Loppiaislörpät

Huomenta! Mitäs muiden perjantaihin? Onko joulu jo siivottu pois?

6.1.2017
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Iltasta.
Meillä pakastin sulatettu, ja yksi muoviluukuista hajos, kun se oli auki, ja tyttö laittoi ovea kiinni.
Paistettiin meidän uunissa pannukakkua, niin lämmitys oli tasalämmöllä 200 suunnilleen puoli tuntia. Päältä paistoi, ja pohjasta silminhavaittavasti vaaleanruskea paikkapaikoin, suurimmaksi osaksi vaalea pohjaltaan.

Patjat ollu pakkasessa parvekkeella.

6.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Voi jeminan pientä pentua, ei varmaan helppo pitää sellaista paikallaan.

Anoppi tietää tasan tarkkaan et mä voin sanoa ei, joten hän soittaa aina miehelle, kun tietää et poikansa ei raaski sanoa äidilleen ei ihan yhtä herkästi. Yritin tosiaan antaa pojalle päivällistä, ja pyysin ruokarauhaa, mu silti anopin piti pelleillä pojan kanssa. Ihme käytöstä aikuiselta ihmiseltä. Mut ihan sama oli jouluna, kauheasti härdelliä koko ajan ettei poika pystyny keskittymään, ja anoppi pelleilemään. Muutaman kerran jouluna mentiin pojan kanssa toiseen huoneeseen syömään kun ei mennyt perille et meillä on tapana et on ruokarauha.

6.1.2017
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

meillä menny päivä estellessä koiranpentua liikkumasta liikaa,mursi toissa yönä jalkansa ku yritti kiivetä pentuaitauksesta pois ja eilen sai kipsin. ei pieni millään malttaisi maata kokoaikaa, mutta ku ei sais paljoa liikkuakkaa 😂

6.1.2017
Jeminapa
Jeminapa

Voi itku sitä anoppia. Olisitte sanoneet, että nyt ei kyllä sovi. Et älkää tulko.

Eihän sitä ovea ole pakko avata jos tuppaavat ihan väärään aikaan kylään. Oppisivat siihen, että teiltä sietäis oikeasti kysyä ja ymmärtää kunnioittaa teidän sääntöjä ja tapoja.

6.1.2017
misukka
misukka

Voi ihanuutta, appivanhemmat tunkivat tänne kahville, anoppi soitti ja ilmoitti et lähtevät nyt kotoa, ei kai haittaa. Onneks eivät olleet pitkään. Tarpeeks pitkään vaan et sekoittivat pojan rutiinit täysin. Eihän poika saanu syötyä tai nukuttua kunnolla kun anoppi pelleili sen kanssa, joten nyt oli pakko antaa maitoa ja laittaa torkulle vaikka on ihan väärä aika sille, tulee menemään myöhään illalla nyt. Argh. Kyllä mä ymmärrän et on kiva leikkiä lapsenlapsensa kanssa, mut vähän vois kans kunnioittaa meidän rutiineja ja tapoja. Minä niin rakastan anoppia. Jos jollekin jäänyt epäselväksi. 🙈

Mun mies oli sitä mieltä et viiden vuoden päästä on takaraja uudelle lapselle. Mut mielellään sais tulla heti jos vaan mahdollista. Katotaan miten käy. Kyllähän välillä kuulee niistä jotka syntyy samana vuonna, niin pieni ikäero on ehkä vähän turhankin pieni.

6.1.2017
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Joo sillo kandee ruveta yrittääku siltä tuntuu. Meil on tytöillä ikäero 1v10kk ja nyt sit pienimmän ja keskimmäisen ikäeroksi olis tulos 2v4kk..

Täytyy sanoo et jos olis jääny kauan odottelee, olis tää kolnas jääny tekemättä. 😂 Nimittäin het plussan jälkeen alko näillä ihan älytön tinttarointivaihe.. 😁

Toisaalta ainenki meil esikko oli sen verran pieni et se ei o koskaa ollu mustis, se aika meni vaa vauvan ihmettelyyn.. Ja nyt sitä vaan tapellaan keskenään. 😁

Eipä täällä ihmeitä. Kova pakkanen ollu ni sisäpäivää vietetty. Isompi kahtonu Frozenin jo kahteen kertaan. 😂

Huomen tarttis käydä ostaa esikolle sukset ja monot ni pääsis sit kokeilee hiihtoakin. 😊

6.1.2017
tennari
tennari

Kiitos ☺

Me mietittiin pitkään, kun tossahan on just toi et jos on tosi pieni ikäero, niin rankkaa tulee olemaan. Mut toisaalta, sit vauva-arki on myös ohi nopeammin. Mut sitä ei tosiaan voi tietää jos ja milloin meille suodaan toinen pikkuinen.

