Viikon viimeistä viedään

Hyvää sunnuntai huomenta kaikille..!

19.2.2017
Vipe
Vipe

Mut esikkoa odottaessa oli toinen lääkäri tääl ku mitä nyt.

20.2.2017
tennari
tennari

On mulla esikosta kahottu 4 krt aina ku lääkärillä kävi.

Todta pienemmästä lääkäri ei nähnyt tarpeelliseksi katsoa sillo vk 26 ku ei ollu mitää ongelmia ja sit vk 36 se oli lääkärin mielest ihan sama mikä se tilanne siinä vaihees on ni ei kahtonu. 😁

Katotaan mitä huomenna näkee parhaakseen..

20.2.2017
tennari
tennari

Eipä näy viimesintä vastausta.. paitsi tietysti nyt kubite jotain tähän kirjoitin 😂

20.2.2017
tennari
tennari

Häh?!? Eikö sulla ole äitiyskortteihin kirjattu kuinka pitkä kohdun kaula on ja onko kiinteä tai pehmeä? Kylhän se pitäis joka kerta katsoa.

20.2.2017
misukka
misukka

Joo, näkyy vaihtelevan nuo käytännöt.

Muistelen, että täällä on ohjeistuksena ollut jo miun aiempienki raskauksien aikana, että uudelleensynnyttäjillä olisi harvemmin käyntejä ja lääkäreitä. Mut pari vuotta sittenkin kävin sen normaalin 3 kertaa.

Nyt vasta tämä, et vaan 2 käyntiä ja tämä jälkimmäinenkin näin hurjan myöhään. Ennen ollut 36 viikolla viimeistään, nyt menee varmaan 37 tai 38 viikolle.

20.2.2017
misukka
misukka

Meillä kuuluu kaikilleodottajille alkuraskauden lääkäri, sit täs 26-28 vk lääkäri ja vielä 36 vk lääkäri. Sit jos tarttee ni tiheämpään..

Jotenki ainajännittää nuo lääkärikäynnit vaikka mitään ongelmaa ei olekaa ollu. Pelkkää peruskremppaa mikäkuuluu kaikille. Silti sitä kuvittelee et kohdunsuulla on tapahtunu vaikka mitä yhden yön ummetuksen seurauksena. Ja vaikkei ole edes niit kivuttomia suppareitakaa ollu.

Tääon varmaan tätä odottajan peruspaniikkia. 😂

Joka kerta sama..

Paitti mul ei tosta pienemmästä katottu kertaakaa edes kohdunsuun tilannetta. 😊

20.2.2017
tennari
tennari

Neuvolalääkärikäynnit on yksilöllisiä, myös määrältään.
Hyvä, kun sulla tennari seurataan tiheämmin.
Tyttöä oottaessa mulla ei ollut ekaa lääkäriä ollenkaan.
Toka neuvolakäynti oli myös myöhemmin kuin muissa odotuksissa.

20.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Juu kyl tuo lääkärikäynti vissii kuuluu meillä kaikille. Muistaakseni 3 krt oon noist tytöistäki käyny. Mut huomen se olis jokatapauksessa ollu ku mulla oli se istukka alhaalla sillo rakenneultrassa ni halusivat siitä kontrollin et onko noussut ylöspäin.

Yks mikä näköjään auttaa kans on se kun nukkuu joku tyyny tms jalkojen välissä yön. 😊 Heti helpompi olla. 😊

20.2.2017
tennari
tennari

Onko toi neuvolalääkäri sulla tennari ihan normikäynti vai ylimääräinen?

Mä kävin joskus 14 viikolla lääkärillä viimeksi ja seuraava pitäis olla kai joskus parin, kolmen viikon päästä.

Tosin äitipolin lääkäri ehtii tähän väliin.

Hyvä, jos alkaa suolijumi helpottaa.

