Lörppistä 😊

Miusta on ihan surku kun tää palsta meinaa kuihtua kokonaan...

14.3.2017
riu
riu

Vastaan tähän misukalle.
Juu, nuorisopuolen koulutus, ei aikuiskoulutuslinja.

15.3.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onhan nuo jälkensä jättäneet. Ei uskalla niin raskauteen luottaa kuin ennen keskenmenoja. Illalla juuri iski ihan järjetön menetyksen pelko ja yöllä olin ihan varma, että tämäkin meni kun ollut tosi rauhallinen muutaman päivän enkä nyt saanut yhtään liikkeelle.. Itkuhan siinä tuli kun lopulta sai edes pienen pukkauksen paluupostissa.

Uskon kyllä, että teille se pikkuinen vielä suodaan.

15.3.2017
misukka
misukka

Mä vastaan nyt vielä tänne vaikka pitäisi aloittaa uusi ketju tälle päivälle. Onnea PekkajaMatti koulun hakuun! Misukka, on sinullakin ollut kyllä rankkoja kokemuksia. Ihanaa että olette uskaltaneet vielä yrittää ja että nyt on tulossa pieni tulokas. Toivottavasti myös meille jonain päivänä. 😊

15.3.2017
AnnelieP
AnnelieP
3 years, 6-month-old toddler

Tuoko on nyt nuorisokoulutuksen puolelta sitten? Ei aikuiskoulutus..

14.3.2017
misukka
misukka

Misukka, se on tuo lapsi-ja perhetyön perustutkinto. Pääsykoe on 4.5. Sama rakenne valintakokeessa kuin syksylläkin. Kirjallinen tehtävä ja opettajan haaststtelu. Saisi olla kyllä psykologin haastattelu. Näillä mennään kuitenkin.
Soitin sinne nuorisopuolen opolle ja lupasi puhua mun hakemuksesta koulutusjohtajalle.

14.3.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tottakai saa surra. Mullakin noi keskenmenot olleet sellaisia, etteivät ole lähteneet vuotamaan spontaanisti vaan ne on pitänyt käynnistää.

Kun vuoto ei ala spontaanisti, jää mielikuvaan että kaikki on ok ja se on tosi karu isku kun np-ultrassa todetaan, että sikiö on kuollut jopa useita viikkoja aikaisemmin. Tuo eka mulla todettiin 18+5 kun sykettä ei kuulunut neuvolassa. Koko vastasi jotain 14+ viikkoa mutta olin tuntenut liikkeitä rv 16+ vielä. Sen jälkeen luulin, että istukka nousi eteen. Esikosta oli istukka edessä. En osannut huolestua.

Tuo toinen oli 11kk sitten ja vauva oli kuollut 2 päivää ennen np-ultraa, rv 11+4. Paria viikkoa aiemmin olin nähnyt hänet hyvissä voimissa varhaisultrassa neuvolalääkärillä.

Pohdi rauhassa, mikä keino tuntuu soveliaalta sinulle ja teille käydä menetystä läpi. Oman aikansa se vie.

Täällä ei mitään kummoisia suunnitelmia iltaan. Kunhan muksut saadaan petiin niin voi hetken huokaista. Ollut taas melkoinen hulinameininki koko illan.

14.3.2017
misukka
misukka

Nii on :/

14.3.2017
lilz
lilz

Kiitoksia PekkajaMatti sekä Misukka! Olihan tuo hirveä kokemus, ja pettymys pienen menettämisestä on kova. Aina yksin ollessa suru iskee puukon iskun lailla, vaikka toisaalta ajattelen etten saisi surra lainkaan koska eihän pikkuinen ollut vielä edes ihmisen näköinen (kehitys oli loppunut n. rv6, mutta huomattiin vasta rv12 ultrassa). Pitää miettiä tuota terapiassa käyntiä jos tuntuu etten muuten selviä tästä kaikesta.. Olipas taas synkkää tekstiä. Ehkä pitäis ajatella välillä taas jotain positiivista. Onkos teillä mitään mukavia suunnitelmia loppu illaksi?

