Perjantain huomenet

Kaikille oikein mukavaa päivää! Mitäpä suunnitteilla?

3.2.2017
misukka
misukka

No eipä tullu näkyviin muita tekstejä eikä tota omaanikaan,että hienosti toimii..

3.2.2017
Vipe
Vipe

Pakko kai kirjoittaa jotain jotta tulis näkyviin tekstejä.. Viimeisin minkä nyt nään on Misukan aamuinen teksti siitä että appivanhemmat tulossa kylään..

3.2.2017
Vipe
Vipe

Appivanhemmat kävi reilun tunnin verran pyörähtämässä. Huomenna sitten anoppi tulee tähän päiväksi. Ehkä tulee mukana keskimmäisen kiekkokouluun huomenna. Sen näkee sitten.

3.2.2017
misukka
misukka

Meidän neitokaineen halusi levähtämään, ja nukahti viereen. Todella harvinaista.

Vipeltä piti kysyä noista vertaistapaamisista, että onko siellä aina joku teema?

3.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

No niin heti tuli 😑 On tää kyllä niin toimiva sivusto 😅

3.2.2017
Vipe
Vipe

Siis eikö mun vastaus tullu tänne vai eikö se vaan taas näy.. Kuitenki toi Pm:n vika teksti tuli näkyviin sen jälkeen kun olin kirjoittanut muttei mun oma.. Ehkä tulee nyt taas kun tän lähetän..

3.2.2017
Vipe
Vipe

Pigletille mukavaa päivää,siivoilun jälkeen onkin hyvä palkita itsensä Hese ruualla 😄 Ja voi miten ihanaa välillä syödä yksin rauhassa.. Mä en kamalasti ole erossa lapsista mitä nyt jumpassa käyn enkä kaipaakaan enempää aikaa ilman lapsia mutta välillä jos pääsee esim. Syömään ilman lapsia,niin silloin tulee sellainen "noh,pakko myöntää että onhan tämä aivan ihanaa" -olo 😂 Viimeksi kun näin kävi oli tosin vauva mukana, mutta tuo on niin helppo tapaus että nukkui kaukalossa koko reissun ajan..Onhan se syöminen aina lasten kanssa vähän sellaista että joutuu keskittyy kaikkeen muuhun kuin omaan ruokaansa..
No nyt aloin jaarittella taas mutta siis ihanaa yksin syömistä sinulle.. Ja esikoiselle illaksi hauskaa peliä,toivottavasti on kaiken odottamisen arvoista 😊 💛

Zantralle mukavaa vapaata vaikkei kauhean vapaallta kuulosta herätä noin aikasin tekemään tehtäviä 😂

Pm:n aamussa ollut hyvät ja huonot puolensa 😂

Misukka kerennyt taas vaikka mitä sillä aikaa kun me ollaan vasta vaivoin herätty ja saatu esikko kerhoon 😂 Harmi ettet tota rautaa ennen kauppareissua huomannut.. Siellä tosiaan ihan mukavan kuuloinen koulu päivä,tuollainen pitäisi joka perjantain olla niin töissä kuin koulussakin 😉

Meillä tosiaan esikoinen meni kerhoon ja keskimmäinen syö nyt välipalaa (tällei kerhopäivinä vaihdetaan välipalan ja lämpösen ruuan paikkaa,helpompi niin,kun hoitolasten ollessa on vähän pakko ruokkia muut kerhoaikana mutta se on yhtä kiirettä niin omien lasten kanssa tällei vapaammin.. Etenkin kun noi syö paremmin vasta päikkäreiden jälkeen,kun ei niillä vielä aamupäivästä ole nälkä,tai no esikoisella ei varmaan olekaan sellaista tunnetta kun nälkä) oho menipäs lörpöttelyksi toi "pieni" välihuomautus 😂 No ja pienin nukkuu taas eteisen lattialla..
Tänään lähetään lenkille testaan toi croozer ja kotiin tullaan kaupan kautta.. Tossa niin iso tavara tila että hyvin mahtuneet viikonlopun ostokset sinne 😊
Ja eipä tässä kai muuta 😊

3.2.2017
Vipe
Vipe

Tuo 6.30 on parempi kuin 7.30. Eilen keskimmäinen auttoi siskoa pukemaan ulkovaatteet, kun meinas tulla kiire. Tuntia myöhemmin eilen tyttö herätettynä nousi.

