Keskiviikkoa!

Hyvää huomenta kaikille! Mitä aikeissa tälle päivälle?

8.2.2017
Minnie
Minnie

Morjes 😊

Minnie ei ku vaan rohkeesti pohjoisen reissua järjestämään! 👍 Mie en tiennytkään että lappiin on jotain valmismatkojakin olemassa, mutta miksipä ei. Onhan tuurin kyläkauppaankin 😂

Misukka ei oo todellista, olin ihan varma että teijän tauti oli ohi. Mutta se taiskin kerätä voimia uusintakierrosta varten... miulla oli noro kun uotin kolmosta ja se oli ehkä kauheinta ikinä. Saatiin se tokavekaralta, joka kerkes sairastaa sen kahteen kertaan. Se pyykkivuori... huh. Joten toivon vilpittömästi että pääsette helpommalla!

Vipe mitäääääähhhh?!?! Ei kerhoa tänään?!?! 😂

PM tuommonen rauhallinen aamu kuulostaa tosi kadehdittavan kivalle 😊

Zzantra menneehän se vapaapäivä taloakin lämmittäessä 👍😄 Mukavaa vapaapäivää siulle!

Tuvitus joko alkaa kakku olemaan valmista? Nyt jos lähtisin jo tulemaan 😄 Miekii voisin tehä pitkästä aikaa kääretorttua... teen sen ruisjauhoista ja laitan väliin pelkkää kermavaahtoo ja kohmeisia mustikoita. Voi pojat ku on hyvvää. Pojan kaverikin kehu, oli kuulemma melkein yhtä hyvää ku kaupasta ostettu 😄

Mie käytin aamusta meijän kolmosta astmalääkekontrollissa. Pojan semmonen jatkuva yskä on kääntynyt niin paljon paremmaksi että voijaan olla oikeestaan ilman. Sitten jos tulee tauti ja yskä iskee niin taas käyttöön. Samalla kysyin pienimmän rasvasta kun sama lääkäri oli 😄 Miettikää, se määräs rasvaksi essexiä ja sitä vaan ei ole koko kaupungissa missään eikä sitä ees saa. No saatiin näytetuubi, kahotaan oisko siitä iloa 😊

Täällä oli eilen raikkaat -26 aamulla, päivällä lauhtui muutaman asteen. Pakko oli tuuletella petivaatteet petauspatjoja myöten 😊 Tännään on vähän lämpimämpää, ja aurinko ihanasti paistaa. Kevättalvi on kyllä ihana ❤ Illalla ois semmonen soihtuluistelu tuossa järven jäällä, oli vähän puhe että mies veis pojat. Siellä ois parin-kolmen kilometrin päässä olevalla tuvalla makkaraa myytävänä. Ja tunnelma on varmasti ihana.

8.2.2017
riu
riu

Onpas riemastuttava fiilis kun oksettaa ja tuo yksi hikkailee mahassa urakkatahtiin. Vähän on tekemistä, että pysyy tavara sisällä. Yöh.

8.2.2017
misukka
misukka

Myöhäistä aamua.
Tytön vein vesirokkorokotukseen, nyt on päiväkodissa. Avoneuvolassa oli meidän oma terveydenhoitaja. Tyttö oli taas reipas.

Rauhallinen aamu oli. Täällä on mukava ulkoiluilma.


Paranemista misukan perheeseen, ja tasaisempia oloja.

Minnielle, lomapäivät kuuluu myös sijaiselle, niin että niitä saa ja voi pitää työsuhteen voimassa ollessa.
Ja netistä saa halvemmalla bussiliput ostettua kuin paikanpäällä bussissa.

Vipelle kivaa kotipäivää ja sirkustelua esikoisen kanssa myöhemmin tänään.

8.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mieki luulin, että oli tauti jo selätetty, mutta ilmeisesti ei sittenkään. Illalla kieltäytyi kyllä syömästä että kai siitä olisi jotain voinut päätellä. Nyt päästelee hirveitä ripulipieruja. Ja tietysti kiukuttaa kun en anna syödä ihan määrättömästi. Muuten on ihan pirteä oma itsensä.

Tälle päivälle suunnittelin tuohon lounaalle bataattikeittoa ja illalle broileriwokkia. Saanko mie siut niistäkin innostumaan? 😜

Mulla itelläni ihan järkky turvotus. Ajattelin, että tänään otan ton päiväkäyrän sokruista. Alkoi taas hienosti paastoylityksellä...