14.3.2017
AnnelieP
AnnelieP
3 years, 6-month-old toddler

Voimia Annelie! Muista antaa surunkin tulla. Itsellä myös 2 kma taustalla (rv 19 ja 12). Puhuminen voi helpottaa. Mulla ainakin tuossa pidemmälle päässeessä auttoi ihan ulkopuoliselle puhuminen, sitten ajastaan. Sukua ja omaa miestä kun ei loputtomiin jaksanut rasittaa.

PMlle tsemiä iltaan ja kouluun hakuun. Löysit sitten sopivan koulutuksen itsellesi?

14.3.2017
misukka
misukka

Halaus Annelie.

Työkokeilussa oltu taas tämä päivä.
Erillishaussa sitten vaan kouluun. Vapaamuotoinen hakemus kirjoitettu jo.
Ensi viikolla pitäisi kirjoitella jatkoa mun työkokeilulle.
Keskimmäisen koulun vanhempainyhdistyksen kokous illalla, aktiviteettia töitten rinnalle.

14.3.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hei vaan kaikille. Aika harvoin täällä kirjoittelen mutta tykkään lueskella muiden juttuja. Pitäis varmaan itsekin osallistua enemmän tähän kirjoitteluun. Olen kyllä huomannut saman niinkuin te muut, hiljaista on. Minä oon flunssan kourissa mutta pitäisi kuitenkin kömpiä kohta työmaalle. Muutama tunti ois töitä ja sitten pitäisi jatkaa uuden vaatekaapin kokoamista. Minullakin on ihme siivous/sisustus vimma. Ehkä johtuu viime viikkoisesta keskenmenosta. Yritän keksiä hirveästi kaikkea tekemistä etten vaan velloisi surussa.

14.3.2017
AnnelieP
AnnelieP
3 years, 6-month-old toddler

Hihhii tennari 😄 Voi isäntäraukkaa kun vaatteita joutuu ettimään.

Kica tuommonen hiihtocup.

Hitsi, mun tarttis kans käydä IKEAssa. Semmonen lasten lelutötterö pitäis hakea. Tosin meinasin tunkea siihen vaatteita enkä leluja 😊 Meillä on ihan järjetön määrä pipoja, lakkeja, lippiksiä, tumppuja, sormikkaita dun muita, et pakko laittaa johki tomm8seen härvätykseen ne pois tieltä. Ja jos vaikka vahingossa tekis samalla löytöjä. Mä just kävin yhtä hyllyvälikköä läpi, ni dieltä löytyi valehtelematta joku kymmenkunta sormikasparia ikäluokkaan 1-2v. Josko niistä jotkut sais tuolle pienimmälle käteen kunhan vähän kelit lämpiää.

Hyvin oot saanu pidettyä painon kurissa. Miulla kävi vähän miinuksellakin välillä mutta nyt oli tullut 900g/viikko lisää. Tosin nämä turvonneet nakit varmaan selittää sen aika hyvin. Oon yrittäny pintaverenkiertoa hieroen vilkastuttaa josko se vähän rajoittaisi turpoilua.

14.3.2017
misukka
misukka

Täällä sitä käydää joka päivä lukemassa mut ku on ollakseen niin vaikeeta vastata. 😉

Joops. Mul oli aamusta neuvola. Oli 3 vkssa tullu hurjat 100 g painoo lisää. 😂

Kaik arvot oli kuten pitikin, pieni mylläsi sen minkä ehti ni tuli terkka siihin tulokseen että nähdään kuukauden päästä.. 😁 mitäpä sitä suotta ramppaamaan jos ei mittää ole..

