Libero pistekauppa

Onks mulla menny jotain ohi vai onko oikeasti pistekaupassa vain samoja vanhoja koko ajan?! Omat lapset ei oo lähes 2v vuoteen käyttäny vaippoja ja mul on pisteitä käytettävänä vielä. Mutta kun ei oo mitä ostais?! Esikon syntyessä oli ties mitä Dubloja joita ostin heti mut sitten kun loppuivat, nämä samat pyörii vaan 🙄

8.2.2017
Minnie
Minnie

Harmittaa kun kaikki pistekaupan tuotteet on niin poikamaisia. Meidän tytölle ei mitään löydy /= Ja lindexin bodyn olisin lahjaksi tilannut, mutta pelkkiä käyttökelvottomia koodeja olen saanut. Eka koodi oli virheellinen ja sain uuden koodin, joka sekin virheellinen. Kaikki kootkin jo päässeet loppumaan newborn bodeista tän koodiongelman aikana. Jäljellä vaan kokoa 50 cm. Pisteitä niin pirusti ja niillä ei mitään tee.

13.5.2017
viitaneninka
viitaneninka

Kerrankin tää sivu toimii mulla. Bodyt 44-68 ja 5e alennus 62-86. Kyllähän taaperot käyttää kans vaippoja, eikä vaan vauvat....

Tosiaan mietin että miten muka ehtii keräämään pisteitä niin että vaatteet mahtuu vielä lapselle.

1.5.2017
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Ja mä en noiden bodyjen kokoja päässyt edes katsomaan.. Kun avasin sen tarkemman kuvauksen niin ei lukenu mitään eikä auennut edes isompaa kuvaa 😞

1.5.2017
Vipe
Vipe

Mun piti jo aikaisemmin kirjoittaa mutten ole päässyt tänne pariin päivään,mutta siis onko toi alennuskin rajattu lastenvaatteisiin 😮 Tosi tyhmä.. Voishan se olla ihan yleinen alennus.. Että sen vois käyttää mihin vaan tai jos lapsiin niin edes vähän isompiin vaatteisiin kuin 86.. Meillä on 92 kokoinen joka käyttää vaippoja tai siis käytti..

1.5.2017
Vipe
Vipe

mäkin odottelen jos tulee jotain mielenkiintoista. mutta jos ei tuu mitään ennen kun lapsi lopettaa vaippojen käytön niin varmaan sit katon toivottavasti tulevalle veljen lapselle jotain käytännöllistä vaatetta lahjaksi. tyhjennän tilini sit siihen.. vielä tosin ei kiirettä kun pienin 1 vuotta ja eipä niitä vauvoja tunnu vielä näkyvän vähään aikaan lähipiirissäkään.. Oonpahan taas varautunut :D tuo uimapuku kyllä kiinnostais mutta en taida ennen kesää ehtiä keräämään noin paljon.. Sitä oon kyllä ihmetellyt että miten oikeasti ehtii vauvan kanssa keräämään noita pisteitä että vielä mahtuis joku pikkunen koko(50) päälle.. jos ei oo jo useampi lapsi ollut liberokerhossa niin ei kyllä onnistu

30.4.2017
Sadoll
Sadoll
3 years, 7-month-old toddler

Tuli säpo mainos et pistekaupassa on uutuuksia. Kävin kattoo. No toi sadeasu on jo loppu, sen oisin tilannu syksyksi. Ja noi lindexin koodit koskee kans vain vauvavaatteita, bodyt tais olla 68 asti, ja toi 5 euron alekoodi oli kans vain kokoon 86 asti. Meillä käytössä 80/86, et eipä siitä oo paljon iloa, seuraavat mitä pitää ostaa ois sit 92.

Tosiaan ihmeellistä et ei voi olla isommille mitään.

28.4.2017
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Minä sain 62cm tilattua,oli moni kyllä loppu..ehkä niitä lisää tulee😊

28.4.2017
huiskutin
huiskutin

Mie kattelin lindexin sivuilta noita bodyja, niin järjestään saatavilla olevat koot 44-50. Just.
Meillä vauvalla ikää 4 viikkoa ja pitäisi jo tilata koko 68 jotta ehtisi käyttöönkin kun 62 alkaa kohta olla pieni.

Oikeasti voisi nuo uudet tuotteet olla ISOMMILLE lapsille!

27.4.2017
misukka
misukka

Mä tilasin jo tulokkaalle innoissani sen bodyn!!

26.4.2017
Hiduli85
Hiduli85

Uusia etuja on pistekauppan tullut! Lindex body ja 5€ etukuponki Lindexin! Wau!😁

26.4.2017
NemiMilla
NemiMilla

Tilasin sen juomatelineen matkarattaisiin. Meillä on brion organizer "isoissa vaunuissa", se on todella kätevä ku käy vaunulenkeillä ja kesällä puistossa ku saa mun ja pojan juomapullot siihen. Ja mulla on aina nenäliinoja, huulirasva, wetwipes pkt mukana. Aattelin ett matkiksissa vois kans olla hyödyllinen tuommoinen ku kesällä käy vaikka torilla ym..

15.2.2017
NemiMilla
NemiMilla

Täällä ei tietty päivity sen takia koskaan kun kukaan ei halua tuota p*skaa krääsää lunastaa varastoista alta pois 😄 mutta joo, mitään ei oo isommille lapsille ja nuo pientenkään jutut ei päivity. Tuo uikkari oli kyllä hyvä, se oli pojalla ja toivon hirveesti että menis ensi kesänäkin.

8.2.2017
riu
riu

Näytti tuolla Ruotsin sivuillakin kaikki olevan max 2-vuotiaalle. Paitti se yksi chima-figuuri. Sehän on ollut täälläkin saatavilla pienen hetken.

Sadetakki, reppu ja pipo oli sellaisia joita en ole Suomen pistekaupassa nähnyt. Ja popin kuolalappu oli kans.

Ihan kiva idea oli toi lahjoitus Pelastakaa lapset rylle.

8.2.2017
misukka
misukka

Kerran eksyin Ruotsin libbe-sivustolle, kävin sit uteliaisuutta kurkkaa heidän pistekauppaa. Siellä oli sadevaatteita, legoja jne. Paljon isompi valikoima muutenkin. Samaten Norjassa. Vähän epäreilua?

8.2.2017
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Ei sulla ole mikään mennyt ohi. Ainoat "uudet" on noita kampanjoita. Muuten nuo on aika pitkälti samaa tavaraa ollut jo 10 vuotta.

8.2.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...