Maanantaiaamua!

Hyvää huomenta liberokansa! Miltäpä teitin arki näyttää?

27.2.2017
misukka
misukka

Juu! Ei mennyt kuin reilu 5 viikkoa tuon päätöksen teossa. Tänään ovat laittaneet postin tuotavaksi paprut.

Eka erä tulee maksuun silloin laskettua päivää edeltävänä perjantaina.

Olishan tässä vielä 5 viikkoa ollut KELAlla aikaa tehdä se päätös.

Mut juu, ei käy kateeksi niitä jotka toimeentulopäätöksiä odottelee 🙈 Sen ruuhkan takiahan siellä seisoo about kaikki.

Kyllä mä silloin hakemusta sisään laittaessa mietin, ettei varmaan kovin nopiasti läpi mene kun on toi toimeentilohakemusten rysä päällä.

27.2.2017
misukka
misukka

Johan kela on ollut sun kanssa ekstranopea. Sentäs ennen "loman" alkamista saanut päätöksen aikaan. Kun nyt vaan raha liikkuisi sinun suuntaan.
Kelallahan toimeentulotuki nyt, ja se ruuhkautunut.

27.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kahos vaan. Ei tarviikaan ruveta hätistelemään KELAa äippärahoista. Ne on tehneet päätöksen perjantaina 😄 Ihan ajoissa kun äippis alkoi lauantaina...

27.2.2017
misukka
misukka

Voihan se tytölläkin vesirokkoa olla. Joskus pitää sen pari päivää kuumetta ennen kuin vesikellot tulee näkyviin.

Kiva, että ei pahasti esikkoa vaivaa. Se vaan tuppaa pahenemaan kun kiertää sisarukselta toiselle. Viiminen voi olla jo aika pahana.

Me käytiin neuvolassa. Kirjoitti tuolle pienimmälle lähetteen puheterapeutille kun ei puhu. Kerta se on ensimmäinenkin. Keskimmäinen oli ihan yhtä lailla puhumaton mutta ei sille mitään lähetettä saanut vaikka kuinka pyysin. Ja lopulta reilu 3-vuotiaana alkoi puhua.

Meinasin käyttää pienimmän labrassa neuvolan jälkeen mutta eipä terkkarin pihassa ollut parkkipaikkoja. Totesin, jotta antipa olla. Kun ei kerran onnistu, niin ei onnistu. Ehtiipä tuota myöhemminkin kiusata piikeillä.

88,7cm saatiin jäbälle virallisesti pituutta aikaiseksi. Aikas hurja miun mielestä. Mut tuo piti vielä laittaa siihen vauvojen mittauspisteelle selälleen. Jonkin verran jouduin päätä pitelee, että pysyi kiinni seinässä.

Siinä saa äkkiä toista senttiä ylimäärästä mittaa.

Mut eipä ihme, että on 86 koon vaatteet vaikuttaneet vähän nafteilta 😄

27.2.2017
misukka
misukka

Päivän puolta.
Vein keskimmäisen nkanssa likan tarhaan. Siitä hammaslääkärille purennan tarkastukseen. Röntgenkin pitää ottaa, kun edelliset hammaskuvat on suunnilleen kahden vuoden takaa. Saa tietoon, pitääkö vaihtumattomia maitohampaita nykäistä pois. Vaihdunta ikätasoa hitaampaa kuulemma.

Itse istuin jo parturin tuolissa, taas tuli lyhyet hiukset. Perjantaina ei eitinytkään istua serkkulikan hiustenleikkuussa, paitsi meistä tyttö, keskimmäinen ja mun isä.
Serkulla oli lastemme pikkuserkun kanssa hoitamista, joulukuun lapsi, että aika pieni vielä, vaikka olikin tyttö kjasvanut joululta. Serkun veljen lapsi. Monimutkaisesti selitetty.
Iltapäivällä tytön hoitoajan muutoskirjaus.
Täällä muuttuu päivähoidon laskutus 1.3. En ihan tajunnut, miten se menee, joten kysymystä pukkaa.

Pigletin perheeseen pikaisia paranemisia kaikille osapuolille.

Misukka on varmaan jo käynyt neuvolassa. Tsempit.

27.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ai teille asettui vesirokko kylään. No eipähän mene lomaviikko hukkaan. 😵 Huomaa sarkasmi... Paranemisia teidän pienille!

Kuitenkin kiertää kaikki, niin toivon että tulee nyt reippaaseen tahtiin kaikille ettei mene monta viikkoa tautia selätellessä.

Jaksamisia piglet!

27.2.2017
misukka
misukka

Meillä pienin huuteli taas hetkeä ennen miun herätyksen soittoa. Ei siis olisi tarvinnut välttämättä herätystä laittaa päälle lainkaan.

Miulla on tämä viikko yhtä menoa ja meininkiä. Joka päivälle jotain. Paitti perjantain merkintä tais olla, et isännys on taas jossain... Niin juu, se mennee Lahteen kahtomaan MM-kisoja. Ja lauantaina on pienimmän 2v synttäripäivä. Silloin on vaan keskimmäisen kiekkokoulu. Juhlitaan syntsät sunnuntaina.

Tänään olis pienimmän 2v neuvola ja miun äippäneuvola. Illalle miulle on suunniteltuna osteopaatilla käynti. Ellei se taas peruunnu. 2 viikkoa sitten ollut käynti peruuntui.

Eipä siinä, päivää käyntiin vaan...

Kaikille mukavaa päivää!

27.2.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...