Pyöränperäkärryistä?

Heippa,haluaisin kokemuksia pyöränperäkärryistä lähinnä croozer kii for 2 mallista.. Sellaista nyt katselin.. Mutta halusin kokemuksia siitä miten helppo on ns. Vauhdissa muokata sitä.. Luin että 2016 malliin on muutettu helpommaksi sitä systeemiä että se houkuttelee.. Mutta samalla houkuttelisi myös ostaa käytettynä mutta luonnollisesti noin uusia ei löydy.. Eli kokemuksia niistä vanhemmista eli 2015 vuoden ja siitä aikaisemmista että millainen se systeemi niissä on.. Ja jos jollain tollainen uusi malli niin voi vertailukohdaksi kertoa millainen systeemi siinä on toi etupyörän laitto ja vaihto..

21.1.2017
Vipe
Vipe

Ja tuo lukitus pyörään avaimella on tosi hyvä juttu. Tuolla keskustelupalstalla ainaki varoittelivat, että nuo kärrit on varkaiden mieleen. Hintavat ja helposti eteenpäin myytävät.

Et jollain ketjulla pittää se vanhempi malli hirttää johkii kiinni jos kaupan pihaanki jättää fillarin perään.

27.1.2017
misukka
misukka

Kuulostaa hyvältä. Jotkut hurjathan ajelee talvellaki fillarilla tuommosen kanssa.

Mie en ainakaan kuulu siihen talvipyöräilijöiden joukkoon. 😄 Peräkärryllä enkä ilman.

27.1.2017
misukka
misukka

Jep.. Aluksi ajattelin tutustua siihen käyttämällä sitä lenkillä rattaina.. Ja varmaan sitten huhtikuun tienoilla kun tyttö on puolivuotias uskallan ottaa sen pyörän perään..

27.1.2017
Vipe
Vipe

Kerro sitten mitä tykkäät kun olette muutaman kerran kokeilleet.

27.1.2017
misukka
misukka

Enkä nyt tän kauempaa viitsinyt miettiä, kun ajattelin että nyt ehkä parempi tilata ennen sesonkia,sitten voi joko hinnat nousta tai loppua varastosta noista mitkä halvimmalla myy..

27.1.2017
Vipe
Vipe

Mä nyt tilasin tuon kärryn.. Hinta jäi kuitenki kaikkine lisä osineenkin alle 700..
Ja päädyin tohon uuteen malliin kun löysin yhdeltä sivulta selostuksen että mitä kaikkea siinä on verrattuna vanhaan.. Siellä mainittiin mm. Että ton uuden saa lukittua kiinni pyörään avaimella,sitten noita vöitä on jotenkin paranneltu,sitten oli että runko on kevyempi ja kestävämpi kuin vanhassa.. Ja sitten tosiaan siinä oli ne osien vaihto systeemi helpompi.. Eli aika paljon kaikkea kuitenkin ja nyt ei tarvi joka "osaa" metsästää eripaikasta kun tilasin vauvan istuimen ja tuen ja sadesuojan ja kaikki samasta paikkaa.. 😊
Toivottavasti oli hyvä päätös..

27.1.2017
Vipe
Vipe

Niin ja mua houkuttaa vähän sekin että toi menis myös juoksukärrynä jos innostuis juoksee joskus 😅

24.1.2017
Vipe
Vipe

Mäkin olen haaveillut,mutta jäi sitten kun poika kuitenkin polki pitkiäkin matkoja yksin.. Mutta nyt ens kesänä ois kiva toi kun ei ole takuita että pienempi oppis polkeen niin että pääsis pitkiä matkoja menee ja se kun on mikä on,niin tiedä uskaltaako edes..
Ja vauvan vois laittaa pyörän istuimeen muutenkin vasta loppukesästä..

Ja nyt jos hankittais tollainen niin jos oikein pitkä matka pitää päästä nopeasti niin saisin kaikki kolmen kyytiin 😊

24.1.2017
Vipe
Vipe

Olen mä tuollasta kärryä katsellut varmaan toista vuotta, aina alennusmyynneissä eritoten. Viime syksynä meinasin jopa ostaa sellasen Matkaaja-kärryn yhdelle.

Nyt kun tosissaan miettii, että tarvitaanko tuplarattaita, niin tuommoinen olisi tosi hyvä.

On vaan aika hintavat 🙈 Mut olisi monikäyttöiset.

