Maanantailörppää 😊

Se siitä lomasta sitten 😬 Mutta onneksi on sentään kaunis pakkasaamu ❤❄ Mites muualla?

6.3.2017
riu
riu

Toi Alhambra on ihan huippu siinä, että jokaisessa takapenkkipaikassa on isofixit. Tokalla ja kolmannella rivillä.

Tuossa mun priuksessa ei ole kuin tokarivin reunoilla.

6.3.2017
misukka
misukka

Mulla jäi octavia pieneksi kun kolmonen syntyi. Esikko on kulkenut etupenkillä kun ei istuimien väliin taakse mahtunut. Superbissa se keskipenkki ei ole kovasti paljon isompi, joten 3-lapsiselle perheelle en suosittele kumpaakaan.

Volvosta ei omakohtaista kokemusta, mutta mitä isäntä työkavereiden autoja kommentoinut, niin ei ole juuri parempi.

Mä suosittelen ihan rehellistä tila-autoa, jossa 3 erillispenkkiä. Eli Ford S-max palveli meillä hyvin 3 lapsen kanssa. Sit Seat Alhambra ja Toyota Prius+ on meillä nyt.
Muita, joita voisin suositella, on Volkkarin Touran ja Sharan.

Nissanilta löytyy Qashqai johon kannattaa käydä tutustumassa.

Omalla ja tuttavien/kavereiden kokemuksella pysykää kaukana Citroenista, Renaultista ja Peugeotista. Niistä ei ole kuin harmia. Jos siis käytettyä haette, ettei uutta. Tosin mulla ihan uusi pösökin oli pelkkä riesa.

6.3.2017
misukka
misukka

Onhan tuo ukko puhunu skoda octaviasta tai superbista farkkumallina. Sit volvo xc90.. tiiä sitten. Olis jees jos sais semmosen missä kaikki muksut mahtuu takapenkille istuimineen ja kaukaloineen..

Että jos on ehdotuksia semmosista autoista ni saapi jakaa.. 😊

Minähän itse olen niin tietoinen autoista että en osaa ku värin perusteella valita. 😂

6.3.2017
tennari
tennari

Olipa kyllä takkusta tosiaan saada lapset kouluun ja eskari päiväkotiin,mieskin liikkui hyvin hitaalla töitä kohti😃Minä toki olin koko muitten loman töissä ja nyt kuopus jatkaa kotona lomailua minun kanssa vielä😊Talo on kuin pommi joten siivotaan ja pyykätään ja iltasella kun kaikki kotiutunut ois tarkoitus käydä hiihtämässä ja luistelemassa😊Vielä ois keliä niin täytyy hyödyntää😊

6.3.2017
huiskutin
huiskutin

Juu, eihän auton vaihtoon mene kuin pikku hetki 😄 Oon mie kuullut, että kaukaloa ja vaatteita hankittu kun emäntä sairaalassa vauvan kanssa, mutta miksei autokin...
Ootteko työ kattelleet, mimmosta menopeliä meinaatte hommata?

Mähän vaihdoin omani tuossa marraskuun alussa. Tosin olinhan mä vaihtoehtoja ehtinyt miettiä jo toista vuotta. Mutta silleen vakavammin aloin syksyllä katselemaan, mikä palvelisi parhaiten.

Ja keväällä vähän katseltiin tietty, kun isännän työsuhdeautoa valittiin.

6.3.2017
misukka
misukka

Oho. Jopas misukalla on h-hetki lähellä.. 😁

Tietty ei täälkää laskettuun enää ku se 10 vk.. Eikä meillä tarttis ku auto vaihtaa ja vähän kaappitilaa lisätä jne.. Vaan sanoinki ukolle et eipähän siinä, ehtiihän sen auton vaihtaa vaikka sillä aikaa ku ollaan vauvan kaa sairaalassa.. 😂

Pigletille jaksamisia..

