G: lemppari ja inhokki vuodenajoista?

Kertokaas ja perustelkaahan 😊

20.2.2017
riu
riu

Jaahas, Minä tykkään ehdottomasti talvesta kun on oikea talvi, lunta ja pakkasta ja pukea villasukat ja toppavaatteet...ja hiihdellä auringonpaistees hangilla...mutta nyt haave vain. Alkukesä on myös mieluisinta aikaa kun aurinko jo lämmittää ja lumi sulanut ja märkyys kadonnut eikä vielä ole liian kuuma.

Syksy on mun mieli alalle ehkä kaikkein turmiollisin. Se masentaa ku sataa vettä on kylmää ja märkää ja kaikki pihalla on kuollutta...Kynttilät ja ne villasukat hieman piristää mutta eivät siltikään tarpeeksi. Ja lasten kanssa ihan maailman typerin aika kun ei tiedä laittaako kumiasun vai välikautta vai toppaa päälle. Ja mitä sitten valitseekaan niin mitä sinne alle sitten olis hyvä laittaa?

23.2.2017
myrmeli
myrmeli

Jokaisessa vuodenajassa on omat hyvät ja huonot puolensa mut inhokki on silti syksy.

Tykkään myös niistä aurinkoisen kirpakoista syyspäivistä mutta sit kun se muuttuu pimeäksi ankeaksi sadekeliksi niin en tykkää. Ja sitä se syksy enimmikseen kuitenkin on.

Lemppari on ehkä kevät. Silloin herää uudelleen ja jotenkin on iloinen, toiveikas olo. Ja kevät kokonaisuutena yleensä on nättiä keliä.

Kesä ja talvikin on kivoja jos molemmat on "mietoja". Tykkään kesällä 20-22c keleistä, sit kun menee yli tuon niin on liian kuuma tehdä mitään.

Talvella paras keli on -5-10c ja kohtuullisesti lunta. Ei tarvi jokapäivä liikkua huonossa säässä mut on kuitenkin tarpeeksi lunta ja jäätä et pääsee talviaktiviteetteihin. Alle -10c pakkaset on sit taas liian kylmiä. :)

Jokaisessa siis puolensa.

22.2.2017
Mummy83
Mummy83

Miun inhokki on kevät. Joo ihan ehdottomasti. Loska, rapa, lika, katupöly, siitepöly... juu ei kiitos. Ainoot kivat jutut keväässä on pitenevät päivät, leskenlehdet ja kevään juhlat ruokineen 😄

Sitä en sitten en tiiä milä ois lemppari.... kesästä tykkään, se on tässä kaupungissa vielä jotenkin niin elinvoimainen. Käytetään lapsia uimassa, pyöritään torilla, grillaillaan ja syyvään uusia perunoita. Syksyllä on ne pimenevät illat vaan niin ihania ❤ ja mue tykkään tosi paljon kirpeistä syysaamuista, ruskakin on kaunis. Mie tykkään myös talvesta, meillä täällä se vielä ihan on oikee talvi. Ulkoillaan paljon, tehhään jäälyhtyjä jne. Talvella on ihana tulla pihalta sisälle takan lämpöön 😊

21.2.2017
riu
riu

Mä rakastan myös syksyä 😍 varsinkin just sellaista oikein syksyistä tuulista säätä vähän tihkua ilmassa 😅 ja raikkaita aamuja kun alkaa olla pakkasta ilmassa 😊 Mutta mä olenkin syksyn lapsi..

Inhokki vuoden aikaa ei oikeastaan ole.. Mä rakastan sitä että vuoden ajat vaihtuu.. Toki nykyään on aika mälsä että talvi on tälläistä pakkasta,plussaa,pakkasta,plussaa pompottelua 😣 Mutta en silti inhoa talvea, nautitaan aina siitä kelistä mitä on.. Tänäänkin vierähti kolme tuntia ulkona jäämäessä ja lätäkkö leikeissä 😂

20.2.2017
Vipe
Vipe

Kevät kai lienee lemppari nykyään. Lumien sulaminen ja kasvien kasvuunlähtö luo toivoa paranevista keleistä ja valoisuus lisää energiaa.

Inhokkeja lienee nykyään kesä ja talvi. Ainakin tuolla etelä-Suomessa. Molemmat valtavia pettymyksiä ja kurjaa vesikeliä kun odottanut kesälle aurinkoa ja mukavaa lämpöä muttei kauheaa kuumuutta, ja talveksi lumikelejä ja pikkupakkasta.

20.2.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...