Torstaita

En ainakaan löytänyt ketjua.. Tällä versiolla kun aloitan ketjua pystyn samalla näkemään muut lörppä ketjut eikö niissä näy torstaita,paitsi tietysti viikon takainen 😂 Torstai onkin kai ollu aina hiljainen täällä yleinsä..

26.1.2017
Vipe
Vipe

Tavallaan joo, eipä ole ehkä tullut valitettua ihan kamalasti ku nyt vasta.

Alkoihan nuo krempat siellä pian puolen välin jälkeen ja harkkasupparit häiriköineet hengittämistä jo useamman viikon.

Ja ne alkupään pahoinvoinnit alkoi viikolla 2 ja kesti viikolle 13.

Mutta pääasiassa ollut yllättävän hyvä vointi kyllä. Kun vaan olisi osannut olla siihen tyytyväinen. Mutta sehän tietty oli huono merkki kun ei ollut vaivoja 🙈😰

Nyt on vasta pari viikkoa supparit ruvennu olee kipeämpiä ja tehny paineen tunnetta. Ja tuo häpyliitos kiukutellut kans sen vähän toista viikkoa. Tänään ollut kyllä sen kanssa ihan hirvittävä päivä.

26.1.2017
misukka
misukka

Minnie kiva kun oli noin hyvin menny jumpat lapsilla. Toivottavasti saat ensi yönä nukuttua hyvin 😊

Misukka jos se poika hyppää teijän kyytiin niin palautuksella ei oo yhtään mitään kiirettä 😂 Sie oot muuten tainnut olla aika hyvävointinen tässä raskaudessa?

26.1.2017
riu
riu

Vai olis kesällä yksi lisälapsi luvassa 😄 Jos hää eksyy meitin kyytiin lähtemään ni palautellaan sitte paluumatkalla 😜

Ihana kuulla Minnien tytön jumpasta. Kiva kun kaikki mennyt niin hienosti!

Miulla hajjoo tuo häpyliitos kohta ihan päreiksi. Siis voi jee että ossaa olla kipiä. Kirroon ku mehtärosvo täällä kun yritänkin kävellä. Painonsiirto jalalta toiselle vihloo ihan julmetusti.

26.1.2017
misukka
misukka

Iltaa!
Kehuttavaa rohkeutta PM koululaisella!
Hyvä että sun omatkin asiat etenee 👍🏻
Ja keittiöremppa 😊

Tuvitukselle pikaista toipumista ja että saisitte sitten olla terveitä!

Mä menin jo sänkyyn, siis oikeasti yöunille, väsyttää julmetusti. Se meni viimeyökin heräillessä sieltä klo 23 eteenpäin. Ei tunnin rauhaa.
Katotaan kuinka nyt käy. Mies on kotona ja saa hoitaa lasten iltapesut yms.
Mä käytin lapset jumpissaan ja olivat ilahduttavan reippaita!
Poika jäi jumppaansa ensin ja kun sain tytön vietyä omaansa, menin kattomaan parvelta niin ihan intoa puhkuen pelaa siellä polttopalloa yms. Oli kyllä ihana nähdä että nyt rohkastunut kunnolla olemaan oma ittensä ☺️
Tyttö ei olis jäänyt jumppaansa kun ei pidä hipasta (pelännyt ettei pärjää, kertoi kokemuksen että juossut kaksi kertaa salin ympäri eikä ollut saanut ketään kiinni , on nuorin porukasta, ja siitä jäänyt ihan rimakauhu koko hippaa kohtaan) mutta sanoin, taas uusille, vetäjille asian ja olikin loppujen lopuksi pärjännyt tosi hienosti ja täysillä oli banaanihipassa mukana kun loppuun ehdin katsomaan. Pelasivat nyt niin että vain halukkaat ovat hippoina. Eli vetäjä lupas ettei tytön tarvi olla hippana ollenkaan, pelastaa muita ja jää kiinni ja taas muut pelastaa häntä. Tyttö oli tosi helpottunut kertoessaan kotona hipasta/jumpasta ja kuinka kivaa oli ollut ❤️
Semmosta...huomiseen!

26.1.2017
Minnie
Minnie

Iltaa jo 😊

Paranemista tuvituksen poppoolle! Siullakii ollu tosi sitkeessä tuo tauti, huh. Miten teillä on lähtenyt uusi arki sujumaan, miten pojat on reagoinut?

