Kaksiosainen kohtu

Hei vaan kaikille! Kävin eilen varhaisultrassa ja sieltä löytyi pienokaisen sykkeen lisäksi kaksiosainen kohtu. Lääkäri sanoi sen olleen melko varmasti syynä esikoisen ennenaikaiseen syntymään. Sanoi myös että keskenmenoriski on suurempi, kuten myös se ennenaikaisuus tässäkin raskaudessa. Kun ihmettelin miksi tätä ei ole huomattu edellisen raskauden aikana, hän sanoi että se on yleensä vaikea havaita kun raskaus on edennyt pitemmälle. Onko teillä muilla samanlaista kohtua tai tietoa asiasta? Eniten kiinnostaa se miten raskaudet ovat sujuneet.

3.2.2017
AnnelieP
AnnelieP
3 years, 2-month-old toddler

Yhdellä tutullani on kaksioasainen kohtu. Hänen kohdalla se huomattiin vasta sektiossa toisen lapsen synnytyksessä. Esikoinen syntyi alakautta ilman komplikaatioita, mutta toinen oli perätilassa joten siitä johtuen sektio. Eli sitä ei huomattu ultrassa kumnankaan lapsen kohdalla, eikä esikoisen syntymässä. Puoliskot ovat hänellä erikokoiset, esikoinen oli luultavasti ollut isommalla puolella, nuorempi pienellä puolella, siksi ei mahtunut kääntymään. Kaverille sanottiin että jos tulee vielä raskaaksi niin raskautta seurataan naistenklinikalla.

3.2.2017
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

Kiitos! Se lääkäri sanoikin että tätä raskautta tullaan seuraamaan tiheämmin kuin normaalisti ja hän laittoi tiedot äitiyspolin puolelle (tämä ultra tehtiin yksityisellä). Olen kyllä tyytyväinen päätökseeni mennä yksityiselle varhaisultraan, vaikka mietin ennen sitä onko se rahan haaskausta. Jos olisin odottanut normaalia ultra aikaa, kohtuni tilaa ei välttämättä olisi huomattu.

3.2.2017
AnnelieP
AnnelieP
3 years, 2-month-old toddler

Ei kokemusta.
Nostan.
Onnea raskauteen.
Pyydä, että tätä raskauttasi seurattaisiin tarkemmin, tiheämmin, kun nyt tuo kaksiosainen kohtu on tiedossa.

3.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tää meni taas ihan ihme kohtaan, eli sääntöihin. Piti kyllä laittaa raskaus kohdan alle. Miksi nää aina menee mulla mihin sattuu?😐

3.2.2017
AnnelieP
AnnelieP
3 years, 2-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...