Vähän meinaa jännittää.

Oon aikoi sitten viimeksi täällä kirjoitellut. Viimeksi tainnut kirjoitella, kun kolmatta odottaessa alettiin epäillä lapsen sairautta. Lapseni menehtyikin sitten viime keväänä. Lapsia meillä on 5v ja 6v ja tämä enkeli olisi nyt 1v 7kk. Kesästä asti olemme miettineet vauvan yrittämisestä. Mutta minä en ole halunnut uusien työkuvioiden ym. Takia. Ja nyt lopulta päätettiin että alkaa yrittää ja aika on varattuna nyt ehkäsyn poistoon. Mutta nämä omat jonku asteiset pelot vaivaa sekä nämä toiveet tytöstä. Vähän avautumista pitkästä aikaa. Vähän sekavaa tekstiä mulla.

11.2.2017
Belpi
Belpi

Surullinen toi teidän lapsenmenetys tarina :(
Itselläni kanssa ollut raskautta ennen ja jälkeen vaikka minkälaisia pelkotiloja. Ensimmäinen pelko oli lapsettomuus, kun lääkäri totesi mulle 15 vuotiaana, etten tulisi välttämättä raskaaksi. Sit ku onnellisesti kävi ja tulin pelko keskenmenosta oli mahoton. Nyt kun raskaus on näyttänyt menevän hyvik ja alkaa olla loppusuorilla pelkään että lapselleni tulee neurologisia ongelmia lääkitykseni takia, eikä nämä pelot varmaan katoakkaan aivan samantien.
Toivottavasti teillä tärppäisi ja tämä kenties tuleva alku saisi paremmat eväät tähän mailmaan, toivon sinulle ja sinun perheelle kaikkea hyvää

13.2.2017
Zuora
Zuora

Mulle lupailivat sairaalassa heti sikiön synnyttyä, että jos vielä tulee raskaaksi, niin silloin seurataan tarkemmin. Just miun mielenrauhan takia.

Mut np-ultrassa totesivat, että rakenneultra seuraava. Ja rakenneultrassa totesivat, että kaikki hyvin eikä mitään syytä ylimääräisille ultrille.

Ja kysyin molemmissa, että kun luvattiin tarkempaa seurantaa, niin ohittivat kysymyksen ihan täysin. Totesivat, ettei ole tarvetta. Tiesivät kyllä tasan historian.

HUSin alueella ollaan. Läntistä puolta.

Joten en tosiaankaan ole nyt odottanut sieltä mitään, enkä usko mihinkään lupauksiin, jos sellaisia on tarjolla.

Toivottavasti teilläpäin on tapana pitää lupauksista kiinni.

Mulla onneksi ihana neuvolahoitaja joka on kyllä tehnyt kaikkensa helpottaakseen mun oloani, niin tuota pienintä odottaessa kuin tässäkin odotuksessa.

Että jos äitipoli onkin pettänyt, niin neuvolahoitaja ei.

12.2.2017
misukka
misukka

Onpa kyllä teitä huonosti kohdeltu. Kyllä se pitäisi tutkia paremmin. Neuvolassa kun sinne soittelin ja kysyin, niin sanoivat että kyllä aina näissä erityistapauksissa tutkitaan. Jo ihan vanhempien mielenrauhan takia. Eli ei se teillä pitäis olla mitenkään erilainen ku meillä. Tosin paikkakunta varmaan eri.

12.2.2017
Belpi
Belpi

Nämä sivut on vähän oudot. Välillä lykkää erroria, usein jättää näyttämättä tekstejä. Joskus tekstit tulee mäkyviin noin tunnin kuluttua niiden kirjoittamisesta, kuten mulla nyt.

Hyvä, jos on luvattu tarkempia tutkimuksia. Toivottavasti myös tutkivat sitten.

Itsellä luotto mennyt äitipoliin kun lupaavat vaikka mitä muttei ne ole pitäneet.

Lähinnä siis just tarkempaa raskausseurantaa ja lisäultria lupailivat sen 19 viikon keskenmenon jälkeiseen raskauteen. Vaan niinpä muuttui sillä hetkellä kun olisi pitänyt lupauksia lunastaa. Yhtään ylimääräistä eivät seuranneet ja koko odotus menikin pelossa. Nyt olen tietoisesti tehnyt itseni kanssa töitä, ettei menisi niin pyllylleen kaikki.

Mutta teillä nyt onkin parempi syy oikeasti seurata uutta raskautta tarkemmin.

11.2.2017
misukka
misukka

Tuli sitten kaksi kertaa. Kun valitteli erroria.

11.2.2017
Belpi
Belpi

Kiitos Misukka!
Mieki sinut muistan, kun täällä aikoinaa paljon seikkailin kylläkin eri nimimerkillä.
Tulee kyllä rankka jos plussaa suodaan.
Onneksi meille on luvattu tarkempia tutkimuksia

11.2.2017
Belpi
Belpi

Mukava kun joku muistaa 😊 Mieki sinut muistan, kun tätä ennen jo seikkailin eri nimimerkillä 😀
Kiitos!
Tulee olemaan rankka taival jos/kun plussaa suodaan.
Onneksi meille on luvattu tarkempia tutkimuksia.

11.2.2017
Belpi
Belpi

Muistan nikkisi. Osanottoni pienen menetyksestä.

Varmasti on paljon asioita mielessä kun nyt vauvasta haaveilette.

Toivon teidän perheeseen kaikkea hyvää.

11.2.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...