Sunnuntaita

Hyvää huomenta, tai päivää. Kuinka vain. Osalla tähän aikaan alkaa olla jo päivä puolessa. Mitäpä sunnuntaipäivään suunnitteilla?

12.2.2017
misukka
misukka

Teillä ollut tänään kivoja suunnitelmia. Toivottavasti ovat toteutuneet.

Riulla hiukka äkäinen makkaraproggis iskenyt eilen.

Mä kävin tanssitunneilla. Menin ilman tukivyötä ja yllättävän hyvin meni. Ihan positiivisesti yllätyin 😄

Mut toppatakin vetoketju prakasi, joten se hiukka ketuttaa. Hirmu hyvä takki muuten. Tuon vetoketjun uusinta on aikas hinnakas paukku kun tuskin lähden sitä itse vaihtamaan.

Takilla toki ikää helposti parikymmentä vuotta mut se on ihan ehjä muuten ja tosi lämmin.

12.2.2017
misukka
misukka

Terve.

Myö käytii isomman kaa hiihtää ja mäenlaskussa. Pienempi oli anopilla päikkäreillä sen aikaa. Äskön ukko vei isommankin käymään mummolassa.. miun pitäsi ruokaa väsätä. Palapaistia aattelin tehä. 😊

Eipä tässä ehi käyä välillä tääl ku lukee. Jos meinaa kirjottaa ni aina jollain on jotain ja sit se unehtuu.. 😁

Noh nyt jos äkäseen kaupalla kävis ni sais sen paistin uuniin.. 😋

12.2.2017
tennari
tennari

Huomenta 😊

Pienin kävi jo tässä välissä vähän kutitettavana niin mie jo puolet unohin 😄 Misukan pojat oli ainakii jo ennen kukonpieremää jalkeilla ja hiihtämässä. On ne hurjia 😊 Vaan teiltä etelän hetelmiltä saattaa ens viikolla loppuu lumet aika lyhyeen kun se lupas niin lämmintä, että ihan hyvä idea vielä hiihtää.

Vipekii kerenny jo uija ja kuskata lapsia, mie puolestaan en oo päässyt vielä ees ylös sängystä 😄 Nuo mummot on lapsille tärkeitä, ja miusta on mahtavaa kun suhde säilyy läheisenä. Miekii olin pienenä joskus mummolla yökylässä, vaikka miun mummo olikii jo oikeesti vanha. Tai miulla on ainakii semmonen kutina että teillä on nuorta mummoa?

Meillä on tosiaan ihanan laiska aamu ❤ Eilen iski kiireen kun isoimmalla pojalla oli semmonen pelitälli-juttu ja vasta aamulla sain tietää että saatiin grilli järjestymään. Makkaran ostoon ja pohjakassan etsiminen ja lasku, kaikki tarvikkeet mukaan jne. Ihan hiki tuli. Mutta se kyllä myös jäähty ku olin koko päivän pihalla paistamassa makkaraa 😄 En paljoo pelejä nähny 😬 Tuo oli oikeesti kiva pelijuttu, meijän lisäksi tuli kaksi muuta joukkueeta ja joukkueet hajotettiin, sekotettiin ja nimettiin uusiksi. Kivaa pelailua ja uusia kavereita. Lapsilla oli tosi kivaa! 😊

Tänään sitten miesväki lähtee jäähalliin mailavuorolle. Se on ku yleisöluistelu, mutta mukana saa olla maila ja kiekko. Muuten en oo sen kummemmin suunnitellut, kuhan vaan otetaan iisisti välillä. Tai no, mokkapaloja lupasin väsätä 😄

12.2.2017
riu
riu

Misukalle mukavaa tanssi tuntia!

12.2.2017
Vipe
Vipe

Aamupäivää..
Toi väittää että täällä yksi vastaus ois jo,mutta eipä näy mulle.. Tulee ehkä kun laitan tän oman..
Me ollaan siis uimassa jo käyty kahden pienemmän kanssa,isoin oli mummolassa yökylässä ja nyt uinnin jälkeen tiputettiin sinne myös keskimmäinen koska sille tuli eilen itku kun ei päässyt mummolaan nii mummo kutsui sen sitte Uinnin jälkeen.. Mies hakee pojat sitten ennen esikoisen karatea.. Illasta vois käydä luistelemassa ja siinähän jo paljon yhdelle päivää 😄

12.2.2017
Vipe
Vipe

Meillä pikkuväki oli pystyssä ennen seiskaa. Itseä olisi kyllä vielä nukuttanut, mutta uni karisi kun piti ruveta pienintä käyttämään pisulla ja pukemaan.

Kävin hiukset pesemässä tässä aamusta ja lopultakin äsken söin aamiaisen.

Miesväki on ulkona, isommat hiihtelee kiekkaa takapihan puolella. Pienimmälle ei saatu suksia jalkaan kun petti muovikiinnikkeet.

Mun pitäisi keksiä broiskun filesuikaleista jotain kivaa syötävää lounaaksi. Lyö kyl ihan tyhjää, et mitä tekis. Iltapäivälle on keittymässä hirven liha luineen eli hirvisoppaa olisi suunnitteilla.

Mulla on tanssitunnit alkuillasta.

12.2.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...