Sunnuntaihuomenet!

Mitäpäs kunkin pyhäpäivään?

29.1.2017
misukka
misukka

Kiva et misukka alkanu sisäistää pikkuisen tuloa. ☺

Piti tossa jo aiemmin kirjoittaa et ihanaa kun vipen tyttö nukkunu pitkään. Mä oon ihan kade, meillä edelleen heräillään öisin.

Riu, ennen kun muutin tänne niin tuskin edes tiesin mitä käsipallo on. En oo vielä käyny katsomassa ottelua vaikka melkein 10v oon asunu täällä. 😂 Täällä järjestetään joka kevät käsipalloturnaus, oisko peräti Suomen suurin ulkoilmaturnaus. Joten siellä aina pakko käydä pöyrähtämässä, mut en mä sielläkään oo katsonu yhtäkään ottelua alusta loppuun. 🙈

29.1.2017
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Heips 😊

Kiva ku jermukii eksynyt taas palstalle 😊 Tuon kummallisen päähänpinttymän hifkistä mie jo tiesinkin 😄

Rinuda mie en oo ikinä milloinkaan katsonut käsipallo-ottelua loppuun, täällä ei taija olla moisessa ees harrastusmahdollisuutta. Muuten täällä onkii monenlaista, miusta aika hyvin näin pieneksi kaupungiksi.

Misukka hetttinen 9 viikkoo???? Ooämgee 😄

Mie lupasin meijän pojille että pleikkaa saa pelata niin pitkään ku ovat ulkona. Olivat sitte 4,5 tuntii ulkojäillä 😄 Juuh... ehkätuota sääntöö ois syytä vielä vähän hienosäätää 😂

29.1.2017
riu
riu

Niin, ja kiitos tsempeistä!

Mie ruppeen juuri ja juuri sisäistämään, että meille olis vauva tulollansa.

Ja sit ku rupiaa miettimään, niin laskettuun ole enää kuin 9 viikkoa. Hui!

29.1.2017
misukka
misukka

Mä olen kans visioinut jermun jonnekin tuonne ehkä läntiseen keskisuomeen. 😄 Hiukka oli tuo Helsinki miullekkii yllätys. Mut HIFKistä oli pakko jotain päätellä 😜

Nummelahan on Vihdin isoin taajama joten Nummelalaiset pelaa salisusissa. Ei oikein hyövää yhteen kuntaan montaa seuraa järjestää. Harrastajia kuitenkaan niin paljon ole.

Justiinsa toi jääkiekkoseura yhdisty niin, että Lohjan kiekosta ja NUPS Hockeysta tuli Harjun kiekko. Pari kolme vuottakohan siitä on nyt.

29.1.2017
misukka
misukka

Niin, Rinuda, yritin "säästää" sut tuolta paikkakunnan maininnalta, vaikka olet sen täällä maininnut, ja mullakin oli mielessä sinun paikkakunta.

Vaikkei täällä nyt niin anomyymejä olla. Varmaan kaikki vakikävijät muistaa munkin paikkakunnan, ja olenpahan sitä täällä itse viljellyt, kohdassa jos toisessakin.

29.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Me asutaan Siuntiossa, oisko toi SIF Sjundeå idrottsförening tai jotain. Monet käy täältä Kirkkonummella harrastamassa, tai Helsingissä asti. Ja varmaan Lohjalla.

29.1.2017
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Nii, no meinasin laittaa ensin, että mikä se teidän käsipallojoukkue on, mutta toi sähly tuossa hämäsi.
Varmaan kun tässä ollut sählystäkin puhetta.

29.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

En tiedä onko täällä sählyjoukuetta. Täällä pelataan käsipalloa tai harrastetaan yleisurheilua. ☺ Jos jotain muuta haluaa harrastaa niin pitää mennä jonnekin muualle. Sit on tietty näitä on harrastusjumppia sun muita, mutta kilpaurheilua on käsipallo ja yleisurheilu. Paikallinen joukkue on SIF. ☺

Kaveri kävi täällä 1v tyttönsä kanssa. Ihanaa kun pienet leikki. ❤ Pelkäsin vähän et miten meidän päivä menee kun poika huusi yöllä 03-05,ja nukkui sit 9.30 asti. Mut herra päätti et aamupalaks riittää kurkku, joten lounasaikaan oli jo nälkä. 😂 Päikkärit meni vähän pyllylleen, mutta nukkuu nyt tokat ns. oikeaan aikaan, joten ihan hyvin saatiin korjattua. Huomenna on kyllä pakko nousta aikaisemmin jos meinataan jumppaan ehtiä.

29.1.2017
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Rinuda, mikä teidän paikallinen sählyjoukkue on? Pelataanko teidän paikkakunnalla käsipalloakin?

Just Länsiväylässä on artikkeli, jossa kirjoitetaan, että espoolaisseurat halpuuttivat kiekkokoulunsa. Hinta on puolet entisestä. Kiekkokoulu maksaa täällä tällä kaudella 120 €.

Jännä kun oon luullu, että jermu asuu jossain Kuopiossa.

29.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kivasti Vipen typy nukkunut. 👍

Joo, koko raskausaika tullut juostua vessassa ainakin se kerran yössä, nyt sit jo kahdesti. Eka reissu usein tuossa 2-3 välillä ja toka 3 tuntia siitä. Viime yönä venähti eka reissu likelle 4 ni sit ennen 7 seuraava.

Kävin heittää esikon kaverilleen ja kävin ite kaupassa. Pienin meni päikyille, vähän höpisee vielä omiaan. Keskimmäinen sai isukin lupaamaan leffan itelleen joten se tuijottaa Angry Birds - leffaa.