19.2.2017
misukka
misukka

Tennari, kokeile luumua. Kokeile Activiaa, luumu pilttiä, kuituja, ruisleipää, juo paljon vettä, liikunta auttaa myös ja kuivattuja luumuja kannattaa kans syödä. Joka päivä syöt vaikka 3- 5 kuivattuja luumuja. Mä söin sen verran aina jälkkärinä ruoan päälle.😊

19.2.2017
NemiMilla
NemiMilla

12 vk laskettuun siis. Eiköhän sen kestä vaikka päällään seisten. 😁

19.2.2017
tennari
tennari

Me käytii isomman kaa tänää hiihtokisoissa. Hakemassa mitali kotiin. 😊

Mulle tuli pe-la välisenä yönä totaalinen suolijumi. Edes pierut ei tulleet enää pihalle. 😑 koko yö meni valvoessa ku maha oli nii helkkarin kipee. Sillo yöllä otin pegorionia yhden pussillisen ja sen jälkeen 2 pussia / päivä ni nyt jo toimii hitusen mutta eipäole löysästä tavarasta vielä tietookaan. 😂 anteeksi avautumiseni.. hetken mie jo ihmettelin et mitä helkkaria se mahtaa olla mut ku maha ei kovettunut yhtään ni suolistoperäistä taisi kipu olla. Ja olikin ku sai vähän hommaa eteenpäin ni eipä ole koskenu mihkään. Sitä kuitenki yön pimeinä tunteina kerkesi maalata kaikenmaailman pirut jo seinille. Tiistaina mul on sit neuvolalääkäri. Jospa sieltä sais enempi apuja.
Eihä täs olis ku 1

19.2.2017
tennari
tennari

Tyttö ollut parempi tänään, kuumeisen tuntuinen ei ole ollut.
Itse nukuin päiväunet.

19.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Näillä on täällä joku metsästysseuran kokous. Appiukko lupasi pojille lelut vasta kokouksen jälkeen joten nyt mulla on täysi työ yrittää viihdyttää noita pikkuapinoita 😣

Vähänkö olis ollu helpompaa kun noi olis leikkineet niillä leluilla tän tunnin -pari. Nyt ne vaan ärsyttää toisiaan kun ei ole MITÄÄN tekemistä.

Mä olen ihan rätti puhki poikki. Väsyttää ihan hitokseen. Mä voisin mieluusti nukkua...

19.2.2017
misukka
misukka

Päivää

Teillä on kaikilla aktiviteeyin täyteisiä päiviä. Kivaa päivää, itse kullekin! 😊

Me ajeltiin viime yönä tänne Kainuuseen. Vähän on erinäköstä ku kotona. Esikko hyppäsi tuossa etupihalla kinokseen ja humpsahti melkein kainaloita myöten uppeluksiin. Keskimmäistä ei kinoksesta näykään.

Vähän extempore tuli lähtö, kun meinattiin tänä aamuna lähteä, mutta ensitieto oli ettei täällä näe eteensä kun ajelee. Kyttäiltiin sit kelikameroita ja ennusteita, ja lähettiinkin pian seiskan jälkeen illalla yötä vasten ajelemaan. Näytti siltä, että aamusta olisi ollut niin karmea keli, ettei olisi päästy mihinkään.

Aamulla ihme kyllä pieninkin nukkui tyytyväisenä melkein kasiin. Sai nukkua loppuyön meidän välissä kun jaksettu vaille 3 ruveta matkasänkyä virittelemään.

19.2.2017
misukka
misukka

Juu onhan se taas kertynyt ohjelmaa tälle päivälle 😅
Pigletille mukavaa lumityöpäivää!
Riulla onkin lätkäntäyteistä elämää siellä.. Mutta kiva että pojat on innoissaan,ihan hyvin saavat sitten ainakin liikuntaa,eivät kuulu siihen ryhmään joka liikkuu liika vähän 😄
Niin siis mulla on kaks veljeä ja vauvalla kummina pikkueno.. Toinen eno on esikoisen kummi ja tämän esikoisen kummi on tämä jonka puoliso vähän meitä vastaan.. Eipä häntä paljoa ole näkyny,mutta kyllä nyt joskus saadaan sentään nähdä.. Ja viimeksi kun oltiin samaan aikaan mun porukoilla niin se tyttö jopa puhui mun kanssa ja jopa niin ettei ollu koko ajan erimieltä kaikesta 😅 että ehkä hiljalleen parempaan suuntaan vaikka tosi harvoin nähdään ja ei olla mitenkää suosiossa..
Mutta nyt siis vauvan kummieno eli mun pikkuveli tulossa illalla mahdollisesti kyläilemään.. Sitä onkin näkyny nyt vähän useammin..

