Mitteekä myö tällä viikolla syyvään?

Mitä ruokia teillä on? 😊

21.2.2017
riu
riu

Paistoin perunoita, keitin broilersuikaleita ja maissia.
Tosi gurmeeta taas, mutta nopeaa.
Nyt tulossa tonnikalasalaatti a la Öttis, huomiseksi töihin. En kyllä aio koko annosta sinne syödä. Riittää muillekin.
Tässä piti laittaa poikien kouluille viestiä, jotta meikäläisen saa töistä kiinni. Toimipaikkapuhelimia ei kyllä ole, että annoin työkavereiden työpuhelinnumerot. Mielenkiintoista.

27.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mummolassa syötiin kebabpitsaa ja takkauunissa valmistuneita makkaroita. Chilistä bataattikeittoa kookosmaidolla, Härkis-herneenverso-avokadolämppäreitä. Hernekeittoa, perunamuussia ja jauhelihapihvejä.
Mun tekemiä pöperöitä kotona, ohrapuuroa ja hernekeittoa hernerouheesta. Eilen en tehnyt mitään, koska olin flunssanen.
Tänään mummolassa pojat söi punapaistia ja makaronilaatikkoa sekä laskiaispullia. Muffinsseja oli mummi laittanut poikien matkaan ja valmiita lihapiirakoita.

26.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Onse jännä kun ei muista mitä on syönyt? Tänään suunnitelmissa oli nyhtöpossua myöskin mutta menee kylläkin huomiselle jos edes vähän onnistuin aamulla leivinuunin lämmittämisessä. Siellä meinaan oli yksi todella haastava puu joka odotti että muut puut palaa ensin ja sitten vasta se innostui...sellainen tinttaklapi.=) Eilen oli perunaa ja kanakastiketta ja sitä ennen oli muusia ja itsetehtyjä lihapullia. Myös kanapiirakkaa ollaan syöty ja perunoita ja lihakastiketta. Kyllä ne sieltä tulee ku vähän hissukseen kirjoittelee.Tänään luultavasti syödään joko kaupungilla jotain tai sitten tekaisen jotain pikaista jauhelihasta...

Tuo makkarakastike kuulostaa kyllä hyvältä...jospa se jauheliha sittenkin vaihtuisi makkarakastikkeeseen? hmm...täytyy makustella!

23.2.2017
myrmeli
myrmeli

Eilispäivänä syötiin perunalaatikkoo. Kaksi kiloa perunaa siihen kuorin, laitoin 400 g jauhelihaa ja paketin pekonisuikaletta, eikä mitään jäänyt. Joutuu ostamaan isompaa vuokaa vissiin 😄 Tän päivän ruuasta ei oo vielä tietoo... katsellaan 😊

23.2.2017
riu
riu

Muualla = muusilla

21.2.2017
Hiduli85
Hiduli85

Kanawokkia, hirvikäristystä, kalapuikkoja muualla ja isosta määrästä jauhelihaa sit jotain.. ehkä keittoa ja mureke

21.2.2017
Hiduli85
Hiduli85

Täällä on syöty hirvisoppaa, makkarakastiketta, tännään olis luvassa hirvikäristystä ja toisella eväällä broiskun koipia. Oheiseväistä en tiiä vielä. Se kun on tuosta emännästä kiinni 😊

21.2.2017
misukka
misukka

Meillä oli eilen makkarakeittoa pitkästä aikaa. Tänään mietin jos tekis nyhtöpossua, miulla ois jääkaapissa suolalapaa. Nyt yritän keksiä miten marinoida ku se on valmiiksi suolattu.... ehkä jotain ihan vaan fariinisokerista 😊 Huomenna on varmaankin kasslerpihviä tiiossa.

21.2.2017
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...