enteilevä synnytys?

levoton yö takana, kokoajan piti mennä vessaan vaikka viimisen viikon oon nukkunu tosi hyvin ja pari kertaa vain vessassa käyden. lähes kokoajan tuli kivuttomia supistuksia, ei säännöllisesti lisäksi vessassa käydessä pari kertaa pönttöön tippu kirkkaan valkosta (ehkä kellertävää en ole varma taskulampun valolla kun katoin) nestettä tippoina, limatulppa? onko muilla ollu vastaavia? ja 37+1 nyt

7.2.2017
Jeminapa
Jeminapa

Mulla ei ole ollut suolen tyhjennystäkään ollenkaan 😅

7.2.2017
Vipe
Vipe

Hei,muusta en tiedä mutta mulla kolmannesta tuli limatulppa ja se kyllä oli ainakin ihan sellainen selvä.. Iso limakasa jossa pieni verijuova..
Ja sitten toi levoton yö voi johtua ihan siitä että mietit ja odotat.. Itse ainakin nukuin tosi levottomasti ton limatulpan jälkeisen yön.. Odotin vaan että alkaako pian supistukset.. No ei alkanu sinä yönä eikä seuraavana, pari päivää meni ton tulpan irtoamisesta synnytyksen alkuun..
Eli mielikin voi tehdä tepposet jos kovasti odottaa.. Itse ainakin olen kyllä sitten huomannut että "nyt nämä on synnytys supistuksia" 😄

Mulla ei kahdesta ekasta ole ollut oikeastaan mitään enteitä.. Esikoisesta ei ollut edes harkka supistuksia.. Synnytykset on vaan yks kaks alkanut.. Vikasta oli aika paljon harkka supistuksia ja sitten tosiaan se limatulppa..
Jotkut sanoo että vauvat "rauhoittuu" ennen syntymää mutta meillä jyskätty kyllä ihan normaaliin tapaan loppuun asti.. Esikoinen jopa vielä käyrillä nii ettei pystytty käyrää ottamaan.. 😂

Nii ja toi vessassa ravaaminen saattaa liittyä siihen levottomuuteen,itsellä ainakin kun oli se levoton yö niin tuntui että koko ajan oli olo "pitää vielä käydä vessassa" vaikka normaalisti en raskauksien aikana ole käynyt kertaakaan yöllä vessassa..

Yritä siis rentouttaa mielesi äläkä ajattele synnytystä,kyllä huomaat kun se alkaa.. Ja joillakin noi enteet jatkuu monta viikkoa,joillain ne tarkoittaa että synnytys alkaa pian..

Toi ei ole mikään helppo neuvo, koska kyllähän väkisinkin malttamattomana ja jännittyneenä odottaa,mutta koita keksiä päiviin mielekästä rentoa puuhaa..

7.2.2017
Vipe
Vipe

Tosi vaikea sanoa. Jokaisella nuo ennakoivat oireet on omanlaisensa. Ja voi vaihdella synnytyksestä toiseen.

Usein kroppa juoksuttaa vessassa isommalla hädällä kun tyhjentää suolta ennen synnytystä. Mutta tämäkään ei ole mikään takuuvarma merkki. Joillakin tämä tapahtuu tunteja ennen synnytystä, toisilla päiviä.

Mulla yleensä noin viikkoa ennen on sellainen puhdistuspäivä jolloin saa juosta vessassa.

Keltaisesta nesteestä ei tule muuta mieleen kuin hiivainen valkovuoto. Haisiko se vuoto oudolle?

Limatulppa on nimensä mukaisesti limaa. Sellasta sitkeätä ja venyvää joka ei tahdo katketakaan millään kun paperiin tarttuu. Siinä on myös usein punaisia veriraitoja.

Pienimmästä huomasin ton limatulpan, isommat on syntyneet tulppa otsassa.

7.2.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...