Nimiäis juhlat

Onko täällä ketään joka olis pitänyt nimiäiset lapselleen? Ketä sinne kutsuitte ja mitä tarjottavaa oli? Minun puolelta tulee ainakin veljet ja äiti ja sen mies. Miehen puolelta en tiedä kun ei se ole vastannut minulle juutaeikäjaata asian suhteen.Luulin,että meille kun tuli vauva miehen veljet olis puolisoineen tulleet innoissaan vauvaa katsomaan. Toistaiseksi miehen pikkuveli on 2 kertaa käynyt ja hänen vaimo oli toisella kertaa mukana pikasesti vaan tuli katsomaan.. Tarvii varmaan kovistella sitä ,että tietää mitä ja paljonko sitten leipoo. Itse aattelin tietysti kakun leipoa ehkä myös jonkun juustokakun, voileipäkakun ja sitten keksiä/pullaa.

24.2.2017
pupunen
pupunen

Nimiäiset, ristiäiset, synttärit... Samoja tarjottaviahan niissä pyörii. Vähän maun mukaan, mitä kullekin uppoaa niin pääpaino makeassa tai suolaisessa.

Klassikoita nimellä koristeltu täytekakku, voileipäkakku, snackitikut joissa esim. juustoa, nakkia, viinirypäle jne.

Pikkuleipiä, palttoonnappeja kala tai kinkkumoussella.

Laittakaa kutsuun vastauspyyntö ja sen mukaisesti sitten tarjoiluja mitoitatte.

Monille ristiäiset tai nimiäiset saattaa olla eka kerta kun näkevät lähisukulaisen vauvaa. Minusta se on ihan hyväkin kun saisi rauhassa totutella vauva-arkeen ilman että tupa on jatkuvaan täynnä vieraita.

24.2.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...