24.1.2017
misukka
misukka

Misukka,se kerhon äiti käyttää niitä nimen omaan tuplina tällei talvella.. Kun ne renkaat niin isot että pääsee hangessakin hyvin kun eihän missään vaunuissa nii isoja ole! Ja samoin sillä pääsee maastoon.. Hyvä että sain tartutettua kärry kuumeen suhunkin.. 😂

24.1.2017
Vipe
Vipe

Kiva, että sait kokemusperäistä tietoa. 😄

Mie ku kattelin niitä käytettyjä ni vähän rupes himottaa tuollaset tuplavaunuiksi kun näytti menevän niin pieneen kasaan. Mahtuis tuonne Priuksen minimaaliseen ronttiinkin ehkä. Mut pitäis päästä kokeilee. Ja toiveissa kun on, että päästäis kesällä pyöräilee, ni tuollasen kanssa sekin onnistuis. Isommat pojat omien fillareitten selkään ja menoksi.

Se vaan, että kuinka hyvin nämä mun visiot olis koskaan toteutumassa...

24.1.2017
misukka
misukka

Kerholla yhdellä äidillä on toi vanhempi malli,kyselin siltä vähän.. Sanoi ettei se nyt ihan kamalan hankala ole,mutta jos paljon vaihtelee, sillei että menee pyörällä ja sitten muuntaa sen rattaiksi ja sitten taas pyörän perään, niin sitten ehkä ois nopeampi systeemi kiva.. Ne siis käyttää niitä nytkin lähinnä tupla rattaina ja jos lähtevät pyörällä menevät sitten yleensä vain pyörällä.. Että heillä ei sitä "lennosta" vaihtoa paljon tule niin ei koe vanhaakaan hankalaksi..

No nyt ainakin olen nähnyt sen vanhan mallin systeemin niin josko kävis jossain katsomassa uutta ja tutustuisi siihen..

24.1.2017
Vipe
Vipe

Mäkin katselin tuota nyt tarkemmin, ni oli kahdelle mut se 2015 vuosimalli. Eli ilmeisesti sama mitä se yksi myy torissa 300 eurolla.

23.1.2017
misukka
misukka

Juu,senkin huomasin mutta se oli kai just tota vanhaa vuosimallia.. Vai oliko se niin että yhden lapsen kärry oli ton ja kahden oli kalliimpi.. Tai joku juttu tossa oli kun katsoin sitä varuste netin..
Joo oli vähän erikoinen myyjä,laitoin suoraan viestiä että joo antaa olla sitten.. Ja alkoihan tossa myös epäilyttää että ei ehkä ole väitetyssä kunnossa jos vaaditaan ostolupaus ennenkuin saa edes nähdä tuotteen..

23.1.2017
Vipe
Vipe

Aika erikoinen myyjä sulle osunut. Pitäähän tavara nähdä ennenkuin lupaa ostaa.

23.1.2017
misukka
misukka

Varuste.netissä on 479e uusi

23.1.2017
misukka
misukka

Juu katoin noita.. Yhdestä oli aisa ruostunut,sellaista en halua,mieluummin maksan uudesta.. Se yksi oli ihan hyvän oloinen olikohan just Hesassa ja hintaa 300,sitä ajattelin että vois käydäkkin katsomassa.. Joissain oli just tyyliin kangas rikki ja silti pyynti 400 paikkeilla.. Uuden löysin 540 niin mieluummin sitten maksaa sen ehkäistä..

Mutta tosiaan siinä yhdessä ainoa kyssäri on just se että miten paljon vanha eroaa uudesta.. Jokainen siinä on muutakin kun esim. Sitä vauva istuinta on sillei että ei sovi vanhat enää uusiin jne.

Siks ois kiva että ois löytynyt joku joka osaa kertoa.. Vanhasta mallista ja uudesta mallista..

Toki ehkä pitää käydä kaupassa katsomassa uutta mallia ja sitten tuolta torissa olevista vanhaa mallia ja tehdä päätös sen pohjalta.. Mulla vaan huono kokemus siitä jos torista haluaa ostaa niin että näkee tuotteen eka livenä.. Yhdestä kaapustakin koitin sopia että jos tulen katsomaan ja ostan jos on sellainen hyvä,niin vastaus on että hän ei ala esittelee sitä jos ei lupaa ostaa 😮
Toki ainahan voi kysyä.. Mutta ensin pitäis käydä katsomassa uutta mallia kaupassa,jotta vois sitten suoraan ostaa sen vanhan jos en näe että uusi ois niin paljon parempi etteikö vois ostaa vanhaa mallia..

23.1.2017
Vipe
Vipe

Torissa oli muutama käytetty tarjolla about 300 euron hintaan. Yksi ilmoitus oli jätetty alle viikko sitten.

En tiedä millaiseen hintaan olet uutta löytänyt.

Pari noista oli Helsingissä, mutta haitannekko tuo.

