Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Keskiviikon huomenet

Piti oikein tarkistaa, että mikä päivä tänäön on. Mukavaa päivää kaikille!

15.2.2017
misukka
misukka
1 year, 9-month-old toddler

Ihan kiva tietää, mitä noi koritehtävät voi olla.

Mä kävin kokoustelemassa. Viihdyttiin hyvin ja saatiin paljon juttuja käytyä läpi. Kiva nähdä, mitä kaikkea tullaan saamaan aikaiseksi.

15.2.2017
misukka
misukka
1 year, 9-month-old toddler

Joo eli koritehtävä nimitys tulee siitä että jokainen tehtävä säilytetään omassa muovikorissa. Lapsen kanssa otetaan aina yksi kori kerrallaan ja tehtävän jälkeen kori siirretään pois. Tämä auttaa puhumatonta lasta hahmottamaan harjoitusten tekemistä.

Koritehtäviä voi olla vaikka minkälaisia. Meillä on ollut mm. samanlaisten kuvien yhdistämistä (muistipelikorttien tai vaikka muumilottopelin avulla), kuvan ja esineen yhdistämistä, kuvalla pyytämistä (lapsi antaa esim. keksin/auton kuvan ja saa keksin/leikkiä autolla), värien lajittelua (samanväriset palikat samaan kippoon), oman nimen kirjoittamista muovikirjaimilla mallin päälle, jäljittelyä ja vuorottelua (esim. taputtamista, marakassin soittoa, höyhenen puhaltamista), kuvakorttien lajittelua (esim. vaatekuvat ja ruokakuvat omiin kippoihin), mallista rakentamista (esim.duploilla). Siinäpä jotain mitä tuli äkkiä mieleen, tehtäviä sitten vaihdetaan tasaisin väliajoin ja vaikeutetaan sitä mukaa kun lapsi kehittyy.

15.2.2017
piglet82
piglet82

Selvä.
En ole kenenkään lapsen kanssa koritehtäviä tehnyt, enkä tiedä sisällöstä, mutta tuo termi on tuttu.

Minäkin kävin tytön hakemssa hoidosta.

15.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä yritin selvittää itselleni, että mitä noi koritehtävät on, mutta ainoa mitä sain selville oli, että erilaisia tehtäviä rakennetaan koriin.

Minkälaisia tehtäviä teillä piglet tehdään?

15.2.2017
misukka
misukka
1 year, 9-month-old toddler

Jokaiselle lapselle terapeutti miettii sopivat harjoitukset ja ohjaa sitten vanhempia sekä päivähoidon henkilökuntaa. Meidän pienemmän pojan kohdalla esim. silloin 2-vuotiaana kun aloitti terapian niin ensimmäinen tavoite oli saada poika istumaan paikoillaan koritehtävien avulla.

15.2.2017
piglet82
piglet82

PM, vastaan nopeasti, lähden kohta hakemaan lapset.. Ei kaikkien kanssa varmaankaan tehdä koritehtäviä esim. esikoinen ei ole koskaan tehnyt mutta autistien kanssa niitä tehdään. Varsinkin puhumattomien autistien kanssa niillä saadaan hyviä tuloksia. Riippuu varmaan paljon lapsesta ja terapeutista.

15.2.2017
piglet82
piglet82

Voi itku misukan sähköpostien kanssa.

Reippaan alennuksen Piglet saanut päikkymaksuihin.

Meillä se nousee, vaikka tulot pysyy samana, mutta hoitoaika on yli 7 tuntia, siitä se tulee.

Piglet, tehdäänkö melkein kaikkien puheterapiassa olevien lasten kanssa noita koritehtäviä? Tuli mieleen toi Ryaazzin aloittama ketju, että oisko hänenkin lapselle koritehtävistä apua? Vink, vink, Piglet, jos jaksat kirjoittaa hänelle.

15.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kivasti pigletillä tippui nuo päikkymaksut 👍 Ja hyvä, et tyttö parempana et pääsi päikkyyn.

15.2.2017
misukka
misukka
1 year, 9-month-old toddler

Nii, miun piti entisen auton kattotelineet laittaa myyntiin, mutta se jäi nyt vähän toiselle sijalle.

15.2.2017
misukka
misukka
1 year, 9-month-old toddler

Voe räähkä. Mulla oli jotain rekistetöinteja ja salasanoja sähköpostissa. Hyvin meni aamu niitä vaihdellessa ja moneen paikkaan laittanut jo pyyntöä, että poistavat kaikki mun tiedot. Puuh...

Eniten jänskättää nyt puhelimen liittymähommat. Jos joku on ehtinyt käydä niitä katselemassa...

En tiedä pystyykö joku tekemään hallaa jos tietää SIM-kortin sarjanumeron ja PUK-koodia jne.

15.2.2017
misukka
misukka
1 year, 9-month-old toddler

Hello 😊

Mullekin ole tullut postipaketit viime aikoina aika viiveellä. Ja eniten ärsyttää meidän "päiväposti" joka jaetaan joskus klo 18.. No eilen illalla tuli postissa iloisia uutisia, kun laitoin ne uudet tulotiedot päivähoitoon niin hoitomaksu tippui lähes 200€ 😊

Kiva kuulla tuvituksesta 😊 Kivoja vaatekutsuja! Paranemisia sinne!

Harmillista misukka tuo sähköpostimurto, toivottavasti ei mitään pahaa vahinkoa
tapahtunut. Ja onnea hyvästä paastosokerista 😁

Meillä tyttö meni jo tänään takaisin hoitoon, kun oli koko eilisen päivän kuumeeton eikä mitään näppyjäkään ilmaantunut. Oon sitten ahkeroinut aamupäivän tytön koritehtäviä, jotta voidaan tehdä puheterapiaharjoituksia täällä kotona myös 😊 Samalla päivitin myös pienemmän pojan koritehtävät.

15.2.2017
piglet82
piglet82

Mä luulen, että aika moni yritys on siirtynyt käyttämään Matkahuoltoa kun se on edullisempi ja luotettavampi kuin posti. Ainakin kun paketeista kyse. Itsekin mieluummin käytän Matkahuollon palveluita sen kerran kun täytyy jotain lähettää.

15.2.2017
misukka
misukka
1 year, 9-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...