Viikon alkua!

Huomentapäivää! Mitäpäs tähän päivään?

23.1.2017
misukka
misukka

Tennarin esikolle tervehtymistä. Toivottavasti te muut ette saa mahatautia.

Vipe, juu. Välillä tuntuu, että tekemistä ilmestyy ihan tyhjästä ja pyytämättäkin. Kun ehtisi noille jonossa olevillekin jotain tekemään. 😂

Noh, ehkä huomenna. Pitäisköhän alottaa pienimmän pieneksi jääneiden pakkaamisesta varastoon. Tarttis saada ainakin yksi hylly kaapissa tyhjennettyä jotta sinne voi tunkasta pientä vaatetta. Kait sitä puolta pitää ruveta valmistelemaan tässä pikkuhiljaa.

23.1.2017
misukka
misukka

Esikolle siis nosti kuumeen aamulla het alkajasisksi..

23.1.2017
tennari
tennari

Meillä vaihtui esikon kerhot ja illan muskarit sujuvasti kotipäiväksi. Kaiken kukkuraksi esikko oksenti tuossa äskön ni onpahan tässä tekemistä sit loppuillaksi ku meni kaikki vaihtoon meidän sängystä ja esikon petivaatteet.. :(

Nyt sitten ootellaan kuka seuraavana ja toivotaan et olis ollu tässä.. Ei yhtää huvittas loppuviikkoa viettää yrjöosastolla ku su olis pienemmän neidin 2 v synttärit..

Jotai mustikkakeittoo kai sitä kaupalla pitäs käydä ostaa kunhan ukko tulee kotii eka töistä..

23.1.2017
tennari
tennari

Misukka on hyvä kehittään itselleen toimintaa 😊

Pm:n tytölle tsemppiä päiväkotiin,ihan normaalia että tulee vaihe ettei oiskaan niin kiva lähteä vaikka lopulta viihtyisikin..

Täällä ollaan aamupäivästä sisällä,kun kohta mun serkku lapsineen tulee kylään.. Sitten iltapäivällä mennään luisteleen.. Eipä muuta päivään..

Jotain käsittämätöntä kävi nyt aamusta kun pojat (tai siis esikoinen lähinnä) siivosi huoneensa suht helpolla ja nopeasti.. Ja ainaki sen verran mitä vakoilin niin meni jopa suurin osa omalle paikalleen.. Vähän mä sitä autoin alkuun ja sillei että siivosin muualla kuin lastenhuoneessa olevat lelut paikoilleen.. Mutta hieno suoritus oli kyllä pojalta.. Alkoi muistuttaa jo vähän sitä toimintaa mitä oli ennen kun aloin tyttöä odottaa..
Odotus aikana vähän lipsuttiin kaikista "turhista" säännöistä, koska karsin kaiken minimiin kun ei oksentamisen lomassa jaksanut vahtia että meneekö varmasti joka lelu oikealle paikalle leikin jälkeen..Nyt näitä "vaurioita" hiljalleen korjaillaan mutta ottaa aikansa että saadaan kaikki vanhat pikku säännöt muistiin..

23.1.2017
Vipe
Vipe

Misukka, sinä tiedät meidän tytön aatokset päiväkodissa. Hän on sanonut että äitiä on ikävä.

23.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ai PMn tytöllä alkaa valjeta tämä arki, että aina mennään päikkyyn. Kai hällä vähän ikävä äitiä siellä.

Kiva, että aamusta oli jo mielellään menossa kuitenkin.

23.1.2017
misukka
misukka

Mie kävin tässä aamusta puolen tunnin pyrähdyksellä Helsingissä. Miun porukat ko ovat reissussa ja viikonloppuna kävin kahtomassa kämppää ni siellä olikii postin saapumisilmoitus. En sillon saanut porukoita heti kiinni ni lupasin, että tänään käyn yrittämässä josko saisin lunastettua sen lähetyksen.

En tiedä johtuiko siitä, että oli soitettu sinne toimipaikkaan, että olis tällänen tilanne vai oliko muuten vaan hövelillä tuulella, mutta niin vaan sain paketin matkaani. Toki kirjasi ylös, että kuka lunasti ja kysy miulta henkkarit. Ettei sentäs ihan noin vaan saanut toisen pakettia vietyä. Muuten olis kyllä huolestuttavaa.

Mie oon taas ihan rättiväsy. Tirsat tekis terää. Mut ei tässä kummosia ehdi kun pitää kohta lähteä hakemaan pojat kotiin.

Sai tuolla tien päälläkin töitä tehdä, että pysyi hereillä. Tää väsymys on jotain ihan järkyttävää!

Kivaa päivää kaikille!

23.1.2017
misukka
misukka

Meillä tyttö meni päiväkotiin ihan kivasti, vaikka taas illalla sanoi kovasti ettei sinne mene.
Aamusta jo puheli, että hän menee päiväkotiin.

Keskimmäisellä koodausta illalla.

Siinä tärkeimpiä.

23.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...