Keskiviikko

Huomenet! Mitäs näin keskelle viikkoa kuuluu?

8.3.2017
misukka
misukka

Ei ole varmastikaan helpommaksi käynyt päivähoidon puolella. Vanhemmat on varmasti vaativampia ja hankalampia kuin aiemmin. Lapsimäärät vaan kasvaa ja aikaa ei ole oikein keskittyä yksilöihin. Erityistukea kaipaaviakin lienee enemmän kuin aiemmin. Ja lisäkäsiä ei saa avuksi.

Toivotaan, että löytyisi sopiva aikuiskoulutus 👍

8.3.2017
misukka
misukka

Olen viihtynyt töissä. Tuo työympäristö on se, mitä haluaisin.
Nyt on menossa yhteishaku, aikuiskoulutuksena en tiedä, järjestetäänkö tätä mun työkokeiluammattia nyt syksyllä.
Työpaikkaa ei ole, joten oppisopimuskoulutus ei tule tällä hetkellä kyseeseen.

Mitähän se muutos on työntekijän kannalta päivähoidossa?, kun seurakunnankin varhaiskasvatuksessa on näin lyhyessä ajassa huomannut muutoksen.

8.3.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hyvä, että työkokeilusta on hyötyä. Meinaatko nyt sitten ryhtyä opiskelemaan vielä? Onhan se jännää, että yksi 10 vuotta voi tehdä noinkin paljon muutosta.

Mites olet viihtynyt töissä?

8.3.2017
misukka
misukka

Olen jo näin lyhyen tuössäkokeilun jälkeen huomannut, että oma koulutus, ja omat ammatilliset työtavat ei mitenkään vastaa tämän nykyhetken ajatuksia. Kaikki toiminta on paljon lapsilähtöisempää kuin yli 10 vuotta sitten kun olin työssä. Siksi koulutusta tarviikin.

8.3.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Yhellä tutulla on tuommonen caravelle. Niillä 4 lasta 2 vuoden ikäeroilla. Pienin on nyt 3v niillä. Eipä tuossa aiemmin niillä muuta mahkua ollut ku tuollanen.

Itekin mietittiin noita pakettiautoratkaisuja isännän työsuhdeautoksi mutta ne pirskaleet uutena maksoi liikaa. Ko 42 ke oli hankintaraja. Ja osa ei sit muuten vaan oikein natsanneet vaikka olisi hinnan puolesta hyvin menneet. Käytettävyys ei ollut mistään kotoisin.

Toi meidän Alhambra dieselinä perusvarustelulla, joka tosin erittäin runsas kun heikoin varustus business-varustelu, mahtui juuri ja juuri. Isännys jäi kaipaamaan automaattivaihteistoa ja lämmitettävää tuulilasia. Ne ei mahtuneet mukaan.

Jos kerran tuommonen Caravelle on myynnissä, niin kannattaa ehdottomasti iskeä kiinni. Noita harvemmin on saatavilla, lopulta. Ne taitaa olla sitä sorttia, joka uutena ostetaan ja käytetään loppuun asti.

8.3.2017
misukka
misukka

Kauhia misukka. 😑 En osaa edes kuvitella miltä tollasen supparit tuntuu. Mulla ku ekat supparit tulleet aina vasta ku on tarttenu synnyttään lähtee..

Autoasiaakin mietittiin. Minä jo sanoin et apostolin kyytiin kohta siirryn jos ei selvyyttä tule. Meil o volkkarin caravelle tos pihas, se on vaa pakettiauto. Mut aateltiin ku ukon tutulla olis semmonen olikoha 7 paikkanen samanlainen myynnissäet josko siutä auto meille jos sopuhintaan sais.. 😊 mahtusi kyytiin rattaat tai vaikka kahdetkin. Ei tarvisi änkeä. Senkulaittasi muksut kyytiin ja ottasi mukaan kaiken mitä tarvii ja vaikka vähän enemmänkin. 😁

8.3.2017
tennari
tennari

Moro. Eipä tässä. Yritän kerätä viitseliäisyyttä kaalilaatikon tekoon. Esikolla olis kerho tuossa puolen päivän jälkeen.

Ukko on koko illan töissä ni jos käytäsi kaverin luona leikkii.. 😊 Niillä saman ikänen poika ku meidän esikko.

8.3.2017
tennari
tennari

Täällä ainakin tulee lunta. Vaihteen vuoksi on tuollainen lumiukonrakentelukeli. 5cm on jo tullut ja lisää puskee taivaalta.

Meinasin käyttää auton pesulla, mutta eipä taida kannattaa. Eilen olisi ollut hyvä pikkupakkanen ettei kura olisi heti noussut.

Löytyi lasten lokerostakin uusi päivähoitomaksupäätös. Huh! On pirskatti vieköön kallista. Mä olin jotenkin siinä harhaluulossa, että 270e olis ollut se kallein mahdollinen maksu, mutta näkkyy olevan parikymppiä enemmän. Meillä kun menee puolikkaan mukaan, ni 145e on uusi maksu.

Pistää kyllä vakavasti miettimään, että ottaisko noi muksut kuitenkin pois päikystä vaikken mie niihin kanssa kotona oikein pystykään olemaan. Rupiaa tämä fyysinen rajoittuneisuus iskemään ihan tosissaan.

Toisaalta haluaisi niihin saada kevätjuhlansa viettää jne. Ja keskimmäisellä kaverit jo tärkeitä. Eipä tässä nyt toisaalta ole kuin 3kk noihin maksujen kanssa sinniteltävää.

Eilen vein esikon futisreeneihin ja paluumatkalla jäin jumiin tuohon meidän mäkeen. Hiekottelin kevyesti jäätikköä ni se muutama kumarrus hiekkalaatikkoon ja kävely liukkaalla rupes särkee niin jumalattomasti selkään, mahaan ja kylkeen, että mie kyyryssä kyyneleet silmissä sadattelin tuon mäen alimpaan hornaan.

Kohta mie otan sen himputin lupakuvaprojektin taas työn alle. Olis tuossa pari säkillistä vaatteita laatikkoon laitettavaksi jotka eilen sain takaisin poikien serkun käytöstä. Mutta uusi talo taitaa olla just nyt oleellisempi.

Vitsit mie hajoon näihin suppareihin... Tapahtuisi niillä edes jotain, mutta ko vaan kiusaavat.

8.3.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...