Keskiviikko-kuulumis​ia

Hyvää huomenta 😀

25.1.2017
Minnie
Minnie

Pitäny useamman kerran tulla jo tänne kun piti kommentoida, mut ei oo pystyny. Nyt aivot nukkuu jo täysiä. Mies koulussa ja nukahdan pystyyn.
Mutta että tietokoneversio saatavilla? Siihen täytyy joku pv tutustua, jos alkais sujumaan paremmin.
Hyvää yötä kaikille, jos vaikka kaikki nukuttais 👍🏻 meil oli niin hirveä viime yö ettei jaksa edes kertoa.

25.1.2017
Minnie
Minnie

Taas niin kiirettä että tänne justiin ehtii.

25.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Hassua Misukka, mullakin meinaa on Sony..
Täällä ois lunta hiihtämiseen mutta sukset puuttuu 😅
Niin joo ja mulle tosiaan kävi pari kertaa odotus aikana noin että nukahdin niin lahjakkaasti pienemmän viereen että herättiin vasta kun mies tuli (ei tehnyt silloin pitkää päivää) tai sitten heräsin siihen että esikoinen huusi "saako nousta" 😂

25.1.2017
Vipe
Vipe

Kahos, minnien vastausta ei äsken näyttänyt.

Täälläkin on kevyt lumipeite, että on sentään valkoista mutta ei tuossa lumimäärässä tosiaan hiihdetä. Saisi joku 10-15cm tulla kauttaaltaan niin voisi tehdä pojille ladunpätkää tohon pihalle.

25.1.2017
misukka
misukka

No ainakaan miun puhelimessa (Sony) tuo tietokoneversio ei muuttanut mitään.

Mulla kävi pikkunen vahinko ja nukahdin puoleksitoista tunniksi pienimmän kaveriksi. Sain sen lopulta nukkuu vasta yhden aikoihin kun se oli vääntänyt raivokakat vaippaan ja ne oli putsattu pois. Kahdelta se jo meinasi heräillä mutta nukahti uudestaan onneksi. Tunnin päikyt olisi ollut liian vähän. Sit herättiinki puolen neljän aikoihin kun isännys tuli kurkkimaan tuonne makuriin. Nyt se sit nukahti tonne 😂

25.1.2017
misukka
misukka

Zantran lunta minä kaipailisin 😄 On täällä vähän, mut hiihtämään ei pääse.

25.1.2017
Minnie
Minnie

Hei Jes.. Huomasin että on tullu takasin mahdollisuus käyttää tietokoneversiota myös puhelimella,ennenhän pystyi ja se oli parempi,sitten tossa välissä pakottivat mobiili versioon mutta nyt näköjään jälleen saa tän..
Ja täs pystyy kirjoittaessa näkee kaikki aikaisemmat tekstit!
Tätä muutosta olen kaivannut 😂
Zantralla ollut kiva retki päivä.. Me ajateltiin kans mennä tohon pihalle nuotiolla paistaa makkaraa..

25.1.2017
Vipe
Vipe

Miekii kirjottelin tuon omani Vipen perään mutta Zzantra ehti väliin. En edes huomannut.

Ihanaa retkeilyä teillä ollut. Vähän kateellisena luen.

25.1.2017
misukka
misukka

En sit ehtinyt postiin kun kävin tilitoimiston kautta vielä parit paperit viemässä. Tuli lähdettyä vähän myöhässä.

Pienin nukahti autossa joten nyt se luonnollisesti huutelee tuolla sängyssään.

Mulle iski aamulla ihan yhtäkkiä fiilis, et pitää vaihtaa lakanat kaikilta. Kiskasin sit meidän punkasta ja pinniksestä lakanat jo mäkeen ja just laitoin meidän sängyn kamat pyykkäytyy. Ihmeesti yhen punkan kamoista menee kone ääriään myöten täyteen. Kunhan tuo valmis ni sit lähtee poikien lakanat kanssa.