Meillä mies innostunut nyt syömään kalaa enemmän, ja syö nyt omegaa.

Toivottavasti saat misukka nopsaan lisää rautaa hankittua.

Pigletin esikoiselle antoisaa Jypin peliä.

3.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Voe kehvatsu. Rautaa olis näköjään pitäny käydä hakemassa.. Ihan finaalissa tuo puteli.

3.2.2017
misukka
misukka

Ai niin kelistä piti vielä laittaa mutta unohtui.. Täällä on harmaata ja vajaa aste pakkasta. Onneksi ei ihan märkää joten ihan kiva mäenlaskukeli.

Keskimmäinenkin pääsee luistelemaan päikyssä taas. Ensi viikolla hiihtävät. Monot jo katsottiin läpi, mutta sukset täytyy vielä kahtoa, että mitkä on sopivat.

3.2.2017
misukka
misukka

PMllä ollut kiva rauhaisa aamu. Tuo herätysaika ei vaan ole kovin kiva.
Meillä pienin hääräsi jotain omassa sängyssään just ennen kellonsoittoa ja itellä oli kauhea pikkuhätä kun en ollut yöllä herännyt vessaan.

Pigletille kivaa heseilyhetkeä ihan omassa seurassa!

Zzantra ollut tälle aamua jo ahkerana tehtäviensä kanssa. Kivaa anoppilareissua, jos sinne päätätte lähteä.

Mä haksahdin kaupassa...
http://aijaa.com/72vRZw
Tuommonen tummanharmaa/keltainen kokoa 62 ole va puku 5 eurolla. Yritin ettiä esikolle -70% alesta 150cm vaatteita mut löysinki tuon. Enkä voinut vastustaa. No löysin mie yhen yökkärin esikolle. Muuten ei 150 senttistä ollutkaan alessa tarjolla. 140 ja 160 senttisiä löytyi. Se yökkärikin tuli kustantamaan vajaan 4 euroa.

Mittasin esikon aamulla ja 143 senttiä meni rikki. Melkein 144.

Eilen kurkkasin esikon kaappiin, ni sieltä löyty vielä pussissa 150cm toppatakki. Ihan samanlainen kuin tuli keskimmäiselle tilattua tuossa pari viikkoa sitten 😄 Olin ihan unohtanut koko takin olemassaolon. Olenkohan mä sen viime keväänä sit esikolle jostain tarjouksesta ottanut...

3.2.2017
misukka
misukka

Huomenia.
Meillä on tyttö jo päiväkodissa, meillä olikin paljon aamuaikaa, kun tyttö heräsi itse omassa sängyssä 6.30, samaan aikaan kuin keskimmäinen.

Runebergin torttuja minäkin oon suunnitellut tekeväni, katsotaan aikaresurssi erikseen.

Leppoisaa päivää kaikille.

3.2.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä olisi tosiaan appivanhemmat tulossa käymään iltapäivällä. Kämppä on täynnänsä pahvilaatikoita joten niille täytynee keksiä joku ratkaisu. Lähinnä ehkä niputtaa ne edes likimain siistiksi pinoksi yhteen nurkkaan. Ja pari saan varmaan kiikutettua autsiinkin.

Sunnuntaina olisi Runebergin päivä joten voisi olla kiva pyöräyttää muutama tortundeeruskin. Kahtotaan, miten on aikaa.

Pojat menee päikkyyn joten mulla on pari tuntia aikaa riehua kämppää kuntoon. Kaupasta pitäis jotain pientä hakea. Maitoa ja kurkkusalaattia taisi olla listalla 😄

Esikolla kiva päivä koulussa. Käyvät tutustumassa ensi syksyn tuleviin luokkalaisiinsa kun yksi minikoulu yhdistetään tähän näiden kouluun. Ei reppuja mutta liukuri kyllä. Kuulostaa rankalta koulupäivältä, vai mitä?

3.2.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...