Torstailörpändeerust​a 😊

Mitäs muille kuuluu?

23.2.2017
riu
riu

Mummolapäivää vietetty.
Ite kattelin Lahden kisoja.
Huomenna me 3 kotiin.
Tyttö nukkuu sängyssään taas jo.
Hänellä ihan kuiva iho. Pitää ruveta rasvaamaan kerran päivässä. Ilmankos sanonut että jotkut vaatteet lähellä ihoa tuntuu huonoilta.
Ihan samanlaista kuin keskimmäisellä oli että pienenä rasvattiin ihoa.

23.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kiva, että pigletin lasten päikyssä joustoa riittää.

Mä kävin pienimmän kanssa peräti vartin ulkoilemassa. 10 astetta pakkasta ja tuulee jonkin verran, niin pikku-ukko ei tykänny yhtään kun lunta pölisi naamalle.

23.2.2017
misukka
misukka

Päivää

Riun elämä on kyllä yhtä jännitystä 😄 Miten sie kestätkii noin hurjaa elämää 😜

Meidän piti lähteä tänään kotia kohti, mutta ko lupailivat sitä lunta tulevan niin kovasti koko matkalle, ni aateltiin josko sitten huomenna.

Otetaan aikasteen aamusta lähtö ja isännys tuosa heittikin, että Siilinjärvellä aamupala... No sillä tekniikallahan tässä on useasti menty. Mittee sitä hyväksi todettua muuttamaan.

Mä lähetin viikon ajalta sokeriseurannat sähköpostilla äitipolille. Huomenna sitten näkkee tuleeko vastausta sähköpostilla vai puhelun muodossa.

23.2.2017
misukka
misukka

Täällä sattaa lunta. Pläääh. Tai siis muuten kiva, mutta ku täällä oli ihan riittävästi jo valmiiksi 😄 Ja ne lumityöt... mii nou laik 😁 Tännään ei mittää sen kummempaa ohjelmaa. Isoimmalla pojalla on reenit ja pienempi halluu tietty siks aikaa ulkojäille. Täällä on heti jäähallin takana ulkojäät näppärästi, saa laitettuu luistimet jalkaan pukukopissa samalla ku isommallekin 😄 Muuten ei sen ihmeempää, illalla saunotaan ja kai noita kotitöitäkin pittää suorittaa. Miun elämä on niin jännittävää etten ehkä kestä 😂

23.2.2017
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...