6.1.2017
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Tsemppiä yritykseen, rinuda.

Mäkin oon aina halunnut lapset pienellä ikäerolla. Ehkäpä me nyt vihdoin sellaiseksi laskettava ikäero lopultakin saadaan.

Ihan kokemus nyt mulla sanelee sen, etten vieläkään usko saavani tätä vauvaa syliin asti.

Nyt onkin teillä täydellinen hetki ruveta toista yrittämään kun raskas vauva-arki ja uhmat ei ole vielä kuvioissa ja muuttamassa suunnitelmia.

Jos heti tärppää, niin rankkaa tulee olemaan mutta monet väittäneet, että se on sen arvoista.

Jos ehtii uhmat alkamaan ennen kuin uusi on tuloillaan, niin monella jääkin odottelemaan parempaa hetkeä. Sitten ikäero onkin helposti sen 4-5 vuotta.

6.1.2017
misukka
misukka

Varmaan tuntuu oudulta olla yksin ilman lapsia. Toivottavasti tuvitus löydät mukavaa puhaa. ☺

Mä en itse aja autoa, mut miehellä on kia. On ollu hyvä, ainoa et meillä sellainen vähän harvinaisempi malli, joten kun tuulilasi meni vaihtoon niin lasku oli aikamoinen.

Mä kirjoittelinkin ton toisen ketjun, joten kai tässäkin voi paljastaa. ☺ Kun ei oikeassa elämässä viitsi kaikkea kertoa. Eli me päätettiin miehen kanssa et aletaan yrittää kakkosta. Ja juu, ollaan mietitty tätä moneen kertaan, joten ei moraalisaarnaa kiitos. 😉 Tai saa toki saarnata jos siltä tuntuu, mut päätös on jo tehty. Tiedettiin jo silloin kun päätettiin yrittää ekaa et toivotaan lapset aika pienellä ikäerolla, ja nyt tuntui siltä et on menny niin paljon aikaa jo et voidaan miettiä kakkosta.

6.1.2017
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Voi tuvitusta. Kiva, että olet keksinyt itsellesi tekemistä. Kyllä sä opit nauttimaan noista vapaista hetkistä. Nyt tuo on vielä niin uutta ja outoa.

Mä suosittelisin autoksi jotain farmaria kun pojat niin pieniä vielä, että tarviivat turvaistuimet ja tavaraakin varmasti kulkee mukana.

Semmosia suht turvallisia merkkejä olis Toyota, Nissan, Ford, Skoda, Seat. Ne on kestäviä ja edukkaita huollettavia. Varaosat ei maksa maltaita.

Omalla ja tuttavien kokemuksella en missään nimessä suosittele Peugeotia, Renaultia eikä etenkään Citroënia. Ne on kivoja ajaa mutta tosi vikaherkkiä. Niihin kanssa on ihan lirissä.

Oma pösö oli ihan korkkaamaton ja jatkuvasti pajalla. Kaverin rellu seisoi tien laidassa enemmän kuin kulki ja parikin kaveria on kironnut citikkansa alimpaan hel*ettiin.

6.1.2017
misukka
misukka

Huomenta

Mä just nappasin kuusesta tähden pois. Lapset saa purkaa kuusen kunhan lastenohjelmat loppuu.

Täällä on -22 astetta joten tuskin meilläkään ulos lähdetään.

Iltapäivällä käydään Sellossa pyörähtämässä. Isännän piti käydä hakemassa 3D-kortti poikien serkkupojalle mutta tietysti jätti sen viime hetkeen eikä saanut autoa parkkiin kun parkkihalli täynnä lämpöisen parkkipaikan vallanneita. Eikä se sit viitsinyt kävellä 300 metriä työpaikalta. *pyörittää päätään* Nyt sit toivotaan, että juuri se yksi tietty kauppa on auki...

Mulla ei ihan ymmärrys taas riitä. Miehet!

Kivaa pakkaspäivää kaikille!

6.1.2017
misukka
misukka

Kaikille mukavaa päivää. ☺

Tälle päivälle ei oikein ole suunnitelmia, mittari näyttää -20 joten varmaan pysytellään pojan kanssa sisällä tänäänkin. Mies kotona, katsotaan mitä keksitään.

Me vietiin joulukuusi pois jo viime viikolla, ja siivottiin samalla muutkin koristeet pois. Valot ikkunoissa saa jäädä vielä.

6.1.2017
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...