Torjantai!

Hyvät huomenet kaikille! Eilen ei saatukaan lörppäketjua aikaiseksi. Mitäs kullakin tähän päivään suunnitelmissa?

2.3.2017
misukka
misukka

Mulla mennyt ihan hyvin työkokeilussa. Välillä lyhyempiä päiviä, välillä pitempiä.
Onpa jännä, kun en ole vastuullinen, mutta enhän ole työntekijä.


Nkille paranemista. Kauankos sulla on työkokeilua vielä?

2.3.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Psyssan käynti meni aikalailla tämän hetken kuulumisten läpikäyntiin. Ei sillä oikein ole mulle työkaluja antaa. Kun ei ajatuksia voi väkisin vääntää uusille urille...

Ite mä nyt huolehdin siitä, että meneekö tuonne korvien väliin jakeluun, että vauva on tulossa ja tajuanko mä sen synnytyksen jälkeen, että nyt se pieni on ihan oikeasti siinä.

Ettei menis ne ekat viikot hukkaan automaattiohjauksella, kuten tuosta pienimmästä kävi.

2.3.2017
misukka
misukka

Kuriksistahan miun piti vielä... Tottakai näillä keleillä kurahousut päälle.

Mä olen vielä toka-kolmasluokkalaisenkin vaatinut laittamaan kurahousut jalkaan kun riittävän huono keli ollut.

Nuohan ryönää vielä koko ala-asteen maastossa. Siksi meillä on tälle talvelle menny jo kahdet talvihousut ihan tuhannen päreiksi. Esikolla siis, joka täyttää ens kuussa 11 vuotta.

Eka luokalla ostin semmoiset normaalien housujen näköiset, ettei lappuhaalariversiota, kurikset esikolle. Niihin kanssa kehtaa kulkea hyvin koulussakin.

Eskarilaisella sopii hyvin olla nuo lappuhaalarityyliset. Ei ole vyötäröltä vesi läpi kun uivat lammikoissa.

2.3.2017
misukka
misukka

Vakuutusyhtiöstä soitti, tietenkin, just sen psyssan käynnin aikana. Sit unohdin käynnin jälkeen laittaa äänet takasi luuriin, ni oli vaan jättänyt viestin vastaajaan että vakuutus hyväksytään ja laitetaan voimaan 28.2 alkaen. Puuh 👍 Jes! 😊

Eilen mullakii ihan yks kaks lävähti tajuntaan, että kuukausi enää laskettuun. Ja toi punkkaproggis ihan vaiheessa. Vaatteita en ole pienelle edes katsonut, mitä kaikkea löytyy. Tosin tiedän, että löytyy. Enemmän kuin tarpeeksi 😄 Mut kai ne pitää pesasta ennen ku kaappiin laittaa.

Ja kunhan ne on pesty, niin täytynee ruveta jonniimoista sairaalakassia pakkaamaan.

Mut ensin myö juhlitaan tuon pienimmän 2v syntsät nyt viikonloppuna. Silleki pitäis joku lahjan tapainen keksiä 🙈

Sit voi taas keskittyä kaikkeen muuhun...

2.3.2017
misukka
misukka

Tuvitus, sanopa muuta! Siis ihan issekseen on nyt viime aikoina nuo viikot vyöryneet eteenpäin. Minen itekään pysy enää kärryillä. Ja pienin on vieläkin siirtämättä pinniksestä 🙈 Kuinkahan pahasti se mahtaa hermostua uudesta sängyn valtaajasta... 😨

Onko noi shoftshell-haalarit hyviä? Mä tuossa jonkin aikaa sitten kattelin Reiman sivuilla kun oli alessa, mutta en sit tilannut kuitenkaan. Jäi mietityttämään, että olisko kuitenkin kannattanut.