Nyt jo unohdin ton sukuselvityksen aikana että mitä piti tulla kirjoittaan 😂
No ainakin se unohtui aamusta että meidän pieni Vempula täyttää tänä iltana jo 4kuukautta!! 😮 Mihin se aika oikein on mennyt!?

19.2.2017
Vipe
Vipe

Piglet halluisitko tulla tekemään meijänkii lumityöt? Ollaan oltu tänä talvena tosi laiskoja niitten suhteen, joten vaikka lunta ei hirveesti oo niin kyllä meijän pihassa on ollu koko ajan tasasesti. Pihaliittymässäkii kunnon kynnys ku aura-auto kävi ja oma piha on kolaamaton ja tie taas höylätty kunnolla. Sen verran hyvä kunnys että tuon meijän kakkosautona toimivan vanhan mazdan pohja ottaa kiinni 😄 No kohtahan nuo sulaa pois 😄

19.2.2017
riu
riu

Huomenta vaan 😊

Vipellä taas touhukas päivä 😊 Millaiset välit on nyt lasten enon kanssa? Muistan että joskus oli vähän haastavaa, ja toivon että tilanne on parantunut.

Oho unohtu kirjottaminen kesken. Aika klassinen 😄

Meillä vaihteeksi viikonloppu on jääkiekko sitä ja jääkiekko tätä. Pojat oli perjantaina 3,5 tuntia ulkojäillä. Eilen vähän ulkojäitä ja pitsaa, illalla edustusjoukkueen peli. Miulla oli kahvilavuoro niin isukki sai vuorostaan pärjätä lasten kanssa keskenään. Muahhahhahhaa 😁 Kotijoukkue voitti, jeejee. Niillä on ollu kyllä ihan käsittämättömän hyvä kausi, semmosta iloista jääkiekkoa. Toivottavasti sama jatkuu tännään ku pojalla on peli 😄 Pienempi poika pakkasi jo omat varusteet ja ilmoitti olevansa ulkojäillä pelien ajan 😄

19.2.2017
riu
riu

Eiliseen piti pigletille sanoa että kiva että esikoinen innostunut lätkän katsomisesta 😄 Niin vaan se laji vie toiset mennessään.. Ja sekin kai ihan sisäsyntyistä, koska meilläkin vaikka pojat on molemmat käynyt vauvasta asti,niin silti pienempi pojista on enempi fani ja innoissaan 😄 Ai niin ja se on hauska kun se aikoo tehdä tytöstä itselleen maalivahtia.. Yksikin päivä kun tyttö oli sitterissä niin koitti asetella mailaa käteen ja sen jälkeen antoi kypärän viereen ja sanoi "ja ota tosta kypärä päähän,susta tulee mulle maalivahti" 😅 Voin kertoa ettei toi pieni ihan vielä ole valmis maalivahdiksi mutta onhan se koulutus hyvä aloittaa varhain 😂
Misukalle piti toivottaa paranemista, toivottavasti ei ole sitkeä räkätauti..

Meillä tänää taas uinti, mun serkku,keskimmäisen kummi, on maisemissa niin se lähtee mukaan ja isompi jää sitten isin kanssa,ei tarvi mummolaan viedä.. Vaikka keskimmäinen kyllä ois jäänyt taas yöksi.. Ilmoitti pelin jälkeen mummolan pihassa että hän jää yöksi ja itkun kanssa jouduttiin viemään kotiin.. Toisaalta parempihan se noin päin kuin että itkun kanssa joutuisi jäämään mummolaan..
Sitten tänään on esikoisen karate johon mun on vuoro mennä ja karatesta suoraan seurakunnan järjestämät 5v synttärit.. Ihan kamalaa että esikoinen sai kutsun jo niille.. Seurakunta järjestää ne näin aikasin koska järjestää siis kahdet, nyt ensimmäiset ja toiset syksyllä ja tähän ekaan satsiin kuului 1.1.-30.6. Syntyneet joten poikakin kuului siihen kun kesäkuussa syntynyt 😅
Ja sitten loppu ilta vietetäänkin rauhaksiin kotona, ehkä vauvan kummieno tulee käymään..
Niin että tämän jaarittelun myötä vain mukavaa päivää kaikille..

19.2.2017
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...