Tirjantai!

Hyvät huomenet kaikille! Mitäpä suunnitelmaa tälle päivälle?

7.3.2017
misukka
misukka

Työkokeilupäivä sekä esikoisen lukion vanhempainilta takana.

7.3.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Päikkärit meni yllättävän hyvin uudessa sängyssä. Jouduin toki nukuttamaan tuon istuen vieressä, kun vähän visdiin jännitti uusi sänky ja huone. Vaikka onkin ravannut ihan vapaasti tuolla poikien huoneessa viimiset 2-3 viikkoa.

Mut nukkui siis 1,5h ihan heräämättä. Usein tuo on viime aikoina pinniksessä havahtunut jo ennen kuin tunnin nukkunut.

7.3.2017
misukka
misukka

Joo, toi sänky homma saatiin nyt etenee sen verran, että pienin pääsi siirtymään jatkettavaan ja keskimmäiselle sen sänkytaso on käyttökunnossa. Päädyt siitä vielä puuttuu, ja portaat. Muttei tunnu haittaavan. Toivottavasti jossain välissä toi isännys innostuu tekemään nekin loppuun.

Mitään välttämättömiä portaat ei ainakaan tunnu olevan kun keskimmäinen hyppii punkkaansa oikein sujuvasti ilmankin. Pieninkään ei sinne välikerrokseen nyt pääse kiipeämään mutta esikon punkkaan se sitkeästi yrittää kokoajan. Pitäisköhän nekin portaat ottaa pois 😝

Ja nuo vaatteet... Noh. Pienin oli syntyessään 54cm pitkä joten kun tästä lupaillaan isompaa, niin se on korkeintaan viikko kaks kun noi 56 on pienet jo.

Tuo meidän pienin sai nimen 6 viikkoisena, ja silloin jouduin miettimään, että mahtuuko se enää 68 -kokoiseen juhlapukuun. Kastemekon alla ollut 74 -kokoinen valkoinen body ei ollut yhtään ylisuuri.

7.3.2017
misukka
misukka

Misukka saanut hyvin vaate rumbaa eteenpäin ja sänky juttukin edistynyt.. Toivottavasti pienimmän siirtymä sujuu hyvin 👍
Musta hauskaa kun meillä ei vielä mennään 62 vaikka ikää 4,5 kuukautta eikä ole kauaa kun siihen siirryttiin 🙈 Mulla ei siis tulis mieleenkään pestä 62 valmiiksi ekaan satsiin vaatteita saati että miettisin peseekö 68 kokoiset vai ei valmiiksi 😂 onhan toi meidän pienin toki kaikista pienin noista lapsista mutta on pojatkin ollut aika isoja ennenkuin ollaan 68 siirrytty.. Ehkä jossain siinä 5-6kk välillä.. Ihan aikaisintaan 4kk..

7.3.2017
Vipe
Vipe

Onnea Vipen pienimmälle uudesta taidosta!

Mä kävin tuossa läpi noita vauvavaatteita ja sain koneellisen vaaleita 56-62 - kokosia. 68 en viiti vielä pestä vaikka nopsaan se kuitenkin tulee käyttöön. Noi 62 kokoset pesen ettei tarvii ekan viikon sisällä olla pesemässä jo isompaa hyllyyn.

Ja nyt pitää lähteä hakemaan jäbät päikystä. Kyllä tämä pari vapaatuntia päivässä hujahtaa ohi ihan huomaamatta.

7.3.2017
misukka
misukka

Huomenta vaan pitkästä aikaa.. Jotain olen käynyt lukemassakin, mutta kirjoitella en ole lörppään ehtinyt.. Tai ois sitä kai ehtinyt, mutta kun tosiaan pyrkii että lasten kanssa käyttäisi puhelinta mahdollisimman vähän niin nää lörpät ei ole sitten mennyt ihan ykkös sijalle 😅
Meillä siis isi isyyslomalla oli viime viikon ja nyt sitten vielä kaks viikkoa jäljellä..
Mä vein isoimman kerhoon,keskimmäinen lähti isin matkaan ja ne hakee sitten isomman kerhosta,niin mulla on vaan toi pienin,joka tällä hetkellä nukkuu,mutta kohta herättelen syömään kun lähdetään hoitaan pari asiaa niin ei tarvi sitten siellä syötellä ja riittää unta sitten taas kun jatketaan matkaa.. Vaikka kyllä tolla unta riittää niin että aina vaan kun vaunuihin laittaa niin nukkuu 😂
Tänään ei kummempia, just mietin mitä mä oon oikein tehnyt kun oli vaan yksi lapsi,mihin tän kaiken ajan on saanut kuluun 🤔 Mutta ehkä meillä oli kämppä tosiaan siistimpi, ja tosi monet päikkärit kävin kävely lenkillä.. Kai sitä tekemistä aina vaan löytyy oli sitten lapsia 1 tai kymmenen tai ei ollenkaan.. Tai sitten sen ajan puutteen vaan huomaa paremmin kun on lapsia,kun harmittaa ettei ehdi niiden kanssa kaikkea koko ajan tekemään.. Ja ei mulla tosin ollutkaan 1 lapsi kun sen 8kk ja sitten tuli jo hoidokkeja ja sen 8kuukauden aikanakin aina vähintään kerran viikossa lainasin mun entisiä hoidokkeja 😄
No joo mutta tälläistä mietin tässä kun aikaa on vaikka muille jakaa, hetken ainakin 😜

Niin ja tänään on tosiaan illasta peli että sinne ollaan menossa..
Niin ja meidän pienin oppi Pari päivää sitten kääntymään selältä vatsalleen.. Välillä kääntyy jo tosi nopeasti mutta useasti se on vielä sellaista ähkimistä ja punkeamista kunnes vihdoin pääsee ympäri 😄

7.3.2017
Vipe
Vipe

Mä kävin viemässä pikkupojat päikkyyn. Samalla jututin päiväkodin johtajan kun oli paikalla.

Perjantaina tuli keskimmäisen eskaripäätös mutta se oli laitettu kokopäiväiseksi vaikka hain pelkkää eskaripaikkaa. Saa sen nyt korjattua oikein. Wilmatunnuksetkin sain lopulta taisteltua keskimmäiselle perjantaina. Ohjeet oli ihan päin prinkkalaa. Niillä hommasta tullut mitään, mutta kun rupesi tekemään oman logiikan mukaan, niin johan toimi.

Kuljetushakemus pitäis laittaa sieltä Wilman kautta, mutta siellä on viime vuoden lomake jaossa. Muuttavat sen kuulemma tässä lähitulevaisuudessa. Mutta vanhallakin voi hakea.

Mie olin kuulemma eka, joka kyseli tuosta lomakkeesta. Muut oli vaan laittaneet menemään katsomatta sen kummemmin, minkä vuotista täyttelivät.

Ei vissiin ihmiset kovin tarkkaan tosiaan katsele, mihin paperiin tai lomakkeeseen tietojaan täyttelevät. Ihmekään, että kaiken maailman salasanojen ja tunnusten onkimisia on jatkuvasti liikkeellä.

Äsken tomutin jatkettavan sängyn patjan. Seuraavaksi siihen lakana ja sitten sänky onkin valmis vastaanottamaan pienimmän unille. Tänään voisi siirtää pikkuherran isoveikkojen kaveriksi. Katsotaan päikyt ensin, että suvaitseeko herra nukahtaa laisinkaan... Vai meneekö ihan pomppimiseksi.

7.3.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...