ero

Nyt mies ei halua eropapereita lähettää, mutta ei luovu tästä toisestakaan naisesta, Soittelee ja viestittelee koko ajan. Haluaa tulla käymään. Ikävöi kuulemma minua ja rakastaa, mutta ei voi tällä hetkällä olla minun kanssani, ehkä joskus myöhemmin, Rakastaa kuulemma minua aina ja ei halua minua menettää. Tämän uuden naisen tavaroita on tuotu meidän entiseen kotiin, mutta hän käy minun luonani salaa ruikuttamassa. Annoin hänelle eropaperit, mutta hän ei pysty niitä lähettämään. Olo on jo aika sekava. Mustasukkainen hän on kun käyn treffeillä ja syyllistää minua siitä.

22.1.2017
Martti12
Martti12

Eri osoitteissa asutaan. Pakko varmaan pistää nämä paperit yksinään eteenpäin, koska mies ei niitä lähetä. Ainoa, että ne jää silloin vain minun maksettavaksi. Kun haetaan yhdessä, niin laskukin on puoliksi.

Olen jo koko alkuvuoden pyytänyt allekirjoittamaan ne, mutta ei kuulemma pysty, ei halua minua menettää. Mutta on jo menettänyt, kun alkoi touhuamaan toisen naisen kanssa.

25.1.2017
Martti12
Martti12

Mikäli olette samoilla kirjoilla, tee muuttoilmoitus ja 6 kk jälkeen ero astuu automaattisesti voimaan.

24.1.2017
juliannochka
juliannochka

Olen käsittänyt, että pelkästään toinen puolisoista myöskin voi hakea avioeroa.
Näin aloittaja käsittääkseni on tehnyt.

22.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Eihän ukon tarvii niitä papereita lähettääkään. Mä olen ymmärtänyt, että riittää kun toinen laittaa.

Siis luinko mä oikein että ukko on raijannut uuden naisen kamoja sun luoksesi?!? Heivaa hittoon ne!

Onpas törkeä urospuolen edustaja. Ei tuota voi mieheksi sanoa

22.1.2017
misukka
misukka

Tuohon syyllistämiseen; kuittaisin yksinkertaisesti takaisin, että sulla ei ole minkään valtakunnan valtuuksia valittaa kun itselläs on toinen nainen jonka takia tässä tilanteessa ylipäätää ollaan ja tiukka ei jaikille vastaväitteille. Et suostu kuuntelemaan sitä syyllistämistä. Pidä pääsi ja tiukka linja niin kyllä hän nopeasti siitä tajuaa että et tosiaan aio kuunnella eikä syyllistämonen tehoa suhun. Heti jos näkee että tehoaa niin jatkaa sitä aina vain.

Eikö avioeroa pysty hakemaan yksipuolisestikin? Tekisin nyt myös selväksi että mies saa sitä hsluamaansa tilaa ihan niin paljon kuin tahtoo ja ainoat asiat mistä on yhteyksissä on lapsiin liittyvät. Älä lähde mukaan siihen jossitteluun ja "rakastan sua yhä" juttuihin. Sm kuin syyllistämisessä; kun näkee että et todella aio kuunnella niin lopettaa senkin jossain vaiheessa.

Tuo on häneltä ihan älytöntä käytöstä muttei näköjään itse sitä tajua niin sun on omalla asenteella näytettävä hänelle paikkansa sun elämässä, mikä on olla lasten isä, ei muuta.

22.1.2017
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...