Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

mitä kuuluupi?

Iltaa. Kiirettä pitäny ja en ole joutanu mitän kirjoittamaan. Töissä oli se yks viikko yksin ja kiirettä piti. Mulle tapahtunut Sellanen juttu et tankilla ku kävin niin enpä muistanu korkkia laittaa paikoilleen niin se meni hukkaan. Mies suivaantu tästä( huomattiin vasta seuraavalla tankilla n. Viikon päästä) asiasta et miten voit unohtaa. Eihän hän voi koskaan unohtaa asioita kun mun pääs on työasioita ja kotiasiat niin olin vaan hiljaa ja kuuntelin. Olen huomannu et parempi olla hiljaa välillä ja olla välittämättä mitä hän mesoo. Väsyttävää juu ollut mutta tykkään töistäni, erilaista vasta painoa kotiin.

9.2.2017
nki91
nki91

Heips. Kiva kuulla että pidät työstäsi vaikka onkin kiireistä.

Ja hyvä, että annat mennä ukon mesoamiset toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Luulisi sen jossain vaiheessa tajuavan ettei se möykkääminen hyövää mitään kun et edes kuuntele sitä.

Sattuuhan noita vahinkoja ja onneksi tuommonen bensatankin korkki on ihan varaosana saatavaa kamaa. Maksa edes juuri mitään. Vaikka ihan kohtuullinen suoritus unohtaa moinen 😄

Meidän autoissa ei ees voi unohtaa kun ne on jollain silikonilenksulla kiinni tankissa ja omat paikkansa korkille siinä luukussa joka ei mene kiinni jos korkki välissä.

Muistan jostain kakaravuosilta kun korkki oli täysin irtonainen ni miun äiti nosti sen auton katolle ja unohti sinne. Mut eipä meillä iskä mitään möykkää nostanut vaan kävi hakemassa varaosaliikkeestä uuden korkin ja totesi jotta jatkossa sen voisi sitten palauttaa paikoilleen tankkauksen jälkeen. 😄

10.2.2017
misukka
misukka
1 year, 9-month-old toddler

Huomenta.
Kiva, että viihdyt työssäsi.
Itse odottelen mahdollista tietoa työkokeilupaikasta.
Meillä tyttö ollut nyt kuukauden päiväkodissa. Vaikka en ole töissäkään, niin tunnen olevani stressaantunut, voin sisäistää sinun tunnelmasi.

Rentouttavaa alkavaa viikonloppua.

10.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...