Mua väsyttää niin, et taidan ottaa pikku tirsat.

Vähän meinasin, et olis talon lupakuvia piirrellyt, mutta jos torkun eka hetken.

29.1.2017
misukka
misukka

Päivää kaikille..
Kiva että Misukan pieni nukkunut,harmi vaan ettet itse ole saanut nauttia unesta.. Hyvää vapaata sunnuntaita..
Rinuda tollei meilläkin meni kun tytön unen tarve väheni.. Nukkui kyllä päivällä mutta yöllä ois seurustellut.. Saatiin onneks nopeasti käännettyä toistepäin.. Nyt viime yönä nukkui tosi hyvin.. Syötin tyttöä ysin jälkeen mutta hän ei ollut valmis nukkumaan.. Itse menin siinä jossain 10-11 välillä nukkumaan ja totesin miehelle että tuo tytön sitten kun tulee itsekin tai sitten kun se alkaa kitistä.. No tulivat puolen yön aikaan nukkumaan kuulemma enkö edes herännyt joten tyttö meni ilman tissiä nukkumaan ja nukkui aamu seitsemään! Eli oli sen melkein 10 tuntia syömättä.. Ja olisi siis jatkanut uniaaan varmaan edelleen mutta mulla kello soi uinnin takia ja oli tissit nii täys että oli pakko herättää tyttö syömään 😆 Toivottavasti ottaisi tavaksi noin pitkät unet 😅 Tai siis onhan se nukkunut tollei 7 tunnin unia,mutta silloin on siis syönyt just ennen nukkumaan menoa että syömis väli ei ole vielä aiemmin ollut noin pitkä..
Tulipa pitkä selostus 😅
Komujopi elelee jänniä aikoja.. Tsemppiä sinne 😊
Jermulle antoisaa peliä jos päätette mennä.. Vaikka tuosta Hifkistä olenkin vähä erimieltä 😂😂 Oranssia sen olla pitää 😝

Me käytiin siis aamusta uimassa.. Keskimmäinen oli mummolassa sillei että jätettiin jo illalla se yöks.. Uinnin jälkeen tultiin tähän mun porukoille hakemaan keskimmäistä ja samalla jäätiin kakulle kun äidillä oli eilen synttärit..
Kohta lähdetään ja esikoinen menee miehen kanssa karateen 😊
Sitten illalle ei suunnitelmia, varmaan ihan kotiin rauhotutaan..
Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

29.1.2017
Vipe
Vipe

Päivää. Ehtiipä tännekin kirjoittamaan. Oon kyllä käyny lukemassa, mut ei vaan ehtiny kirjoitella.

Meillä nyt päivät on aika samanlaisia. Jumppaa, perhekahvilaa, kotona oleilua. Jäbä kasvaa melkein silmissä, siitä on tullu niin seurallinen. Ja leikkii tosi paljon. Vähän yritettiin nyt pistää nukkumatavat remonttiin. Ei pitäis valittaa kun lukee täällä miten muilla on, mut noi kello viiden aamut rupes tympii hiukan. Joten nyt päätin et vähennetään päikkäreistä. Ihan nurinkurista et nukkuu neljät päikkärit ja kukkuilee yöt. Unentarve vissiin vähentyny.

Pakko kommentoida noista harrastuksista. Meillä hyvä kun mun ja pojan jumppa on 35€/kausi. ☺ Mut mies sano et poju saa harrastaa mitä haluaa, kunhan hankkii sponsorit ite. 😂 Ja jos innostuu käsipallosta, mikä on tän kylän juttu, niin ei kuulemma saa pelata täkäläisessä joukkueessa vaan HIFKissä kun mieskin pelanu siellä lapsena. No, sit herra kuskaa poikansa Helsinkiin ihan ite. 🙈

29.1.2017
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Ottakaa kaikki irti viimeisistä hetkistä kaksin. 😊 Järkätkää jotain kivaa yhteistä tekemistä ja hemmottelua. Hyviä päikkärihetkiä!

Miekii olisin jo ihan valmis pötkähtää takas punkkaan 😄

Rupiaa rassaa tämä jatkuva vessassa juokseminen. Kauhea jano kokoajan mut täytyy kahtoa milloin juo kun vartin päästä juomisesta vessa kutsuu.

29.1.2017
misukka
misukka

Mie olisin valmis lähtee synnyttämään, mut vauva on erimieltä (La27.1) 😆 Huono yö takana ja vähillä unilla, mut jospa kohta alkais unettamaan ni vois mennä aikaisille päikkäreille 😉
Imuria meinasin tänää heilutella tai nakitan miehelle ja ite teen sämpylöitä, mut muuten rentoa oleilua miehen kanssa ennenkun esikoinen suvaitsisi saapua meidän tykö 💕

29.1.2017
Komujopi
Komujopi

Meillä pienin vieläkin pötköttelee sängyssään. Lähes ennenkuulumatonta, ettei ole vielä pystyssä.

Mä olen yöllä kahdesti juossut vessassa, toisen kyllä juuri ennen seitsämää ja silloin jo ihmettelin, että mini vetelee vielä sikeästi unta kuuppaan.

Esikolla piti olla futisreenit mutta ne on peruttu kun valkut ei pääse paikalle. Miunkii tanssitunnit on peruttu.

Esikko sovittiin, että menee kaverilleen treenien jälkeen, mutta täytyy kysäistä ottavatko jo aiemmin kun kerran treenejä ei olekaan.

Muuten päivä ihan auki. Aikas harvinaista lopulta. Ja tietty sen kerran kun voisi jotain kivaa tehdä perheenä, niin keli on ulkona ihan pyllystä.

29.1.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...