PM eiköhän se pienempikin jääkaappi mee samalla vaihtoon. Kivasti poika on kiinnostunut asioistaan. Mie oon ite ainakii niin hidas syömään, että mukava vaan jos sais aina enemmän aikaa 😊

Misukalla on totuttuun tapaan ollu päivä ihan täynnä ohjelmaa 😄 Meijän kolmonen tänään kaipaili teitä, varmaan se uottaa ensi kesän vierailua. Tällä kertaa se saattaa oikeesti hypätä teijäm mukaan 😄

Vipe tuo on kiva kun siellä kerhossa on sisältöä niin äidille ku lapsillekin 😊

Mie oon onnistuneesti pitänyt itseni muka kiireisenä pari päivää. Elämä on silkkaa jääkiekkoo 😁 Tai no hiihti ne myös eilen, ja vasta sen jälkeen menivät ulkojäille 😄 Tänäänkii isoimmalla pojalla oli reenit ja niitten jälkeen hyvä ku maltto ruokaa syödä ku piti päästä jäälle. Mutta menköön kerta haluaa! Alkaa tuo näkyä, sunnuntaina pelasi omaan tasoonsa nähden tosi hyvin ja sai tsempparipalkinnon 😊 Pikkuveli perästä, ihana ku intoo riittää 😊

Tännään tapahtu ihme! Traktori kävi auraamassa meijän tien, eikä jättänyt kasaa liittymän kohdalle!😱 En sitten tiiä säästelikö se nouta meijän jäälyhtyjä vai mikä, mutta oli ennenkuulumatonta 😄

26.1.2017
riu
riu

Hienoa, kun poika itse kyselee ja on kiinnostunut. Meillä ei todellakaan ole samantapaistakaan havaittavissa.

Eipä tuo liiemmälti muutenkaan asioita kerro koulusta. Hohtimilla saa nyhtää jos jotain haluaa tietää. Ja vakiovastaus kaikkeen on Emmätiiä.

26.1.2017
misukka
misukka

Paranemista tuvituksen perheeseen.

Kiitos toivotuksista. Nyt kova vauhti mun prosessissa, terveydentilan kartoitus on helmikuun ekalla viikolla. Johan tää juttu seisoikin 3 kuukautta.
Mulle kyllä sanottiin viime viikolla siinä ekassa haastattelussa, että ei tarvi tuosta kolmesta kuukaudesta huolehtia (työnhakijoiden mahdolliset haastattelut). Mun asioita hoidetaan eri puljusta.

Muuten nyt kun tiistaina tuli nuo uudet kouluruokailusuositukset, keskimmäinen hieman kuunnellut uutisointia aiheesta. Tänään kertoi koulusta tullessaan, että oli opettajalta kysynyt, koska heille tulee syömiseen aikaa puoli tuntia. Opettaja ei ollut varsinaisesti asiaa kommentoinut. Reipas poika. Olin kyllä yllättynyt, että oli asiaa tiedustellut.

26.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Paranemisia Tuvitukselle ja pojille! Onni onnettomuudessa, että toistaiseksi vältitte vatsataudin 👍 Toivottavasti ette tule sitä saamaankaan.

Mä jo mietin, että missä välissä mä käyn sen lihan palauttamassa, mutta esikolla on ne treenit, ehdin jo unohtaa. Silloin käyn.

Postipaketin hain aamulla. Toppatakki kelpasi keskimmäiselle 😊 Oli hitusen iso muttei liikaa. Eli just hyvä tälle talvelle.

26.1.2017
misukka
misukka

Minä sain haastattelun tiistaille jo sovittua, Koskee sitä työkokeilua, mutta ei ole varsinaisesti se. Tää nyt on ensimmäinen keskustelu tuon haastattelijan kanssa, kun ei mua tunne.

Mä kanssa nopsasti laskin että pieni jääkaappikin menee vaihtoon noilla kriteereillä.

26.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Vähänkö hienoa, että menee uusiksi! Kyllä noilla rajauksilla menee se pikkujääkaappikin. Se 5 vuottahan on viime vuonna tullut täyteen.

Mä kävin perhekahvilassa höpisemässä ihmisten kanssa. En käynyt Cittarissa kun bongasin et Supermarketissa oli ulkofile 4e/kg. Ostin kaksi noin kiloista palaa. Tosin toinen täytyy palauttaa kun tässä kotona hoksasin että paketista valuu nesteet pihalle. Himmee tuuri, ettei valunu auton penkille. Kotona sit pitkin lattioita kylläkin.

