Maanantailörppää 😊

Mukavaa viikonalkua kaikille!

13.2.2017
riu
riu

Lähin meidän koululaisten kanssa samaan aikaan liikkeelle.
Kävin allekirjoittamassa työkokeilusopimukseni, ja vein sen mun te-virkailijalle. Oottelinkin vähän aikaa soitettuani hänelle, jos olisi ollut vapaa hetki, niin olis katsottu sopimus läpi. Ei ole soittanut vielä.

Pigletille toipumista.

Mukavaa päivää kaikille.

13.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Päivää

Pigletille parantumista, toivon ettei pahene.

Riulle kivaa löysäilypäivää.

Mulla oli neuvola ja kirjoitteli äitipolille lähetteen radin takia kun paastoarvot yli rajojen. Paremmin nuo arvot pysyneet kuin edellisen 2 viikon aikana.

Pienimmän luikat kävin viemässä teroitukseen, niin samalla tarttui keskimmäiselle Haltin aluskerrasto kympillä. 66% ale. Kateltiin tuossa just, että edellinen kerrasto pieni ja tarttis ostaa uusi. Osui sit just nappiin tuo.

Pienin karjuu pinniksessä. Mie pötkötän viekussa, yritän saada sen nukkuu vielä ko vajaan tunnin tirsasi päikkyjä ja on ihan väsy vielä.

13.2.2017
misukka
misukka

Kas kummaa, en oo ihan äsken kerenny aloittamaan lörppäketjuu 😄 Miulla yksi lapsi on jo koulumatkalla, toista tulee taksi hakemaan kahdeksalta. Kolmas pitäs herättää, mutta mie en ihan vielä oo valmis kohtaamaan kiukkua. Ja voin luvata että sitä on tiedossa, meijän kolmosen elämä on nykyään vähän hankalaa 😁

Ohjelmassa ei oo tänään ku kiekkokoulua sillä kiukkupyllyllä. Ihan outoa tämmönen löysäily 😄 Tietty koti on ku hävityksen kauhistus ja pyykkiä on everestin verran, mutta se nyt menee ilman aikatauluja 😄

13.2.2017
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...