Tiistaita! 😃

Hyvää huomenta kaikki! Mitä tänään?

31.1.2017
Minnie
Minnie

Täällä on futisvaippoja vieläkin myynnissä...

31.1.2017
misukka
misukka

Täällä myytiin niitä futisvaippoja pitkälle syksyyn. Vois kyllä oikeasti olla kaikki vaipat mukana. Kyllä mä oisin voinu jonkun niistä rölli-asuista ostaa, mut teippivaipat ei kuulunu kampanjaan. Ekan paketin housuvaippoja ostin viime viikolla. En ala ostamaan toucheja koodien takia. Eikä täällä sitäpaitsi myydä niitä.

31.1.2017
Rinuda
Rinuda
2-year-old toddler

Mä luulen, et täällä ilmestyy noi kampanjavaipat hyllyyn taas sitten kun kamppista jäljellä joku vajaa viikko.

Vois noi kamppikset hoitaa niin, että kaikki vaippakoodit kelpaa. Musta toi nykysysteemi on ihan syvältä ja poikittain.

31.1.2017
misukka
misukka

Niin, satumamman perheelle paranemisia, ja toivotaan et misukalla kans pääsette eroon huonosta olosta. Ja pigletkin oli käyny täällä. ☺

Tänään tuli säpo et huomenna alkaa uus kampanja libbellä. Ihan kivoja palkintoja. Pitäiskö ruveta hamstraamaan vaippoja nyt et saa niitä koodeja. 😂 Paitsi et een oo kyllä nähny niitä kampanjapakkauksia meidän kaupassa.

Saatiin muuten näyte touch housuvaipasta. En ihastunu.

31.1.2017
Rinuda
Rinuda
2-year-old toddler

Iltaa, vieläkö täällä on ketään linjoilla?

Toivottavasti PMlle löytyy mieluinen työkokeilupaikka.

Saispa minnie pian käden kuntoon. 😕

Mitä muuta, en muista, joten mukavaa iltaa kaikille. ☺

Isäntä kotona tänään. Jätettiin perhekahvila väliin ja jäätiin kotiin leikkimään. Iltapäivällä käytiin kaupoilla. Ruokaostokset ja lelukaupassa. Mukaan tarttu kylpylelu ja duploja. Ikään kuin me ei hukuttais leluihin jo nyt. 😂

Nukuin tänään päikkärit. Hitsi et pää käy ylikierroksilla, univelkaa ja väsyttää mut uni ei tuu. Makasin sängyssä varmaan tunnin ennen kuin nukahdin. Mut sit nukuinkin puolitoista tuntia. Pysty rentoutumaan sit vihdoin kun tiesin et mies on kotona ja hoitaa poikaa. Poika nukku kans sen 2,5 tuntia, ei oo pitkään aikaan nukkunu niin pitkiä päikkäreitä.

31.1.2017
Rinuda
Rinuda
2-year-old toddler

Mie luulen, että nämä tiistain tanssitunnit ainakin alkaa olla miun osalta taputeltu. En vaan pysty tekemään ja vauhtia on puolet liikaa.

Ekan puolen tunnin aikana rupes supistaa neljästi. Lopputunti tulikin sit istuttua sivussa.

Tylsää. 😔

Sunnuntain tunteja voi ehkä vielä yrittää kun siellä ei tulla tekemään mitään koreografioita. Siellä lähinnä ylläpitävää lihaskuntoa luvassa. Vakkaritanssinope niin heikossa kunnossa ettei pääse koko keväänä vetämään tunteja. Tulee joku mulle tuntematon suuruus vetämään ne tunnit.

31.1.2017
misukka
misukka

Kiitos. Kattotaan mitä tulee.

