Lauantaita!

Hyvää huomenta ja viikonloppua!

28.1.2017
Minnie
Minnie

Unohdin kimppakyydit vallan kun me asutaan ihan eri suunnalla kuin kaikki muut. Valtaosa tytön treenikavereista asuu samassa kaupunginosassa, en tiedä miksi onkin niin valikoitunut .. ja heillä kyllä on kimppakyytejä, mut me asutaan ainoina ihan toisella puolen kaupunkia.

Jos niin ajattelee, niin tuo 310€ on sama kuukaudessa jos olisi yksi tarhaikäinen ja maksaisi korkeinta maksua.. :) ja jos sillä hinnalla harrastaa 4-5x viikkoon plus pelit / lapsi niin eihän se paljon tee.

Ja tosiaan jos treenikaverit on naapuruston kavereita ja koulukavereita niin menee kivasti senkin puolesta, mutkatonta yhdessäoloa eikä tule paineita jättää treenejä väliin että ehtisi olemaan piha- tai koulukavereiden kanssa.

29.1.2017
Mummy83
Mummy83

Täytyy koputtaa puuta,että meillä ei kukaan oo halunnu kiekkoilla😃Meillä menee 5:n hengen harrastuksiin yhteensä 120e/kk..minä ja esikko ei harrasteta mitään maksullista😀Mutta voihan ne rahat huononminkin käyttää kun harrastuksiin👍🏼

29.1.2017
huiskutin
huiskutin

Onneksi PMn tytsi ei ilmeisesti onnistunut kaatumaan pukkarissa juostessaan. Sielläkin liukkaat lattiat. Kiva, että pääsitte uimaan.

29.1.2017
misukka
misukka

Jermun perheen harrastuspaketti on kyllä aika hurja. Saa olla melkoiset tulot perheellä, että tuon paketin pystyy kustantamaan.

Mut jos kerran HIFKin kiekkokoulussa ovat, niin asuvat vissiin Helsingissä. Veikkaan, että 2 isointa kulkee treeneihin jo omin nokin ja kuskattavia/saatettavia on vain nuo kaksoset.

Täällä meillä kun pitää aina lähteä autolla, ei tuollainen harrastusmäärä tulisi mitenkään päin kyseeseen. Siinä kaksi autoa suhaisi edestakaisin pitkin iltoja. Ja limitykset sumplien vielä jotenkin.

29.1.2017
misukka
misukka

Me oltiin neljästään uimassa, muut paitsi esikoinen.
Huh, mitkä valmistautuminen.
Tyttö juoksenteli pukuhuoneessa, kun olisi pitänyt pukeutua. Onneksi muuten ei juoksennellut.

28.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Jermu, pakko tulla kysymään että miten ihmeessä te saatte tuon treenauskuvion toimimaan jos neljä lasta harrastaa 13x viikossa??? 😥 kaikki on vielä niin pieniäkin että oletan että täytyy kuskata harkkoihin? Ja työt päälle.

Musta tuntuu että meidän elämä on pelkkää juoksemista kun tyttö treenaa 3x viikossa plus kisat ja minin kanssa käydään 1x viikossa.

Teilläkin varmaan noiden harjoituspäälle tulee sit vielä kisat?


28.1.2017
Mummy83
Mummy83

Me käytiin keskimmäisen kanssa kiekkokoulussa. Se vetäs jostain ihan huikean luisteluvauhdin päälle. En oo ennen nähnyt sen menevän noin vauhdikkaasti. Kait sillä on joku juttu siinä touhussa auennut.

Kiva oli seurata kun intoa piisasi uudella tavalla. Selkeästi tehnyt hyvää nuo päikyssä luistelut tällä viikolla. Huomannut olevansa ihan taitava.

28.1.2017
misukka
misukka

Hyvä että Minnien perheessä saatu nukuttua kunnolla ja pitkään.
Pigletille hyvää viikonloppua.
Vipelle hyvää peliä.
Misukalle voimia miehen kanssa. Tuttua täälläkin, ettei tuo puoliso juurikaan puhu.

28.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenet

Ihanaa, että Minnien perhe saanut nukuttua paremmin! Toivon kovasti, että tuo lääkkeen siirto saisi tuon paremman tilanteen jatkumaan.

Hyvä, että pigletilläkin parempi vaihe. Mutta ajakaahan varovaisesti. Hurja tilanne siellä teillä jo oli vastassa. Onneksi katollaan olleen autossakin kaikki kunnossa. Meni vain peltiä.

Vipelle kivaa peli-iltaa.

Täällä sataa vettä joten ei laiteta muksuja pihalle. Isännys taas ähisee ja puhisee kiukkusena mutta ähisköön jos ei kerran suvaitse valottaa mikä nyt pännii.

Käy vaan niin hermoon toi sen tyyli. Kun ei jukoliste voi avata suutansa. Sit valittaa kun muksut ei kerro mitään, vaan kaikki pitää nyhtää hohtimilla. Hmh. Missähän lie se malli?

Keskimmäisellä kiekkokoulu iltapäivällä. Siinäpä päivän suunnitelmaa. Jotain tuo ukko ärisi, että täytyy keksiä joku muu ratkaisu kerrossängyn tekoon kuin runkopatja. Oli sit toi mun ostama 12 senttinen patja liian korkea. Olis voinu kolmentoida sitäkin asiaa hitusen aiemmin...