25.1.2017
misukka
misukka

Nki,mä yleensä teen niin että jos on jotain pikku nuhaa tai yskää tms. Joka ei vaikuta lapsen vointiin niin kysyn aina siltä jota ollaan näkemässä että haittaako? Sillein se on varmin eikä tule ainakaan mitään sanomista että kävi tartuttamassa.. mua ei esim. Haittaa pikku nuhat yms. Mutta tiedän myös äitejä jotka ei flunssa kautena vie lasta yhtään mihkään kotipihaa pidemmälle ettei saa mitään tautia.. Ja siis perusterveiden lasten kohdalla.. Ymmärrän kyllä just jotkut syöpä potilaat esimerkiksi koska silloin se pikku nuha voi viedä hengen..
Mutta siis jos vaan esikoinen on sen kuntoinen että jaksaa mennä ja leikkiä niin kysyisin kaverin äidiltä ja jos sille sopii niin päästäisin.. Siis tietysti olettaen että hän on ollut eskarissakin.. Mutta jos on eskari jätetty väliin yskän takia niin sitte. Ei mun mielestä ole asiaa muuallekaan..

25.1.2017
Vipe
Vipe

Riippuu kuinka paha yskä on. Jos on pikku köhää niin tuskin kaverin vangempia haittaa mutta jos ihan kauhea röhä niin sitten en päästäis. Flunssa nyt kiertää kaikki kuitenkin.

Eipä ole Fenniasta soiteltu. Että turhaan olen kytännyt.

Mut ilmotus tuli, että keskimmäisen toppatakki on Postissa. Tilasin -80% alesta 25 eurolla kunnon toppatakin. Jäbällä on siis toppahousut muttei takkia. Pikkupakkasella kulkenut fleecevuorellisella välikausitakilla ja kerrospukeutuen. Sit isommille pakkasille tuolla on kunnon haalari toki.

Käyn siis Postin kautta kun haen pojat kotiin.

25.1.2017
misukka
misukka

Festarit kuulostais kyl aika hyvältä 😀👍

Rauhallista kotipäivää Vipelle.

Sieltä Fenniasta soittelivat joskus viime viikolla ja yrittivät saada toimistolle käymään mut totesin etten mihinkään lähde, että puhelimessa voin puhua ja ottaa sähköpostiin tarjouksen. Tiedä mikä kohtaus iski kun moiseen suostuin. Olin sillon kauheella hötäkällä menossa hakee esikkoa treeneistä.

Joten jonkun sieltä pitäis tänään soitella puolen yhdentoista aikoihin. Sitä ennen pitäs ettiä nykyiset vakuutuskirjat, että millaset nykyiset vakuutukset on.

Meinasin tuossa, että otetaan samaan rytinään päiväkäyrä sokruista mut en muista mihin aikaan söin eilen vikan kerran ja aamun sokrut oli taas yli tavotteiden.

Ehkä mä yritän vaikka perjantaina uudestaan. Huomiseksi lupauduin käymään perhekahvilassa. Hassua mennä sinne ilman muksuja, mutta "käsky" kävi, että sinne mars. 😜 Ja onhan mulla tuo yksi mukana joka tapauksessa.

25.1.2017
misukka
misukka

Hyi kun ootte taas ollu ajoissa hereillä..
Minnielle hyvää fyssari käyntiä (tää halusi korjata ton festari käynniksi 😂) ja tietysti jaksamista päivään pistän työputken ja lyhyiden unien jälkeen..
Misukallekin jaksamista päivään.. Toivottavasti se vakuutus tyyppi soittaisi niin että ehtisit vielä nukkua..

