Misukka!

En tiedä milloin olisin täällä viimeksi käynyt mutta nyt kun tulin mulle selkis asia että sä oot raskaana?!?!?!? Ja laskettuaikakin ihan kohta? Voi APUA, kyllä tuli hymy huulille ja tekis ihan mieli kiljua! Onnea ihan hirmu paljon!!!!!! Mitäs muuten kuuluu? Voi onnea onnea onnea...=)

23.2.2017
myrmeli
myrmeli

No hei vaan Myrmeli! Ollutkin sinnuu ikävä kun pitkään aikaan siusta mittään kuulunut. Mitäs teille?

Meillä olis joo laskettu ihan tuossa hollilla, mutta pää ei sitä oikein todeksi tahdo uskoa. Pienin täyttää viikon päästä 2 vuotta ja se asuttaa edelleen pinnistä meidän makkarissa. Ei tässä mikään kiiru tule siirtää sitä isojen poikien kaveriksi 😄🙈

Meillähän keväällä oli taas yksi keskenmeno. Pieni oli kuollut 2 päivää ennen np-ultraa. Mut tällä kertaa oli selkeä syy. Vatsanpeitteet puuttui kokonaan ja kätilötkin ihmetteli, että oli elänyt melkein 12 viikkoiseksi. Olisi kuulemma pitänyt mennä kesken jo heti alkuviikoilla. Mutta ko miun kroppani on tällänen, ettei päästä irti.

Rv 14 varattu osteopaatin käynti olikin keskenmenon jälkihoitoa. Ja hyvä, että oli se aika. Olin meinaan aivan järjettömän kipeä. Tälläkään kertaa tyhjennys ei mennyt ihan putkeen, rojua jäi ja kohtu tulehtui. Jouduttiin imuroimaan roippeet pois. Ei sentäs kaavintaan joutunut. Mut tuollakin lähti taju kesken kaiken. En tiedä johtuiko puuduteaineesta vai tökkäsivätkö väärään paikkaan... Samaa ainetta piti olla kuin aikoinaan esikon synnytyksessä epiduraali. Ja silloin kaikki oli ihan ok.

Tämä raskaus pääsi yllättämään kun mietin, lähdetäänkö enää edes yrittämään. Pari kiertoa kmstä ja tein plussatestin.

Eka puolikas tuntui ikuisuudelta, mutta sen jälkeen aika on juossut luvattoman kovaa vauhtia.

Ja vauvavalmistelut on tosiaan aikas vaiheessa. Vaatteita en ole kaivanut esiin, saati pessyt. Ja pienin on tosiaan edelleen pinniksessä.

Äippärahahakemukset tein Kelalle joskus tammikuun loppupuolella. Äitiysavustuksesta tuli lappu, että se on maksettu tilille mutta muista päätöksistä en tiedä, onko tehty vai ei. Pitäisi tarkistaa. Äippäloma alkaa huomenna tai lauantaina. En muista kumpi päivä. Laskettu on lauantaina. Aprillipäivänä 😄

Mut pian siis siivotaan tämä rouva taas pois työttömien listalta. Työllisyys paranee taas yhden henkilön verran tuosta noin vaan sormia napsauttamalla 😄

Eikä kiitos ole Sipilän eikä Kikyn. Vaikka niihin pussiin meneekin.

Muuten meillä ihan perusmeisinkiä. Keskimmäinen alottaa eskarin syksyllä.

Mun piti mennä takas töihin elokuun puolivälissä mutta irtisanoin itseni. Pidin lupaukseni itselleni, etten siihen paikkaan palaa, oli hinta mikä hyvänsä. Siksi poitsut olleet päikyssä 8-12 arkisin. Jos vaikka olis sattunut töitä saamaan.

Kävin mie 4 työhaastattelussa syksyn aikana. Aina vaan jäi toiseksi tai eivät palkanneetkaan ketään.

Siinäpä "lyhyesti" miun kuulumisia...

23.2.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...