28.1.2017
misukka
misukka

Meillä pojat muuten sanoo "Nuppi" sen sijaan että sanois "jyppi" 😂 ne kerää noita liiga kortteja ja sieltä jos tulee Jypin pelaaja alkavat nauraa ja huutaa "nuppi,nuppi,nuppi" 😂 huvinsa kullakin 😆

28.1.2017
Vipe
Vipe

Pigletin perheelle mukavaa reissua..
Toivotaan paremman jakson jatkuvan pitkään 😊 Jyp,onkin liigan toisiksi paras joukkue 😉 Toivottavasti nauttii pelistä 😄

28.1.2017
Vipe
Vipe

Kiva kuulla että Minnie saanut nukkua noin "pitkään" 😊 Toivottavasti toi rytmi nyt pysyy teillä 😊
Mä olen myös unelmoinut tollaisesta tuolista,mutta ei meillä ole sille paikkaa missään,parvekkeella ehkä korkeintaan mutta sekin aika pieni..
Mies onkin luvannut että jos tästä joskus muutetaan rivariin tai omakotitaloon niin saan tollaisen tuolin 😂
Ihanaa että sä teit noin hyvän löydön ja sait unelmasi täytettyä 😘

28.1.2017
Vipe
Vipe

Huomenta..
Me keskimmäisen kanssa katsellaan lastenohjelmia.. Esikoinen ja kuopus vielä nukkuu ja isi lähti jo ties kuin aikasin töihin,kun niillä joku tehdas katko jota ei voi viikolla tehdä.. Ja ens viikolla niillä on yökatko johonki mistä ei voi päivisin katkoa.. No mutta sen pitäis siis puolen päivän aikoihin tulla kotio..

Sitten illalla mennään peliin,keskimmäinen jää mun vanhemmille yöksi pelin jälkeen,kun me me mennään sitten huomen aamulla isomman ja vauvan kanssa uimaan..
Eipä meille tälle päivää muita suunnitelmia ole..Ehkä jotain aamupäivälle keksitään 😊

28.1.2017
Vipe
Vipe

Kyllä täällä nyt jo joku muukin on hereillä? 😃
Nimittäin meillä oli huippu yö! 7h hiljaisuutta kuin huopatossutehtaassa!! Ihmeiden aika ei ole ohi!
Nyt luulen pojan tai tytön lueskelemaan kirjaa sängyissään kun rapina kuuluu mutta sana on mennyt perille ettei tulla muita herättääkö heti jollei oikeasti hätää.
Jos kuitenkin se mokoma lääke on uniongelmien takana tai ainakin pahentanut niitä?! Jonka siis molemmilla siirsin aamusta iltaan.

Eiliseen...luistelutukia, ihan kelvollisia (mahtoiko olla Stiga tms) myytiin pari vuotta sitten ihan Prismassa tms 50-60€/kpl ja haaveilin silloin sellaisesta miehen kans mut en ollut silloin töissä ja oli hirmu tiukkaa niin ostamatta jäi. Jälkeenpäin harmitti kyllä kun poika kasvoi niin ois ollu hyvä. Tyttö oli silloin oppinut 1v pysymään pystyssä mut en aavistanut et joutuu opetteleen sen joka luistimilla ja taukojen jälkeen uudelleen.
Mutta kotihoidontuella, jotka kaikki menivät lasten lääkkeisiin ja lääkäreihin, ei paljoa ostettu mitään.
Nyt on vammaistuki niitä varten ja pieni tulo pph työstä vaikkei kotihoidontukea enää saakaan.
Mutta ne siis jäi kokonaan kauppojen valikoimista sen jälkeen. Ei oo ollu edes urheilukaupoissa! Nettikaupoista kyllä jokusia löytyy mut nuo Prisman ja oliko jossain muuallakin, oli perus kaarimalli, tukeva ja kevyt, sopuhintainen 'normaalituloislle'.

Ja harrastuksista, tääl ei oo ilmaista kiekkokoulua, pienimmillään vaaditaan yhtä sun toista varustetta ja kausimaksut oli sitä luokkaa ettei varaa. Vaikka onkin halpoja pääkaupunkiseudun hintoihin nähden.
70€ lukukausimaksu muskarista on aika maximihinta mitä pystyy maksaan.
Uinti oli ~50€/kk ja siinä käytiin jonkin aikaa, oli sisarusalennus ja sen katoin vielä siedettäväksi jos kaikkiin kertoihin pääsi kun sitten oli saunottu ja peseydytä myös sen uimaopetuksen lisäksi.
Mutta kun sairastelujen vuoksi joutui maksamaan tyhjästä irtisanoin.
Tietysti sit jos ois vaan yksi harrastus ja siihen panostasi enemmän.
Nyt on useampi halpa, mut lapset onkin suht pieniä vielä.

Eilen illalla tehtiin Maskun Koti myymälän loppuunmyynnistä aika hienoja löytöjä, -50% kaikki, osa -70%!
Mm mun haaveilema korikeinu 'Havaiji' polyrottinkinen, 99€
Syksyllä aleista katseltiin mut silti oli hintaa joka paikassa viel toista sataa pitkälti. Nyt lykästi! Kiikuin siinä jo olohuoneessa, se on helppo siirtää, kevääksi lasitetulle parvekkeelle ja kesäksi terassille ❤️ I like it ❤️
Ja monta muuta pienempää löytöä 😊👍🏻

Tänään mulla iltavuoro, amp tapahtumat auki vielä.
Lapset nousi joten aamutoimiin.
Mukavaa päivää kaikille!

28.1.2017
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...