31.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Piglet, varmaan tekee hyvää tauko, jos sitten jossain vaiheessa jatkaa niin on uutta puhtia.
Mein tytön päikkäreitä on jatkettu kans sen takia kun poikaa täytyy valvottaa illasta ja selvästi paremmin jaksaa valvoa jos tyttö saa olla leikkikaverina. Jos tyttö laitettais yöunille 19 maissa ilman päikkäreitä, niin pojan tekis mieli kans nukkuun ja vaikeampi saada innostumaan leikeistä tms. Jos mies on kotona ni sit on helpompi kun toinen saa lähteä pojan kans puuhaileen vaikka ulos tai varastoon tai mitä vaan mut kun yksin usein heit laitan...
Nyt oon kyl ollu huolissaan tytön väsymyksestä vaikka unta tulee 12h vuorokaudessa. Mutta hänen väsymys on enemmän aamuisin/aamupäivisin. Kitinää aamutoimissa kun ei jaksaisi ja ulos mennessä. Ihan silmät lumpsuu.
Välillä ei malta, vaikka saisikin, nukkua aamusta pidempään. Kun kaikki muut on jo pystyssä. Mies töissä ja mä pojan kans.

31.1.2017
Minnie
Minnie

PM lle peukut pystyssä että saat mieluisen paikan pian 👍🏻😊

31.1.2017
Minnie
Minnie

Päivää!
Mä täällä lasten nukkuessa pidän kylmää olkapäässä ja sen jälkeen teen pari jumppaliikettä. Kaivoin jumppakuminauhan viimein esiin. Vähään aikaan käyttänyt. Laitoin piiloon kun lapset oli pienempiä ja väkisin halusivat leikkiä sillä ja kävi vaaralliseksi touhut. Jäänyt sitten sen käyttö kun kerran ei ole näkyvillä.
Mutta nyt uusi alku!

Ihana auringonpaiste ulkona ja pikku pakkanen oli ainakin amp. Harmi vain kun auringonpaiste alkaa kun täytyisi sisälle päin mennä, eli paras paiste päikkäreiden aikaan...

Satumamman perheeseen paranemisia!

Misukka, hyvä kun pääsitte käymään neuvolassa 👍🏻 toivotaan että pikkuisen seuraava käynti olis parempi, vaikka kai aina rokotukset saa lapsen huutamaan 😢

31.1.2017
Minnie
Minnie

Moikka. Haastattelussa käyty, nyt katsotaan, mistäpäin mahdollisesti työkokeilupaikka aukeaisi.

31.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nonni. Käytiin neuvolassa ja maitokaupassa. Pienin järjesti vähän kohtausta neuvolaan mennessä. 😄 Pysähtyi hoitajan huoneen ovella ja täysi huuto päälle. Seisoi käytävällä ja huuti vaan vaikka yritin maanitella mukaan. Otin syliin ja hetkeksi huuto lakkasi, mutta käsidesi oli jotain ihan hirveää ja taas täysi huuto päälle. 😂 Mut huuto lakkasi kuin veitsellä leikaten kun avattiin lelukaappi ja saatiin huomio kiinnittymään sinne.

Odotan innolla kk päästä olevaa 2v neuvolaa kun tulee muistaakseni rokotuksiakin ja häntä mittaillaan ja punnitaan. 🙈 🙉 Voipi olla mielenkiintoinen käynti luvassa. Ja lääkärilläkin pitäisi käydä vielä erikseen. Jee!😂

31.1.2017
misukka
misukka

Aikas vinkeä idea toi sähköhammasharja 😄 Mut onhan siinä ideaa kun alkaa miettimään.

Kun se oikea R sieltä sit tulee, niin hoksaa heti itsekin et nyt meni oikein.

Mut sehän se isompi juttu on, että saa sen kielen toimimaan niin kuin pitää.

Itselläkin tanssissa ollut liikkeitä joissa pitäisi jotain tiettyä lihasta käyttää, niin ei se aina kaikistellen löydy. Mulla yksi hankala on ahteri 😄 Pitää rutistaa syviä lihaksia, MUTTA pintalihakset pitää olla täysin rentona. Mulla ihan tekemätön paikka. Monta vuotta yrittänyt mut ei vaan osaa. Aina pintalihakset kireänä samalla kun syviä rutistaa.

