Kuivaksi opettelusta

Meillä on 2v poika, jonka kanssa olemme harjoitelleet potalla käymistä epäsäännöllisesti, potta on hänelle tuttu juttu, eikä siinä istuminen pelota. Nyt hän on itse halunnut useampana päivänä olla ilman vaippaa. Olen hänen antanut olla alushousuilla ja tuonut potan olohuoneeseen jotta ehtisi paremmin potalle. Tunnin välein olen käyttänyt potalla ja lukenut kirjoja, välillä myös antanut katsoa puhelimelta videoita. Vaikka istumme välillä potalla pitkiä aikoja ja tiedän että pissa on kohta tulossa(pysyy kuivana 1-2h), pissa ei tule pottaan. Kun hän lähtee takaisin leikkimään on pissa kohta lattialla, mutta silloinkaan ei pissaa kaikkia vaan kohta tulee uusi vahinko lattialle. Vahingon jälkeen olen vienyt aina potalle, mutta sinne ei pissaa tule. En ole asiasta tehnyt numeroa, mutta kaipaisin vinkkejä miten sen pissan saisi tulemaan pottaan kun selvästi pidättelee koko pissaamista. Lisää juotavaa vai mitä? :)

6.1.2017
Janzzu
Janzzu
2 years, 11-month-old toddler

Juuri sen takia että vauva on tulossa, emme ole aktiivisesti harjoitelleet, muuta kuin nyt viime päivinä pojan omasta aloitteesta.
Kiitos vinkeistä, täytyy noita harkkahousuja käydä ostamassa. Pöntönsupistaja meiltä löytyykin joten sitäkin voisi kokeilla :)

6.1.2017
Janzzu
Janzzu

Katselin, että teillä on pian vauva tulossa taloon, joka melko varmasti tulee aiheuttamaan taantumaa kuivaksiopettelussa.

Siksi en teidän tilanteessa nyt hirveästi tekisi töitä sen kuivaksioppimisen kanssa.

Potalla voi käyttää tottakai, mutta muuten lapsentahtisesti. Hän oppii kuivaksi kun on sen aika. Ja on valmis siihen. Vähän se pisun pottaan liruttaminen pientä näköjään jännittää.

Voitte toki kokeilla vaikka pönttöön pissaamista supistajan kanssa. Meidän 1v 9kk ikäinen ei ole moneen kuukauteen suostunut potalle vaan haluaa pöntölle kuten muutkin.

Toinen, mitä voitte testata, on harkkahousut. Niissä on kosteussuojaa sen verran, ettei pissat ole lattialla mutta tuntuvat selkeästi kosteilta ja ikäviltä päällä kun pissa tulee niihin.

6.1.2017
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...