Muilla kokemuksia kivuista alkuraskaudessa

Kyselisin onko muilla kokemuksia kivuista alkuraskaudessa? Kipu on kovaa terävää polttavaa. Ei sijoitu yhteen kohtaan. Vaan molempien munasarjojen läheisyyteen sekä keskelle alavatsaa syvälle. Aaltomaisesti liikkuvaa pahenee rasituksessa.Lääkäritkään ei löydä syytä näille kivuille. Labrakokeissa kaikki ok. Sisätutkimuksessa kaikki ok. Ultra vasta 2vkon päästä ellei kivut pahene tai ala vuoto. Kipu asettuu täys levossa missä nyt oon kaksi päivää ollut. Rv 5+2 tänään. Keskenmeno takana 12/16 sekä kolme synnytystä 06,08 ja 11.

10.2.2017
Kiplari
Kiplari
3 years, 5-month-old toddler

On joo ihanaa😍kun vaan uskaltas toivoo että saa vielä syliin asti.. kivut pysyy väliin pois mut enemmän kun on rasitusta päivässä niin taas koskee.. mut tosiaan ku ei vuotoja jne niin ei pitäis huolta olla..

3.3.2017
Kiplari
Kiplari
3 years, 5-month-old toddler

Mulla on myös aika paljon kaikennäköisiä kipuja vatsassa koko ajan. Tämä on mun ensimmäinen raskaus niin en osaa sanoa, onko mikään normaalia. Ensimmäisessä neuvolakäynnillä sanoi, että on normaalia, ellei mitään vuotoja tule. Eikä ole kyllä tullutkaan. Tsempit!

2.3.2017
Ässänpässä
Ässänpässä

Ihanaa! 😍 Jarrusukkia pikkuiselle.

Toivottavasti ei enempää aiheuta siulle huolta vaan nyt kaikki sujuisi hyvin.

1.3.2017
misukka
misukka

Siellä se pikkunen oli😍ja sykkeen kera tällä kertaa☺nyt vaan täytyy toivoo että kestää mukana loppuun asti☺

1.3.2017
Kiplari
Kiplari
3 years, 5-month-old toddler

Toivon kovin tuota laitteistoa mutta toisaalta alan pelätä pahinta. Yli 6000 oli hcgn määrä joka nyt kontrolloidaan sit joko pe tai ma riippuen miten labraan pääaen. Jos ei vielä ens viikollakaa mitää näy niin saan lähetteen kunnon ultraan.

22.2.2017
Kiplari
Kiplari
3 years, 5-month-old toddler

No voi kökkö 😞 Toivon silti, että olisi kyse vain siitä, että laitteet on huonot.

Miullakii neuvolalääkärin ultra näytti vielä rv 10 jotain epämääräistä. Juuri ja juuri sykkeen erotti sieltä mössöstä.

22.2.2017
misukka
misukka

Aamulla oli ultra ja lääkäri ei nähny mitään😮😮 vaikka jo 5+5 todettiin kohdun sisäiseksi. Toki tuo nvlan laite ei oo uusinta uutta ja näkyvyys voi olla huonompi. Mutta.. hcg arvon mittasivat tulokset tuloo tänään jostain aikaa viimestään huomen saan sen selville. Ens viikolla uusi ultra.. taitaa tämäkin mennä päin prinkkalaa😣 viikot vastaa hyvin kuulemma kun kerroin oviksen ajan kohdan mutta...

22.2.2017
Kiplari
Kiplari
3 years, 5-month-old toddler

Keskiviikkona joo toinen varhais ultra.. saas nähdä joko syke löytyy..😮

20.2.2017
Kiplari
Kiplari
3 years, 5-month-old toddler

Kiinnittymiskipuja ja kasvukipuja. Liitoskipuja ei missään tapauksessa, ne on vasta loppupuolella.

Ensi viikollako sulla oli seuraavan kerran ultra?

Pidetään peukkuja. Edelleen.

19.2.2017
misukka
misukka

Niin nuo ainakin naisten akuutis epäili. Et olis tosiaan vaan kasvukipuja. Nyt alkaa jo pelottaa kun aletaan lähestyä samoja viikkoja missä viimex kesken meni. Ja asiaa ei auta et ainoo oire alkaa hävitä. Voi olla ihan normaaliakin mutta😣 ehkäpä tämä tästä. Luottoa ei kyllä siihen riitä eikä edes uskoa mutta ehkä ihan pienen pieni toivon kipinä löytyy jos oikein kovasti etsii🙊

18.2.2017
Kiplari
Kiplari
3 years, 5-month-old toddler

Mulla oli noin. 5+0-7+0 viikkoina aivan järkyttävät kivut alavatsassa, tuntui että menkat olisi alkamassa.. sit ravasin ultrissa ja kaiken näkösissä testeissä ja mitään ei löytynyt.. no nyt on kuukauden ikänen tyttö ja ihan täysin terve :) voiko johtua vaan siitä sitten että se alkio/sikiö kiinnittyy kunnolla..vissiin nimeltään liitoskivut jos oikeen oon ymmärtänyt 🤔 no toivottavasti kivut loppuu ja kaikki menee hyvin :)

18.2.2017
tyttihyvärinen
tyttihyvärinen
2 years, 5-month-old toddler

Pidetään peukkuja, että kaikki on ok.

16.2.2017
misukka
misukka

Syitä ei kivuille löytynyt. Maanantaina oli ultra kohdunulkopuolisen pois sulkemiseksi. Kaikki oli kunnossa. Nyt alkaa mietityttää tämä yhden ja ainoan oireen katoaminen. Tissit meinaan ei oo enää tänään eikä eilen ollu niin kipeet kun mitä esim just maanantaina. Samoin on just sellai tunne että menkat alkaa hetkenä minä hyvänä(sama tunne vaivas kesken menneessä. Siinä kyl oli oireita ihan vaikka muille jakaa). Ens viikolla olis uus ultra mikäli nyt ei vuoto ala lähipäivinä.

16.2.2017
Kiplari
Kiplari
3 years, 5-month-old toddler

Paljonkin tulee erilaisia vaihtoehtoja mieleen. Lähinnä et olisko istukka kehittymässä hankalaan paikkaan tai olisiko siitä keskenmenosta jäänyt jotain kiinnikkeitä jotka nyt kipuilee.

Toivon kovasti, että kivut helpottaa ja ultrassa parin viikon päästä kaikki hyvin.

10.2.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...