Että tavallaan ymmärrän sen hankaluuden siinä.

Neuvolasta sanoi, että jos suoraan mennään hoitajan huoneeseen eikä aamusta oksenna ni voidaan mennä. Yleiseen leikkitilaan ei saa mennä. Ihan ymmärrettävää.

Pitääkin ruveta tekeytymään että ehditään.

31.1.2017
misukka
misukka

Täällä istun sokerirasituksessa. 😷

Meil ei tarjota mitään suun huuhtelemista täällä ja paasto oli 12 h.. Eipä muuten ukon aamukahvi o koskaan tuoksunu niin hyvälle ku tänään. Tosi ällöä istua tässä odotusaulassa naa sokerit suussa. 😑

Noh, kotona oottaa pikkuneidin synttärijämäkakkuja. Tosin mutään imelää ei vissii tänää tee enää mieli. 😁

Illalla pidän me&i kutsutkavereille ku yks kaveri toimii esittelijänä.

31.1.2017
tennari
tennari

Niin ja Piglet, oot reipas kun lähet lenkille, minunkin pitäisi ottaa itteä niskasta kiinni siinä asiassa! Eilen illalla tehtiin pikku lenkki lapset potkutteli potkupyörillä ja mä kävelin.
Ja mukava, että tytön puheterapia alkanut hyvin 😊
Ilmeisesti esikko sitten oppinut hienosti kun lopettaa 👍🏻
Meillä tyttö käy myös R vian takia. Niitä harjoituksia tehdään päivittäin kotona. Hänen on kyl vaikea ymmärtää miksi täytyy sanoa D tai mehiläisen surinaa kun oikeasti olisi R. Mutta kun se R tulee kurkusta hällä kuten itsellänikin.
Sähköhammasharjaa käytetään kielen täryttimenä jotta saadaan tuntuma miten kielen pitäisi täryttää oikeassa ärrässä. Aika jännä keksintö.

31.1.2017
Minnie
Minnie

No jee, edelleen nuorta herraa oksettaa.

Minusta tuo ei vaikuta mahataudilta, joten laitoin viestiä neuvolahoitajalle, että mitä se on mieltä, voidaanko mennä.

Päikkyyn mä en noita voi viedä. Joten ymmärrän kyllä ettei neuvolaankaan sen suuremmin. Mut kysyinpä kuitenkin.

31.1.2017
misukka
misukka

Musukka, hienoa ettei yöllä ainakaan, peukut pystyssä että ois ohi kokonaan!
Ja mahtavalta kyllä kuullostaa miehen työreissu 😁 Vähän kuin miniloma?

Piglet, ei jaksaisi ilman päikkäreitä.
Tyttökin, 5v, nukkuu kunnon päikkärit muiden lasten mukana. Kesän oli ilman, mut nyt on ollu syksystä asti hirmu väsyny ja vaikka ois nukkunu 10h yöunet, tarvii vielä päikkärit.
Niillä jaksavat harrastaa ja musta se on hyvä et pääsevät pois kotoa kun ovat kotona hoidossa kaiket päivät.
Harrastuksissa, ainakin jumppa ja muskari, ovat ilman vanhempia. Tekee hyvää molemmin puolin.
Sit kun tytöllä alkaa eskar, harrastuksia täytyy katsoa uudella silmällä. Jaksaako ja haluaako jatkaa kaikkia.
Niin ja oli marras-joulukuussa sellainen aika pitkä tauko harrastuksissa. Tyttö sano ettei jaksa mennä vaikka nukkunut päikkärit. En vienyt. Oli niin paljon kaikkea ekstraa muutenkin et suosiolla pidettiin taukoa. Nyt sitten tammikuussa jatkettu uudella innolla.