Meillä meni eilis ilta melko myöhään pojilla kun saunoivat isin kanssa,niin tein päätöksen että en laita kelloa soimaan vaan lähdetään kerhoon vain jos jompikumpi pojista herää niin että ehditään siihen ysin bussiin.. No pienempi heräsi kasin aikaan eli ei mitään mahiksia tunnissa saada kaikkea valmiiksi kun pysäkillekin on noin vartin matka.. Ehkä jos ois ihan pakko ehtiä niin sitten ehtis sillei että ottaa Aamupalat mukaan jne. No mutta siis tästä tuli siis kotipäivä.. Nyt aamupäivästä ainakin ulkoillaan ja pyykkiähän riittää vaikka millä mitalla.. Illalle ei vielä oikein mitään suunnitelmaa.. Ehkä otetaan päivä kaikin puolin rauhallisesti..
Kohta pitää ruveta puuron keittoon,en vaan kiirehtinyt sen kanssa kun hitaat aamut on harvassa ja kun pojat sai keskenään niin hyvän leikin tuolla.. Ei viitsi keskeyttää silloin kun on hyvä leikki missä eivät riehuu eikä tappele, jos ei ole mikään kiire kuitenkaan minnekään 😄
Mukavaa päivää kaikille..

25.1.2017
Vipe
Vipe

Huomenta

Meillä pienin on pomppinut pystyssä jo ennen viittä. Tosi kiva. Vinkunut ja kitissyt, että haluaa pois sängystä. No ei onnannut. Mahtaa olla reipas päikkyläinen tänään.

Mulle pitäis jonku Fennian tyypin soitella vakuutuksista. Kiinnostaa ku kilo sitä ihtiään.

Siinäpä sitä päivän suunnitelmaa. Nukkumaankaan pääse nyt aamupäivästä kun pitää höpistä joutavia jonku hyypän kanssa. Plääh.

Parempaa päivää muille.

25.1.2017
misukka
misukka

Meni eilinen sen verran pitkäks (13h) työt putkeen niin en enää illalla tullu lukemaan, nyt aamuyöstä...
Niin kiitos vaan kokemuksen ja mielipiteiden jaosta koskien eilistä kysymystäni.
Totta, et täytyis tytön kans perehtyä tuohon huosu/sukkahousu puoleen rauhassa, se tulee vastaan joka päivä 'kiiretilanteissa' kun mennään ulos ja mä autan pienempiä (tyttö vanhin) mut siinä en rupee pelaan vaatteiden kans. Hän on ihan pienestä asti (1v) vaihdellu vaatteita pitkin päivää, sovittelee ja jos pienikin vesipisara tms ni vaihtoon. Häl on kori, jossa vähän käytettyjä ja niistä saa vapaasti ottaa. Sisällä on niin lämmin mein lapset on pikku vaatteissa, siksi ulospukiessa enemmän puettavaa. Ilman sukkia jne.
Mut ulos vois hommata toiset Reiman urheilusukat, yhdet sellaiset pysyneet parhaiten.
Häl oli kamala kosketusallergiaihottuma jaloissa pitkään eikä saatu varmaksi selville mistä tuli (allergialääkkeet menee nyt koko ajan) mut silloin päätin etten osta kuin puuvillaisia, kun niistä oli vähiten oireita. Mut nehän löpsähtää pian pesun jälkeen ekan kerran käytettyä. Täytyy perehtyä.

Kakka-pieru-puheet... Joo meillä on aina puhuttu, siis vanhemmatkin, ihan peittelemättä että onko kakka/pissahätä näistä asioista on senkin takia että molemmilla ollu ongelmaa varsantoiminmassa yms että jokapäiväinen puheenaihe, mutta nyt vasta poika innostunu vähän kuin 'kirosanana' laittamaan joka väliin ' kakka-pieru' tai 'kakkahousu' sanaa vaikka koko puheenaiheeseen ei sovi yhtään.
Sanon et vessaan jos puhelee sellaisia, mut ehkä vois kokeilla myös olla huomaamattakin.
Tuntuu vaan niin hirveältä kun ei ole tottunut oman lapsen puhuvan rumia että ihmisten ilmoillakin sitten puhuu niin. Hermostuessaan ja innoissaan ollessa etenkin.


Jaaha, nyt tulee kiire suihkuun ja fysioon tuon olkapään vuoksi. Omat lapset mukaan...
Myöhemmin lisää....

25.1.2017
Minnie
Minnie
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...