Nyt tarttee jostain etsiä välikausihaalari tuolle pienimmälle. Minen ymmärrä, miten meillä ei 2 lapsen jäljiltä muka ole tuommosta 92-98 kokosta välikausaria. 86 on jo pieni ja 110 ihan hippasen liian iso tuolle 89 senttiselle.

Nkille paranemisia!

Tennarin kanssa on sit 6,5 viikkoa eroa kun mulla tulee lauantaina 36 viikkoa täyteen.

Onni onnettomuudessa, että jätit käymättä siskon tykönä. 6 viikkosella noro olis ollut jotain ihan hirveätä. Melkein takuuvarma sairaalakeikka.

2.3.2017
misukka
misukka

Misukka eilen tuli 29 viikkoo täyteen. 😊

Joo vähän ketutti kyl jälkeenpäin saada tietää tuo nimittäin en ihan tietentahtoen olis totakaan tautia halunnut.. 😑 oonneks meidän tuttavaperhe ei sitä meiltä saanut ku maanantaina heidän kaa ulkoiltiin. Ja onneks en sillo ma aamuna käyny siskon luona jolla on 6 vk ikänen vauva.. 😑

On se kyl niin jäätävä tauti että.. 😑

2.3.2017
tennari
tennari

Voi itku, tennari! Pistää niin vihaksi tuollaset ihmiset jotka ehdoin tahdoin tartuttaa toiset. Olisivat siirtäneet niitä juhlia jos on just oksennettu. Tosi törkeetä! Edes varoittaneet, niin vieraat olisivat itse voineet itse päättää tuleeko hakemaan tautia vai ei.

Toivottavasti oli nyt teidän osalta tuolla selvä, ettei ota uusintakierrosta kuten meillä pienimmällä.

Mä selvisin onneksi meidän oksutaudista yhden päivän pahalla ololla ja vessaistumisella. En oksentanut vaikka hilkulla olikin kun masuasukki mylläsi.

Hyvä juttu, että istukka oli noussut parempaan paikkaan.

Paljos sulla nyt on viikkoja? 5 vai 6 viikkoako sä olet minnuu perässä...?

2.3.2017
misukka
misukka

Huomenta vaan täältäkin pitkästä aikaa. Alkuviikko on mennyt vähän sairastellessa. Käytiin sunnuntaina yhdillä synttäreillä jossa juhlien järjestäjä unohti kertoo et heidän tyttönsä oli edellisenä yönä yrjönnyt..

Noh, saatiinpa sitten koko vierasväki norovirus sieltä sitten.. 😷 Tiistai kului koomassa, eilinen elävien kirjoihin noustessa. Vielä olis paljon pyykkiä pestävänä ja osa talosta siivottavana.. 😑 Olishan sitä näin lomaviikolla voinu jotain muutakin tehdä.. Ja sairastamisesta itseni kohdalla teki hiukka mielenkiintoisen kun pikkukaveri veti kauheeta jumppaa just sillo ku olis voinu olla vähän hiljempaa.. 😂 ei ainakaan oloa parantanu kauheesti..

Jospa sitä tänään jo vähän ulos pääsisi käymään. Ja kauppaan ku kaapit huutaa tyhjyyttään..

Jospa sitä koht aamupalalle ja hommiin..

Nii mul oli se lääkärineuvola sillo viime vk. Kaik oli kunnossa. Istukka oli noussu ylös, kohdunkaulaa oli sen 4 cm jäljellä, kaverin painoarvio oli 1.2 kg. Seuraava lääkärineuvola rv 36. 😊

2.3.2017
tennari
tennari

Työläisille hyvää työpäivää ja muille muuten vaan kivaa päivää!

Täällä aikas harmaa keli ja lämmöt nollassa.

Mulla olisi psykkalla käynti. Illalla esikon koulun vanhempaintoimikunnan kokous.

Pienimmällä kitinäkätinäaamu. On se julmaa kun en päästä heti aamusta sotkemaan isoveikkojen huonetta.

2.3.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...