Maanantaipäivää

Hyvää huomenta kaikille! Onkos ketään linjoilla?

13.3.2017
misukka
misukka

Pigletin esikolle synttärionnittelut!

Harmi, että pienin sai pahimman taudin.😢 Mut noin se valitettavasti menee, kun kulkee sisarukselta toiselle. Vika saa pahimman.

Meillä mies sai kolmantena vesirokon sillon pari kolme vuotta sitten 🙈

13.3.2017
misukka
misukka

Siivousintoa!

Me just ostettiin yksi naulakko, mihin laitoin vauvan ulkovaatteita. Kun ei ne muualle mahdu. Vaan kyllä mä vähän ihmettelen tuota vaatemäärääkin 🙈 Mulla on 4 haalaria/housut ja takki yhdistelmää koossa 56-62. Huih. Tosin yhen ostin ite ja yhden toi mun porukat ihan yllärinä. Se on olevikaan koko 3-6kk mutta vaikuttaa niin pieneltä, että mahtaa olla joku 50cm oikeasti. Ei varmaan tämä megavauva mahdu siihen alkuunkaan.

Meidänkin pitää vissiin ruveta isompien poikien syntsiä järkkäilee kun ne on 3 viikon päästä. Jos edes kutsut laittaisi liikkeelle. Esikon kaverisynttäreitä ukko on tässä eniten pohtinut mutta mä olisin sitä mieltä, että ne voisi hoitaa vasta sit ens kuun lopussa pois päiväjärjestyksestä. Se kun meinaa, et tässä ennen vauvan syntymää.

Mutta ko kalenteri on jo nyt niin täynnä ettei sinne yhtä vauvaa saisi mahdutettua, niin mites ne synttärijuhlat?

13.3.2017
misukka
misukka

Täällä ollaan. Aamupalalla.

Kohta ruvetaa suunnitteleen vähän säilytystiloja jotta mahtuisi kaikkien kamat kaappeihin ku vauvakin syntyy.. 😁

Putäsi samalla vähän jo alottaa siivousta ku viikonloppuna juhlitaan esikon 4 vee synttäreitä.. 😊

Ulkona on aivan ihana sää. 😊

13.3.2017
tennari
tennari

Mitä kelleen kuuluu viikonlopun jäljiltä?

Meillä oli ihan perusviikonloppu. Keskimmäisellä kiekkokoulu, esikolla futis ja mulla tanssitunti. Kävin vaan yhden tanssitunnin kun rupeaa pikkuhiljaa tuntumaan ettei tuplatunnit enää ihan mene.

Oli kyllä ihan mahdoton päivä eilen. Jo aamusta meinasin, että lopetan kävelemisen kokonaan kun joka paikka oli niin kipeänä. Mut kivasti tanssitunti vetristi vaikka paikalle raahauduinkin lähinnä puolikuolleena.

Mulla on kohta neuvola. Ja siinäpä sitä päivään suunnitelmaa. Pitäis ehkä yrittää muistaa ottaa toiseen vanhempaintoimikuntaan yhteyttä liittyen toimikuntien yhdistymiseen tuossa syksyllä. Olen sujuvasti unohtanut.

13.3.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...