Jos taas niitä tän viikon ruokia? 😊

Mitäs muilla syyvään?

24.1.2017
riu
riu

Me ei muutenkaan mitään gourmetruokaa syödä, mutta iltapalaksi tein pekoniherkkusieniä. Johtuen siitä nyt pari iltapalaa vahvennettuina, kun esikoisella alkaa taas koeviikko. Huomenna alkuillasta loppuu ensimmäisen kokeen koeaika.
Samalla testasin meidän uunia, kai se juuri ja juuri paistaa , siis paistaa kyllä, mutta musta jotenkin erilailla kuin ennen.

Huomiselle olis sitten siskonmakkarakeittoa myöhennetyksi päivälliseksi. Siis tarkoitus on tehdä.

26.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mulle tuli hirvee nälkä ja "tekee mieli" olo kun lueskelin teidän ruokia. Pakko keksiä jotain hyvää vielä iltapalaksi. Päivälliseksi meillä oli tänään possun pihvejä ja perunaa. Paistettiin myös viimeinen joululta jäänyt lanttulaatikkokin lisäksi. Huomenna ois taas nakkeja jossain muodossa.

26.1.2017
AnnelieP
AnnelieP
3 years, 2-month-old toddler

Eilen tein sitten lopulta tonnikalasoossia simpukkamakaronin kaveriksi. Tänään paistoin possun sisäfileestä pihvit, kylkeen.keitin perunat ja tein kantarellikastikkeen. Huomenna ois broiskun filepihvejä ja lisukkeeksi aattelin kuskusia ja kasviksia.

25.1.2017
riu
riu

Iltapalaksi paistoin kananmunia ja grillijuustoa.

25.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Tein nyt mantelikalaa uunissa. En tiedä, tuleeko siihen sitruunamehua. En ehtinyt puristaa. Purjokin jäi pois. En ehtinyt puhdistaa, enkä leikellä.
Sitten oli täysjyväriisiä.
En oikein luota tuohon meidän uuniin edelleenkään.

25.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Meillä jauhelihakeittoa.

24.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Eilen meillä oli kaalilaatikkoa ja puolukkahilloa. Tänään kanapihvejä, perunaa, sitruunakastiketta ja salaattia. Huomiseksi suunnittelin spagettia tomaattisella jauhelihakastikkeella ja laitan sekaan purkillisen papuja. Loppu viikon ruoista en vielä tiedä.

24.1.2017
AnnelieP
AnnelieP
3 years, 2-month-old toddler

Meillä on syöty viime aikoina savukalkkunaa perunamuusilla ja aurinkokasviksilla, spagua ja jauhelihasoosia, tortilloja siitä samasta soosista ja siskonmakkarasoppaa.

Luvassa olisi tänään kebabia. Sit ostin cittarista pari kilon paketillista broiskun filesuikaleita kun oli 6e/kilo eli niistä jotain. Yhdestä varmaan kastiketta. Jos kookoskermaa löytyis kaapusta tai kävis ostamassa ja tuosa olis nippu aplareita, ni niistä vois soveltaa jotain kivaa. Toisesta teen varmaan jonku megarisoton tai wokin.

Keltasia herneitä ostin, ni pakkasesta joulukinkun jämät hyötykäyttöön ärtsäriä jollekin päivälle.

24.1.2017
misukka
misukka

Eilen meillä oli kermasipulimuikkuja pitkästä aikaa. Tän päivän ruuasta ei oo vielä mitään havaintoa. Joku päivä pittää tehä kaalikääryleitä mutta tänään ei millään jaksa 😄

24.1.2017
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...