Mistä imetys paitoja/rintaliivejä​?

Hei olen yrittänyt selata netistä erilaisia imetyspaitoja. Kuinka tärkeäksi olette kokeneet imetyspaidat/rintaliivit ja mistä olette tykänneet ostaa näitä? Onko hyviä liikkeitä missä päin, vai oletteko tilanneet netistä? Kiitos jo etukäteen vastanneille ❤

13.2.2017
Zuora
Zuora

Yöllä käytän bandeau toppeja yöpaidan alla, pysyy liivinsuojukset paikallaan eikä ole joka paikka maidossa 😊 myös kotosalla menee ihan vaan nuo topit, ei purista eikä kiristä ja ovat edullisia 👌 imetyspaitoja ei taida olla kuin yksi boobin huppari, mikä on todella hyvä. sekä pari h&m imetystoppia. Aikalailla menee ihan perus vaatteet, harson saa nätisti suojaksi kun imettää 😊

14.2.2017
manna_87
manna_87
2 years, 1-month-old toddler

Heips!
Minä oon ostanut lindexiltä joustavia kaarituettomia rintaliivejä. Myydään 2kpl setissä. Käytin näitä jo raskausaikana, kun kaarituelliset liivit painoivat. Öisin käytän H&M imetystoppeja, ovat tarpeeksi napakoita, niin liivinsuojat pysyvät hyvin ja saa olla ilman liivejä. Esikoisen aikana mulla ei ollut yhtään imetyspaitoja, mutta nyt olen saanut ja ostanut käytettynä ja ihan täysin oon niitä käyttänyt tämän kuopuksen aikana. Itse koen niiden helpottavan imetystä.

13.2.2017
Lisbee
Lisbee

Mä olen hommannut imetysliivejä H&Mltä, Lindexiltä ja Prismasta. KappHallissa ei ole.

Mulla on yksi varsinainen imetyspaita ollut kolmen lapsen aikana käytössä. Käytin varmaan yhden käden sormilla laskettavan määrän esikon aikana ja muuten kokenut turhaksi.

Raskausaikana käytettäviä paitoja käyttänyt imetysaikanakin kun ne joustaa hyvin joten saanut nostettua paidan helmaa kivasti. Tai osassa on sellainen jännä kaula-aukko, niin voi tipauttaa rinnan alle sen. Sit joku harso rinnan suojaksi, niin voi hyvin kylilläkin syöttää pienen.

13.2.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...