23.1.2017
misukka
misukka

Niin ja siis en ole tuota keskustelua lukenut,luin jonkun blogi kirjoituksen ja sitten just sellaisen jonkun vertailun siihen kalliimpaa ja siinä vertailussa sanottiin just ettei mahdu välttämättä kaikista ovista..

23.1.2017
Vipe
Vipe

Okei,no mutta jos kerta silloin jo ollut näppärä niin toi uudempi pitäis olla helpotettu versio vanhasta..
Mutta siis ei se vanhempi mallikaan ilmeisesti sitten ole mikään hankala.. Ajattelin kun kaikissa lukee että uusi helpompi ja nopeampi systeemi että millainenhan vanha sit ollu,että tarviiko olla joku jakari mukana että onnistuu 😂

23.1.2017
Vipe
Vipe

Tuolla keskustelussa kehuivat sen pienen renkaan vaihtoa tosi nopeaksi ja näppäräksi. Isompi juoksurengas vaatii vähän treeniä että saa suoraan.

Mutta toi keskustelu oli alkanut vuonna 2010. Eli ilmeisesti puhe siitä vanhemmasta mallista

23.1.2017
misukka
misukka

Joo katsoin että se on leveä.. Siitä ois saman tapainen olemassa kapeampana,mutta se maksaa jo yli 700 ilman niitä eturenkaita ja vauva istuinta yms. Yhteensä tulisi yli 1000..

Meitä ei leveys haittaa koska noi alakerran ovet saa myös leveäksi auki..

23.1.2017
Vipe
Vipe

Huvikseen kuukkeloin ton croozerin kahdelle. Fillarifoorumista ekana hyppäsi silmille, että on tosi iso eikä kirjoittaja suosittele kerrostaloon ovia mittaamatta.

Ehkä olet tuon keskustelun löytänytkin.

23.1.2017
misukka
misukka

Nyt vaan mietin että etsiskö käytettynä vanhan mallin vai suoraan tota uudempaa,kun niissä kai jotain eroja..

Ja sitten tosiaan kiinnostais,että kuin helposti ja nopeasti ton saa vaihdettua rattaiksi ja että kulkeeko kaikki osat kätevästi mukana vai viekö ne sitten koko tavaratilan vai onko joku oma paikka niille vai pitääkö aina suunnitella mitä niistä tarvii ja ottaa vain ne mukaan jotta jäis tavarakoriin muutakin tilaa..

23.1.2017
Vipe
Vipe

Joo katsoin myös tuolta.. En siis muista katsoneeni mutta nyt kun katsoin nii oli tutut sivut.. Mutta musta noi kärryt ei ihan täyttänyt paria vaatimusta.. Kun haluan sellaisen johon saa sen vauvaistuimen.. Kun meillä neiti esim. Huhtikuussa vasta 6kk niin voi olla aika huono istua vielä pitkiä matkoja tavallisessa kärryssä eikä kai saisikaan.. En mä kyllä siihen vauva istuimeen uskaltais 1kk ikäistä laittaa vaikka muka voisi,mutta tuollaiselle isolle vauvalle se varmaan ois hyvä että vaikka itse jo istuisikin nii ois vähän paremmin tukea selälle.. Ja sitten siihen saa vauvaistuimen jälkeen vaihdettua pienen lapsen tuen että sittenkin on vähän lisätukea vielä selälle ja Niskalke..

Muutoin me päästäisiin pyöräileen vasta ihan loppukesästä jolloin mulle jo tulee hoitolapsiakin..

Eli siksi nimen omaan tuo kun toi oli ainoita vielä kohtuu hintaisia joihin saa vauvakin mukaan ainakin mitä mä löysin..
On muitakin vauvan kuljetukseen mutta niitten hinta pomppaa jo sitten yli tonniin..

Sitten mua houkuttelee tossa myös se että saa pienen ketterän pyörän, jos lähtee esim. Ostoksille tms. Ja sitten ison pyörän jos lähtee maastoon..

Muuten kyllä munkin mielestä tuolla mainitsemassasi paikassa oli ihan hyvän oloisia kärryssä kohtuu hintaan..

Ja löysin nyt sellaisen nettikaupan missä toi croozerkin on vähän halvempi kuin muualla..

23.1.2017
Vipe
Vipe

Nostelen tätä.
Meil on vain simppeli Biltema-kärry...

23.1.2017
Minnie
Minnie

Oho,siis croozer kid ei kii 😂

Enkä tiedä onko toi muutenkaan oikein kirjoitettu.. Mutta olisin kiitollinen,jos täältä löytyisi sekä vanhan että uuden mallin omistajia..

21.1.2017
Vipe
Vipe
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...