8.2.2017
misukka
misukka

Voi ei Misukka.. Kylläpä se oksennustauti nyt kiusaa sitä pientä.. 😥 No mutta onneksi tuli yöllä ettei sillei että oisit ehtinyt päikkyyn viedä.. Olis kyllä luullu jo olevan ohi.. Paranemista nyt sinne, toivottavasti oli vika oksennus..
Mulla alkoi muuten eilen tehdä mieli nakkimunakasta kun sanoit tekeväsi sitä ruuaksi 😂

8.2.2017
Vipe
Vipe

Huomenta..
Kiva että lapset nukkuneet "pitkään" 😊 harmi vaan ettet itse pystynyt nukkumaan.. Mukavaa työpäivää ja toivottavasti saat vielä halvat matkat että pääset luennolle..
Ja etköhän sä uskalla lähteä Lapin reissulle yksinkin.. Varsinkin jos joku ryhmä matka niin kyllä siellä neuvojia ja auttajia löytyy 😊 Toivottavasti vaan saat vapaata..

Mäkään en ole vielä katsonut mittaria.. Meillä lapset nukkui puol kasiin ja tuli viereen pötköttää ehkä 5 minuutiksi ja nousivat sitten.. Siis pojat, tyttö vielä nukkuu..
Meillä ei tänään kerhoa tai muuta niin vietetään tässä hidasta aamua.. 😊
Päikkäreiden jälkeen mun pikkuveli tulee tähän katsomaan kahta pienempää kun mä lähden esikoisen kanssa sirkustelemaan.. Mies kun ei ehdi kotiin niin tarvii aina siihen väliin jonkun hetkeksi katsomaan kun se myöhempi ryhmä täyttyi heti niin ei siihen päästy..
Sitten sen sirkuksen jälkeen mies tulee hakeen meidät ja mennään kauppaan.. Tai sitten kävellään kotiin ja siitä kauppaan, riippuu vähän miten mies töistä ehtii..

Ja tää aamupäivän suunnitelma on vielä vähän auki, kun nyt ihan alkuun vaan nautitaan siitä ettei tarvi kiireellä lähteä mihkään 😊

8.2.2017
Vipe
Vipe

Huomenta. Toivottavasti saat edukkaadti liput, että pääset luennolle.

Lomat on lakisääteiset eli jos tunnit/päivät kertyy täyteen niin lomatkin kertyy.

Mut lomakausi on huhtikuusta maaliskuun loppuun ja sitten pidetään edellisenä vuonna kertyneitä lomia. Eli periaatteessa saat sun viime vuodelta kertyneet lomat hyötykäyttöön huhtikuussa.

Täällä piti poikien päästä päikkyyn ja keskimmäinen oli ihan intona menossa, MUTTA pienin sitten oksenti just ennen puoltayötä taas eli tämäkin päivä kotona.

Mies illalla mietti, että oksettaako vaiko eikö. Mulla kyllä myllertää myös mahassa. Ei yhtään kivaa.

Mukavaa päivää kaikille muille.

8.2.2017
misukka
misukka

Täällä oli eilen pakkasta lähemmäs -20' , mutta iltapäiväksi lauhtui 10' paikkeille.
Onneksi aurinko lämmitti jo ihanasti!

Viel en oo katsonut mittaria, olen hissukseen kun lapset nukkuu vielä.
Itelle ei vaan tullu uni enää kun tekemättömät työt pyörii mielessä. Mies on jo aikoja sitten menny töihin.

Tänään mulla ensin normaali työpäivä.
Katsotaan lähdenkö illaksi luennolle, kun unohdin ostaa bussililput netistä ajoissa edullisesti. Täydellä hinnalla en mene.
Olisi kyllä tarpeellinen luento:
'Kelan, kunnan ja terveydenhuollon eri tukimuodot – minkälaisia oikeuksia ja palveluita on kansalaisen tukena?'
Liittyen ihosairauksiin yms. (joihin myös poikamme sairaus luokitellaan).
Miehellä kouluilta ja äitini luvannut hoitaa lapset luennon ajan...

Miten Misukan perheessä voidaan?

PM oli saanut asioita hyvin etenemään, hienoa että jossain pystyy samassa paikassa hoitaan monta asiaa kerralla!

Mä haaveilen Lapin reissua, mutta uskaltaako sinne lähteä ensikertalaisena yksin lasten kanssa, siis ei autolla ajaen tietenkään, mutta jos sellaiseen ryhmämatkaan bussilla. Jos tulis joku tuttu samaan ni ois 'tukea'.
Mies ei pääse kun koulu ja työ.
Mä saattaisin saada viikon vapaata palkattomana....tai kysyisin oisko edes joku lomapäivä kertynyt kun ei yhtään lomapäivää ole ollut toukokuussa aloittamani aikana. Palkattomia vain. Mutta ei kait sijaiselle niitä kunta anna...


8.2.2017
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...