Tämän viikon pöperöitä 😊

Mitäs teillä syyvään?

6.2.2017
riu
riu

Tännään on tiiossa broiskun koipia ja pilahviriisiä 😊

9.2.2017
riu
riu

Kaali on niin halpaa että pakko oli ostaa 😁 Jotenka nyt kattilassa ruplattaa kaalipata. Tykkään enemmän ku laatikosta, tuo ku on tuommonen one pot wonder 😄

Voi ei misukka 😑

8.2.2017
riu
riu

Tähän meidän tautiperheeseen nyt meinasin tehdä bataattikeittoa mutta se oli homeessa. Joten mennään ihan vaan perunalla ja porkkanalla kasvissosekeitto.

Ihan huippua, et kaupassa pitäis käydä hakemassa vähän yhtä jos toista masutautisille soveliasta, mutta porukka ei ole siinä kunnossa, että voisi kauppaan lähteä...

8.2.2017
misukka
misukka

Kalakeittoa syötiin eilen.
Meinasin ensin kanapastaa uunissa, mutta "nokkelana" hyödynnän tätä listaa, ja nopeampi on tuo broilerwokki, kiitos vinkistä.

8.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kun pakkasta on yli 20 astetta niin kummasti tekkee mieli keittoruokaa. Eli kanakeittoa tiiossa, ei mitään semmosta kerma-peruna-sötkötystä, vaan paljon mausteita ja nuudelia. Lapsetkii tykkää 😊

7.2.2017
riu
riu

Hernekeittoa mäkin voisin tehdä 🤔
Sais tyttö opetella sen ruoan ennen eskariin menoa. Meil ei oo tehty aikoihin kun ei pojalle sovi palkokasvit niin eipä tyttökään osaa syödä kun jossain on tarjottu.

7.2.2017
Minnie
Minnie

Meil oli eilen maksalaatikkoa (ite tehtyä),
keitetyt perunat ja puolukkahillo

Tänään poikkeuksellisesti nakkikeitto (periaatteessa en tee yleensä lounaaksi makkara/nakkiruokia, niitä vaan nuotioeväinä kun tutkimusta, ettei pitäis usein syödä etenkään lasten)

Huominen viel auki, broileria tai kalaa.

7.2.2017
Minnie
Minnie

Tein ihan järjettömän satsin lihapataa, kun oli melko 2kiloinen hirvenpaisti.. Pakastin kyllä siitä valmiista padasta osan. Yhdelle päivälle vois sulattaa ite tehtyä hernaria pakkasesta ja sit loppuviikon ruoat selviää kun näkee mitä keskiviikkona on kaupassa -50%. Sillä mentaliteetillä mä aikalailla suunnittelen ruoat, että ostan sitä mikä on tarjouksessa/pois tossa.

6.2.2017
Hiduli85
Hiduli85

No tännään syötiin pitkästi haudutettua (ja siinä sivussa kevyesti pohjaan poltettua) hernekeittoa. Pienin sai kaurapuuroa.

Huomiselle pitänee väsätä broileriwokkia (pitääkin hakea se broiskulaatikko pakkasesta, että ehtii sulaa huomiseksi).

Muuten ei kyl mitään käryä. Pakastinta pitänee tyhjentää. Hirveä olisi jauhelihana ja paistina ja soppalihana käytettävissä. Yhen siskonmakkarapakeyinkin olin bongaavinani.

Eiköhän noista jotain...

6.2.2017
misukka
misukka

Nakkikeittoa.

6.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä ois jääkaapiss possunpihvit, jotka aattelin lätkyttää ohueksi ja leivittää. Meillä ei oo pitkään aikaan ollut leikkeitä 😊 Pakkasesta jos löytyis vielä haukifilettä niin sitä vois joku päivä paistaa ja tehä kananmunakastiketta kaveriksi. Jauhelihakastiketta vois kanssa tehä pitkille aikaan. Ja jotain keittoa... no en tiiä, kuhan kahtoo miten taas inspiraatio iskee 😊

6.2.2017
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...