Huomenna sit vähän taas mittaillaan ja tuumaillaan et torstaina saajaan Ikeasta tarvittava määrä tavaraa ja vaatekaapit ojennukseen. 😊 Mulle aina välillä iskee älytön sisustusvimma.. Suattaapi ukko olla joku ilta ihmeissään jotia tullessaan että mistäköhän ne vaatteet tällä kertaa löytyy. 😃 on kerran jos toisenkin vaihdettu niitten sijoituspaikkaa.. 😂

Jos huomen vaikka tekis jo suuremman siivouksen viikonloppua varten ni eipä tarttisi sit lopummasta viikkoo ku leipoa. 😊

Teillä muksut tykkää luistelusta. Meillä nuo on enemmän viihtyneet hiihdon parissa. 😊 Tääl on menos nyt 3 vk pituinen abc hiihtocup jossa siis paikallinen hiihtoseura järjestää 3 torstaina peräkkäin lasten hiihtokisat. Sarjat alkaa 1 v lähtien joten meidän 2 ja 4 veet vetelee siellä ihan onnessaan. 😁

14.3.2017
tennari
tennari

Mä kans kaipailen uutta ja vanhaa verta lörppistelemään. Mutta ko näyttäny vähän yksinpuheluksi menneen tämä touhu viime aikoina ni en ole viittinyt olla joka aamu avaamassa lörppää johon saa 1 tai 2 vastausta.

Ja mie ku en oo sielä naamassakaan, ni tää on miun ainoa sosiaalinen media.

Kiva, että teillä oli mahtava kiekkopeli. Ja tosi intsinä kyl jäbä ollut kiekkokoulusta. Meillä onkii lauantaina viimenen kiekkokoulu. Hassun aikaseen loppuu mutta ko määrittivät että 10 kertaa syksyllä ja toinen mokoma keväällä ni se on sit tässä.

Toivottavasti homma toimii uuden puten kanssa.

Mie täälä kärvistelen. Grammanen Pamol auttoi sen verran, että sai kolmatta vuorokautta kestäneen supparijumin hellittämään, että vaavi pääsee mylläämään. Joten AU! Kylki siitä kestosupparista jo kipeä, ni nyt tuo yksi möykkää monen päivän edestä.

Pienimmän pukeminen päikyssä ei ollut ihan iisipiisi keissi kun tämä venkoili ja vastusti minkä ehti. Vähän rauhottui kun sanoin, et muhun sattuu jos venkuaa noin. Mut ei läheskään riittävästi.

Nyt se kiljuskelee ja laulaa punkassaan.

Päikyssäkin sanoivat, että jäppiäinen on ruvennut höpisemään ihan hurjasti. Muutamia sanoja ja sit ihan hurjasti sitä omaa puhetta josta kukaan ota tolkkua. Me eilen naurettiin porukassa kun tuo rupesi "puhelahjojaan" esittelemään.

14.3.2017
misukka
misukka

Itekkii kyllä tuppaa olemaan niin "kiireinen" ettei tänne enää ennätä ihan samalla tavalla. Ja onhan se facebook vaan hirveen paljon kätevämpi, jos rehellisiä ollaan. Silti toivon että tää palsta piristyisi, on tää sen verran tärkee ollut tässä viimeisen kymmenen vuoden aikana 😊

Meillä vietetään aika perusarkea tänäänkin. Ylläripylläri 😄 Viikonloppuna oltiin lauantaina jääkiekko-ottelussa ja oli kyllä HUIKEE tunnelma. Joukkue teki seurahistoriaa, yksi pelaaja teki maaliennätyksen ja lapsetkin oli kiltisti. Pienin nukkui suurimman osan toisesta erästä 😄 Sunnuntaina oltiin ulkoilutapahtumassa ja pojat viihtyi ulkojäillä. Eilen sitten suoritettiin lattiaremppa loppuun ja illasta oli kolmosen kiekkokoulu. Silleen vähän innostunut poika kun eka oli yhdessä kiekkokoulussa ha sieltä parinkymmenen kilometrin siirtymä luistimet jalassa toiseen kiekkokouluun. Kun kotiutu reissulta kysy heti ekana että pääseekö ulkojäille 😄

Tänään on sitten isoimman pojan puheterapia. Uusi pute ku edellinen jäi mammalomalle, joten jännä nähä miten sujuu. Illasta sitten pojalla on reenit. Ite lämmitän saunaa ja siivoilen sillä välin... elämä on yhtä juhlaa 😄

14.3.2017
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...