vähän kerrallaan sitä jumia.

Kyllähän raskauskin jonkin verran ahdistaa kun kohtu työntyy ylöspäin. Ja hengitys on pinnallisempaa kun pallealla ei ole niin paljon tilaa liikkua.

Kylkikivut voi joo johtua vauvan liikkeistä. Jos erityisesti viihtyy jossain tietyssä asennossa, että aina työntyy jostain tietystä kohtaa. Mulla tyyppi työntää kantapäätä aina vasempaan kylkeen. Tulee kunnolla näkyviin terävänä. Siihen kun sitten supisteluja päälle niin kyllä tuntuu.

Rintakipuna voi tuntua pahempi närästys. Mulla ainakin kun oikein korventaa niin tuntuu kuin koko rintalasta olisi tulessa. Ja usein just tuosta sydämen huitteilta kiristää niin rintaa kuin selkääkin.

Närästykseen voi kokeilla Rennietä, tai jos Rennie ei auta niin Galieve.

Toivottavasti oloosi löytyy helpotus.

19.3.2017
misukka
misukka

Kiitos vinkistä. Kokeilin samaa, mutta ei auennut, kokeilin muitakin mitä luin netistä, mutta ei apua. Ehkä mulla sitten johtuu kylki ja rinta kivut ja hengenahdistus tästä raskaudesta niinkuin neuvolassa sanottiin. Tai en sitten ite osannut aukaista lukkoa ja täytyisi mennä ammattilaiselle käymään.

19.3.2017
Mirjami11
Mirjami11

Nostetaas tätä ilmoille josko löytyisi joku joka tietää.

Itsellä kyllä selän ja rintalastan jumituksia ollut mutta en tiedä onko varsinaisesti fasettilukosta kyse.

Mä olen tehnyt niin, että köyristänyt selkää mahdollisimman kasaan ja siitä kädet sivulle auki ja rintalasta niin auki kuin saa.

Aika usein auttaa ainakin vähän ja joskus ranka tai rintalasta oikein paukahtaa kun aukeaa. Se paukahdus aina helpottaa hengitystä. Kun oikein jumittaa, ni on raskasta hengittää.

16.3.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...