Onneks tänää alkaa taas esikon kerhot sun muut.. Ei ihan enää jaksa tuota ainaista tappelua. Varsinkin ku lähes koko viikko meni kotona itseään kokoillessa siitä norosta.. 😑

6.3.2017
tennari
tennari

Pigletille jaksamisia sairastelun kanssa. Varmasti oli rankka viikko.

6.3.2017
misukka
misukka

Huomenta vaan.

Mie jo mietin, saahaanko lörppää enää aikaiseksikaan, kun ollut niin tuhottoman hiljaista.

Kivan kuuloinen ilta teillä riu ollut perjantaina. Ja remppakin piristää mieltä jahka se on valmistunut.

Onko teillä siellä vielä pitkästi kiekkokoulua tälle keväälle? Meillä keskimmäisellä on vielä 2 kertaa. Sitten on sekin taputeltu. Aikataulullisesti optimaalinen, kun vikaa kiekkokoulua seuraavana viikonloppuna on MLLn kirppis ja sitä seukkina laskettu aika.

Meillä juhlittiin eilen pienimmän syntsät. Jäbä oli kyllä niin onnessaan ettei tosikaan. Meiltä sai tuommosen ison Plaston kuormurin, ni tämä kiipesi sen kyytiin ja isoveikat ajatti rallia pitkin kämppää. 😄 Oli hauskaa, kaikilla. Onneksi tuo parketti on jo iät ja ajat ollut huono, niin muutama lisänaarmu tunnu missään.

Tänään vietiin päikkyyn pieni namipussi, että juhlivat sielläkin synttäreitä. Perjantaina oli isovanhempien päivä, niin oli äksöniä muutenkin niin paljon, että jätettiin suosiolla tälle päivälle.

Isännyskin rakenteli keskimmäiselle sängyn lopulta lauantaina. Eihän se ihan valmis ole, päädyt puuttuu. Ja portaat. Mutta mitäs pienistä. Meidän pikkuapina kiipeää sinne ihan sujuvasti ilman portaitakin. Ja pienin ei pääse kiipeämään ollenkaan kun ne portaat puuttuu. Se yrittää kokoajan kiivetä esikon punkkaan kun sinne on portaat. Usein saa puolivälistä käskyttää takaisin lattian tasoon.

Mun täytyy käydä kaupassa tässä kohtsillään. Lakana pitää hommata tuohon jatkettavaan, niin pääsee pienin sinne nukkumaan. Miusta meillä piti olla kyllä siihen sovelias lakana muttei löydy...

Sit käyn ukon broidin vaimoa moikkaamassa. Jäi eilen yksi juttu antamatta ja sieltä päin saadaan vauvan kaukaloon lämpöpussi takaisin.

Sitten täytyneekin ruveta vauvalle vaatteita pyykkäämään, että saapi nekin kaappiin valmiiksi.

6.3.2017
misukka
misukka

Loma meni jääkiekon parissa aika sujuvasti 😄 Perjantaina meillä oli vip-liput ja oli ihan hauska kokemus. Saatiin valita kuka kotijoukkueesta palkitaan ja mies sai jakaa palkinnot pelin päätteeksi. Lisäksi ruuat ja juomat. Vaan kyllä itse pelin näkee paremmin rahvaan seasta 😄 Mutta kivaa oli, ja lapsivapaa tuli tarpeeseen.

Nyt alkuviikosta tehhään pikkuremppaa, eilen maalasin meijän karmivat mintunvihreät puolipaneelit vaaleanharmaaksi ja tänään aloitetaan vaihtamaan lattiaa. Kulunut ruma parketti vaaleaksi laminaatiksi 👍 Vaan sitä ennen pitäs saaha tuo etana eskariin 😄 Etana pääsee tänään kiekkokoulu kakkoseen, se kävi kokeilemassa ja kun pärjäsi hyvin niin pääsee loppukaudeksi sinne. Ihan vähän on poika onnessaan 😄

6.3.2017
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...