26.1.2017
misukka
misukka

Jes. Me saadaan uusi uuni ja jääkaappi-pakastin.
Kaikki 5 vuotta ja sitä vanhemmat kodinkoneet vaihdetaan.
Meidän pienempi jääkaappi on siinä rajalla, kun vaihdettu meijän tässä asuessa -11.
Uuni ja jääkaappipakastin on vaihdettu-07.

Tuohon meidän uuniin vaihdettiin lämpövastukset.
Pakastimen ylin aukeava luukku hajosi, kun se oli auki sulattaessa, ja meidän tyttö laittoi ovea kiinni. Saranapuolelta luukku hajosi. Mutta pärjäillään. Kesällä pitäisi rempan alkaa.

26.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta

Kivaa kerhoilua Vipelle! Kiva, että teillä on mitä odottaa 😊

Toivottavasti PMllä vaihtavat sen uunin rempan yhteydessä. Milloin teillä on remppa tiedossa?

Lupauduin tosiaan tänään käymään perhekahvilassa joten sinne tässä matkalla. Vein pojat hoitoon ja kävin jo kaupassa pyörähtämässä. Apteekissa pitäis käydä mut se aukee vasta ysiltä eli istuskelen nyt autossa odottelemassa. Sit se paketti postista ja siinä vaiheessa kello toivottavasti riittävästi, että kehtaa sinne kahvilaan suuntia kun se alkaa 9.30.

Siellä meneekin kivasti puoleen kahteentoista. Ehkä lähden sieltä vähän ennen että ehtii kaupasta hakea edukasta lihaa. Tuosa Prismassakin oli iso kasa punalaputettuja jauhelihoja. Täytyy sillon päivemmällä käydä katsomassa vieläkö niitä on jäljellä. Cittarista possun ulkofile kun oli 5e/kg.

Sit jäbät kotio ja alkuillasta esikolla futis. Siinä päivän suunnitelmaa.

26.1.2017
misukka
misukka

Kiva kun Vipen perheellä mukavaa kerhoseuraa!
PM uuni on kyllä niin oleellinen osa keittiötä että toivottavasti saat hyvän uunin! 👍🏻

26.1.2017
Minnie
Minnie

Pikahuomenet täältä!
Ulkona lumi sulaa lotinalla ja sinne juuri suuntaamme... Harmi, kun niin liukastakin, täytyy keksiä jotain turvallista tekemistä...
Tällaista nyt sitten tämä talvi näyttää olevan, kohta jo helmikuu!

26.1.2017
Minnie
Minnie

Mukavaa päivää Pm.. Eikös ole uusi uuni toiminut? Vai oliko niin että vanha vain korjattiin?

26.1.2017
Vipe
Vipe

Niin ja ei tietenkään pienimmän kummit vaan keskimmäisen.. Tosin olin kirjoittanut pienemmän enkä pienimmän.. Eli ehkä meidän lapset on sitten pieni, pienempi ja pienin 😂😂
Ja sitten kirjoitin näköjään sain meidän vaavi vaikka piti että toi meidän vaavi.. 😆

26.1.2017
Vipe
Vipe

Huomenta siis.
Nyt näkyi tälle päivää ketju.
Onko saatu nukuttua?

Meille tulee jotkut tyypit keittiöremontin tiimoilta katsomaan keittiön kodinkoneita.
Minä en luota tuohon meidän uuniin tällä hetkellä.

26.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä tänään kerho päivä.. Kerhoa odotetaan täällä nykyään ihan eri tasolla kun entinen hoidokki käy siellä myös.. Ja se on molemmin puolista ja ei pelkästään lapset odota vaan myös me äidit 😅
Kerhon jälkeen tullaan apteekin kautta kotiin, kun esikoiselle pitää lääkkeitä hakea lisää..
Illalla ymmärtääkseni pienemmän kummit on tulossa meille.. Niin ainakin sovittiin,hieman jäi ehkä se juttu kesken, mutta elän ainakin siinä uskossa että tulevat 😂
Heille tulossa kesällä vauva,niin äitiys vaatteista sain jo ison osan annettua heille pois ja nyt on vauvan vaatteiden vuoro kun sain meidän vaavi viimein kasvoi ulos niistä.. Tai no kasvoi ja kasvoi, osa ehkä vielä mahtuisi 😅
Mukavaa päivää kaikille..

26.1.2017
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...