Eikö tämä pahoinvointi ikinä lopu

Hei, olen viikolla 31+3 eikä aamupahoinvoinnit eikä kamala närästys vieläkään ole loppunut. Pahoinvointiin en ole ottanut mitään lääkettä mutta närästykseen rennietä joinakin päivinä 12kpl eikä silti ole auttanut, närästykseen olen myös syönyt vanilja jäätelöä ja jugurttia ja hapankorppua joka on silloin tällöin auttanut, pahimpiin kipuihin herään yöllä ja yleensä kipu kestää aamuun asti. Todella turhauttava olo kun en ole voinut nauttia raskaudesta. Minulla iho on mennyt hirveään kuntoon naama tullut täyteen finnejä ja hiukset ohentuneet huomattavasti, mutta kamalinta tässä raskaudessa on ollut oksentelu ja kamala pahoinvointi joka alkoi jo raskauden alussa eikä vieläkään ole helpottunut + pariviikkoa sitten saanut uusia kipuja jotka suorastaan pistävä salaman tapainen tosi kova kipu kohdussa tulee yllättäen ei kyllä kestä kauaa mutta aivan kamala kipu kyllä, kävellä en pysty kunnolla minulla jalat niin kipeät ja turvonneet samoin kämmenet ja naama. Toivon että oireet pian loppuisivat neuvolassa kyllä sanottiin että hyvin mahdollista että loppuvat vasta kuin vauva syntyy... Hormonit hyrräävät ja itku raivareita tulee päivittäin tuntuu että pää räjähtää ja että pienetkin asiat ottaisin kaikki itseeni henkilökohtaisesti ja paljon pahemmin kuin asiat varmaan ovat. Minulla on kamalasti stressiä ja kaikki asiat painavat mieltä. Iltaisin en pysty nukkua kunnolla koko raskauden alusta en ole pystynyt nukkumaan kunnolla, joskus en yhtään yön aikana ja joskus 4h ja olen ollut todella onnekas voidessani nukkua 7h ja noin Kuukausi sitten olin niin väsynyt että sammuilin miten sattuu ja kehoni ei vain jaksanut pysyä hereillä onneksi noiden sattuessa olin kotona. En kyllä usko että tämän jälkeen haluaisin/ pystyisin enää toista raskautta kestämään. Minua huolestuttaa jos en nyt saa tarpeeksi lepoa niin, että miten käy kun vauva syntyy..

27.1.2017
Addistar
Addistar

Kiitos vastauksesta pitääkin kokeilla tuota galieveä 👍🏽toivottavasti auttaa

28.1.2017
Addistar
Addistar

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

28.1.2017
Addistar
Addistar

Tämä kommentti on poistettu käyttäjän toimesta.

28.1.2017
Addistar
Addistar

Ei voi muuta sanoa kun otan osaa 😑
Mulla poikien raskaudet meni raskaudesta nauttien,mutta ton tytön raskaus oli aika tuskaa,ton pahoinvoinnin kanssa.. Hellitti loppua kohden muttei täysin poistunut kokonaan 😑
Ainoa mistä oli vähän apua oli ne seaband pahoinvointi rannekkeet, mutta olet ehkä tuossa vaiheessa jo ehtinyt kaiken niitä myöten kokeileen..
Mulla ei onneksi noita muita vaivoja ollut,kuulostaa kyllä rankalta.. Jaksamista..
Mua kans vähän harmitti että olin ajatellu että otan viimeisestä raskaudesta ihan kaiken irti ja nautin kunnolla,mutta ei mennytkään ihan niinkuin edelliset ja koko raskaus meni oksennusta pidätellä.. Painoin nousi vain 3 kiloa koko raskaus aikana vaikka olin lähtöpainoltani normaali painoinen 😐
Vauvasta kuitenkin tuli ihan normaali kokoinen..
En tiedä lohduttaako ja eipä ole mitään tieteellistä pohjaa asialla,mutta meillä kyllä tuosta hankalimmasta raskaudesta syntyi kaikista helpoin vauva joka on kyllä antanut äidin nukkua..
Toivon että teilläkin vauva joka kiusannut raskaus ajan,niin hyvittelee sitten synnyttyään olemalla yhtä helppo kuin meidän tyttö..
Vaikka kauhulla odottelen että kääntyykö taas uhmaiän alkaessa tai teini iässä,mutta ne on sen ajan murheita 😂

27.1.2017
Vipe
Vipe

Nuo viiltävät kivut kuuluu asiaan. Jos kipu tuntuu kohdunsuulla, puhutaan sukkapuikkokivuista, hyvinkin tuttuja täälläkin. Ne pehmentää kohdunsuuta ja valmistelee synnytykseen. Niistä ei toki kannata kauheasti riemastua tai säikkyä, voi viikkotolkulla kiduttaa ennen kuin mitään alkaa oikeasti tapahtumaan.

Voi viiltää myös selässä jolloin enempi hermostoperäistä eli joku hermo pinteessä.

Alavatsaa voi viillellä myös, silloin kohdun kiinnikkeet lujilla.

27.1.2017
misukka
misukka

Tosi kurjaa, että olet yksi harvoista joilla pahoinvointi ei lakkaa ollenkaan. Synnytyksen jälkeen ei pitäisi kuitenkaan enää vaivata.

Oletko närästykseen kokeillut mitään muuta kuin rennietä? Mä itse kokeilin nyt Galieveä ja ensikokemus oli positiivinen. Mulla närästys pahimmillaan sattuu koko rintalastaan ja kramppaa myös selkälihakset kun korventaa niin pahasti. Rennietä voi tuolloin vetää kuin karkkia eikä sillä ole mitään vaikutusta.

Tuo Galieve tekee vaahtoa ruokatorven alapäähän ja estää vatsahappojen nousun ruokatorveen. Renniehän vain neutralisoi vatsahappoja.

Suosittelen kokeilemaan. Jos edes hieman olotilaan auttaisi.

27.1.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...