Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Lörppistä ūüėä

Miusta on ihan surku kun tää palsta meinaa kuihtua kokonaan...

14.3.2017
riu
riu
3 years, 11-month-old toddler

Vastaan tähän misukalle.
Juu, nuorisopuolen koulutus, ei aikuiskoulutuslinja.

15.3.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

tervehdys
on muka niin hankalaa tänne kurkata (ehkä siksi ku aina pitää selaimella, oliski oma sovellus tähänkin, olis helpompaa, siinpä kehitysidea ylläpidolle.
ja pitäs vaihtaa nikki jotta vois kertoa uusista tuulista, liikaa oman kylän kyyliä seuraa mun kirjoituksia täällä. siksikään en oo pahemmin kirjuutellut. mutta hei, facen ryhmän kautta voi pyytää liittymistä libben wa ryhmään.

15.3.2017
satumamma
satumamma

Onhan nuo jälkensä jättäneet. Ei uskalla niin raskauteen luottaa kuin ennen keskenmenoja. Illalla juuri iski ihan järjetön menetyksen pelko ja yöllä olin ihan varma, että tämäkin meni kun ollut tosi rauhallinen muutaman päivän enkä nyt saanut yhtään liikkeelle.. Itkuhan siinä tuli kun lopulta sai edes pienen pukkauksen paluupostissa.

Uskon kyllä, että teille se pikkuinen vielä suodaan.

15.3.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

M√§ vastaan nyt viel√§ t√§nne vaikka pit√§isi aloittaa uusi ketju t√§lle p√§iv√§lle. Onnea PekkajaMatti koulun hakuun! Misukka, on sinullakin ollut kyll√§ rankkoja kokemuksia. Ihanaa ett√§ olette uskaltaneet viel√§ yritt√§√§ ja ett√§ nyt on tulossa pieni tulokas. Toivottavasti my√∂s meille jonain p√§iv√§n√§. ūüėä

15.3.2017
AnnelieP
AnnelieP
5-month-old baby

Tuoko on nyt nuorisokoulutuksen puolelta sitten? Ei aikuiskoulutus..

14.3.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

Misukka, se on tuo lapsi-ja perhetyön perustutkinto. Pääsykoe on 4.5. Sama rakenne valintakokeessa kuin syksylläkin. Kirjallinen tehtävä ja opettajan haaststtelu. Saisi olla kyllä psykologin haastattelu. Näillä mennään kuitenkin.
Soitin sinne nuorisopuolen opolle ja lupasi puhua mun hakemuksesta koulutusjohtajalle.

14.3.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tottakai saa surra. Mullakin noi keskenmenot olleet sellaisia, etteivät ole lähteneet vuotamaan spontaanisti vaan ne on pitänyt käynnistää.

Kun vuoto ei ala spontaanisti, jää mielikuvaan että kaikki on ok ja se on tosi karu isku kun np-ultrassa todetaan, että sikiö on kuollut jopa useita viikkoja aikaisemmin. Tuo eka mulla todettiin 18+5 kun sykettä ei kuulunut neuvolassa. Koko vastasi jotain 14+ viikkoa mutta olin tuntenut liikkeitä rv 16+ vielä. Sen jälkeen luulin, että istukka nousi eteen. Esikosta oli istukka edessä. En osannut huolestua.

Tuo toinen oli 11kk sitten ja vauva oli kuollut 2 päivää ennen np-ultraa, rv 11+4. Paria viikkoa aiemmin olin nähnyt hänet hyvissä voimissa varhaisultrassa neuvolalääkärillä.

Pohdi rauhassa, mikä keino tuntuu soveliaalta sinulle ja teille käydä menetystä läpi. Oman aikansa se vie.

Täällä ei mitään kummoisia suunnitelmia iltaan. Kunhan muksut saadaan petiin niin voi hetken huokaista. Ollut taas melkoinen hulinameininki koko illan.

14.3.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

Nii on :/

14.3.2017
lilz
lilz
1 year, 10-month-old toddler

Kiitoksia PekkajaMatti sekä Misukka! Olihan tuo hirveä kokemus, ja pettymys pienen menettämisestä on kova. Aina yksin ollessa suru iskee puukon iskun lailla, vaikka toisaalta ajattelen etten saisi surra lainkaan koska eihän pikkuinen ollut vielä edes ihmisen näköinen (kehitys oli loppunut n. rv6, mutta huomattiin vasta rv12 ultrassa). Pitää miettiä tuota terapiassa käyntiä jos tuntuu etten muuten selviä tästä kaikesta.. Olipas taas synkkää tekstiä. Ehkä pitäis ajatella välillä taas jotain positiivista. Onkos teillä mitään mukavia suunnitelmia loppu illaksi?

14.3.2017
AnnelieP
AnnelieP
5-month-old baby

Voimia Annelie! Muista antaa surunkin tulla. Itsellä myös 2 kma taustalla (rv 19 ja 12). Puhuminen voi helpottaa. Mulla ainakin tuossa pidemmälle päässeessä auttoi ihan ulkopuoliselle puhuminen, sitten ajastaan. Sukua ja omaa miestä kun ei loputtomiin jaksanut rasittaa.

PMlle tsemiä iltaan ja kouluun hakuun. Löysit sitten sopivan koulutuksen itsellesi?

14.3.2017
misukka
misukka
1 year, 11-month-old toddler

Halaus Annelie.

Työkokeilussa oltu taas tämä päivä.
Erillishaussa sitten vaan kouluun. Vapaamuotoinen hakemus kirjoitettu jo.
Ensi viikolla pitäisi kirjoitella jatkoa mun työkokeilulle.
Keskimmäisen koulun vanhempainyhdistyksen kokous illalla, aktiviteettia töitten rinnalle.

14.3.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hei vaan kaikille. Aika harvoin täällä kirjoittelen mutta tykkään lueskella muiden juttuja. Pitäis varmaan itsekin osallistua enemmän tähän kirjoitteluun. Olen kyllä huomannut saman niinkuin te muut, hiljaista on. Minä oon flunssan kourissa mutta pitäisi kuitenkin kömpiä kohta työmaalle. Muutama tunti ois töitä ja sitten pitäisi jatkaa uuden vaatekaapin kokoamista. Minullakin on ihme siivous/sisustus vimma. Ehkä johtuu viime viikkoisesta keskenmenosta. Yritän keksiä hirveästi kaikkea tekemistä etten vaan velloisi surussa.

14.3.2017
AnnelieP
AnnelieP
5-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...