31.1.2017
Minnie
Minnie

Huomenet

Kiva kuulla, että Minnien pojulla yöt parantuneet.

Ei ole tarvinnut siivoilla mutta vähän jännän äärellä kyllä, että mikä on fiilis kunhan tuo keskimmäinen nousee sängystään. Toivottavasti oksetusfiilis on mennyt ohi.

Pienin oli taas ennen puolta seiskaa pystyssä ja olisi heti lähtenyt isoveikan kaveriksi olkkariin kun sillä soi kello samoihin aikoihin. Ilmoitin, että me lähdetään vasta kun mun kello soi. Riehu ja riekku sit vieressä sen reilun vartin.

Mulla olisi neuvolareissu tuossa vaille yhdeksän. Eilen meinasin, et tänään käyn siellä miun porukoitten kämpillä mut neuvolan takia menee vähän tiukaksi se pyörähdys. Eli ei tänäänkään.

Eilen sain pakattua keskimmäisen 110 senttiset vaatteet laatikkoon. Puolet heitin ronskisti kirpputorilootaan, että laitan myyntiin. Ja silti vaatetta on autsiin menossa liberolaatikollinen. Siis sellainen vanha laatikollinen joka isompi kuin nykyään.

Yllättäin nuo pyykkikorit on nyt ääriään myöten täynnä kun niissä tuota uutta vaatetta. Täytyy siis tänään pyöritellä konetta iltapäivällä.

Loppuviikon oonkin yksin poikien kanssa kun isäntä lähtee taas työreissulla Italiaan. Käy ne siellä yhden tehtaan tutustumassa mutta muuten laskettelevat Alpeilla. Ei yhtään käy kateeksi.

Mulla olis lauantaina yhdistyksen "pikkujoulut". Täytyy yrittää saada siihen joku hoitaja pojille. Isännyksen kone laskeutuu samoihin aikoihin kun pikkujoulut loppuu.

Noi pikkujoulut on kiitos kuluneesta vuodesta vapaaehtoisille. Ja nimi on jäänyt siitä, että alkuun vietettiin oikeasti joulun alla pikkujouluja mutta pari vuotta sitten päädyttiin siirtämään uuden vuoden puolelle kun kaikilla on menoa ja meininkiä siinä joulun alla muutenkin. Ja tammikuun loppu/helmikuun alku rauhallisempaa.

31.1.2017
misukka
misukka

Täällä pidän kylmää olkapäässä pötköllään ja poika leikkii yläkerrassa. Tytön käskin vielä jatkaa unia ettei kitise koko päivää kun väsynyt.
Poika heräs tuossa puoli tuntia sitten uneen ja lohduttomasti itki herkkuja. Herkkunälkä hällä oli kun sain hereille.
Vein yläkertaan syömään, varmasti kova nälkä kun iltapala jäi vähäiseksi kun nukahti kesken.
Mutta nyt on yöunet hällä pidentyneet 👍🏻💛☺️ Katsotaan kuinka kauan kestää...
Se auttaa päiväänkin, mm. söi eilen ite lounaan ja päivällisen, siis ei tarvinnut syöttää ollenkaan, reippaasti pisteli lautasen tyhjäksi 👍🏻 hyvin häneltä!

Meillä normi työpäivä, illalla ensin pojan Muskari ja tytön kantele myöhemmin illasta.
Pihalle täytyy hommata hiekotushiekkaa lisää.
Jos tänään sais jotain jumppaohjeistakin tehtyä.
Kotihommat on täysin rästissä et niitä niinpaljon kun pystyy.
Mies saatais ehtiä jelppimään illasta kun tänään ei koulua, paitsi tehtäviä.

Mukavaa tiistaita kaikille!
Mä mietin täällä, onko misukan perhe säästynyt mahataudilta, vai onko yö valvottu siivoillessa 😬

31.1.2017
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...