Pohkeet kokoajan "maitohapoilla", apuja?

Jes. Raskausvaiva jota en vielä ole aiemmin kokenut. Pohkeet on nyt toista viikkoa jatkuvasti maitohapoilla. Tai siis tuntuvat siltä. Mun ei tarvitse tehdä yhtään mitään kun päivän mittaan pohkeet kipeytyy ihan keskenään. Aamuisin jo herätessä pohkeita kivistää (suonenvetoja) mutta se helpottaa kun otan päiväannoksen mikroimeytyvää magnesiumia. Päivän mittaan iskee sit tämä happoinen olotila. Onko kellään ollut vastaavaa ja mikä siihen auttaa? Onko tää jotain hivenainepuutosta vai?

3.1.2017
misukka
misukka

Nesteen juominen onkin mulla aina haaste. Mut selkeästi juominen kyllä helpottaa tuohon vaivaan jonkin verran.

Samalla olen nyt käyttänyt tukisukkia. Mulla on 4 paria, joita käytän. Puolet tiukempia ja toinen puoli vähän kevyempiä.

Tiukempien kanssa jalat tuntuu paremmilta.

Ja edelleen otan magnesiumia joka päivä.

18.1.2017
misukka
misukka

Nyt en osaa sanoa, onko kyseessä sama kuin itselläni oli ajoittain. Mutta kuulostaa samalta.. Nestehukka (tai ainakin pitää lisätä veden juontia),
ja älä lisää ruokaan ollenkaan suolaa. Mulla ei ollut esikoisen kanssa mitään tällaisia oireita ja söin samalla tavalla tämän toisenkin lapseni raskauden ajan, mutta jouduin juomaan paljon paljon enemmän vettä, ja katsomaan todella tarkkaan ihan leivässäkin olevan suola%. Muuten sain pohkeisiin kauheita "maitohapoille-menemisen tunteita". Välillä tuntui kuin olisi ollut pohkeet räjähtämässä. Eikä pystynyt oikein kävelemään kunnolla. Marjat, vesimeloni, punakaali raakana auttoi myös. Voihan noita kokeilla, jos vaikka olisi samasta asiasta kyse. Eihän siinä mitään ainakaan häviä.

18.1.2017
hansof
hansof

Toi on kiva jos selviää ilman turvotusta koko odotusajan. Eihän kaikille tosiaankaan kaikkia vaivoja anneta riesaksi. Ja jotkut onnekkaat selviää ihan vaivoitta 😄

Mie oon se joka kerää monen muunkin puolesta vaivoja itselleen.

4.1.2017
misukka
misukka

Toivottavasti ei ole mitään vakavaa.

4.1.2017
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mulla taas ei ollut turvotusta lainkaan raskausaikana, synnärille asti mulla oli sormukset sormessa.

Aina kyselivät neuvolassa turvottaako, no ei turvottanut!😊 vaikka se on yks raskausajan vaiva.. ihmettelin itsekin kun muilla odottaville äideillä oli turvotusta, nii mulla ei mitään.

4.1.2017
NemiMilla
NemiMilla

Eikö kellään hyviä ideoita, mistä vois olla kyse?

Neuvolassa kysäsen toki huomenna jos vaan muistan. Hapero pää.

4.1.2017
misukka
misukka

Mä en huomaa mitään selkeästi näkyvää. Nuo pohkeiden takaosat on molemmissa kintuissa samalla tavalla kovat ja tuntuu kuin olisi hapoilla.

Edellisissä raskauksissa on kyllä turvottanut ja jalat puutuneet jonka huoksi tukisukkiakin mulla on olemassa 3 paria. Keskimmäistä odottaessa ei voinut edes kuvitella tavallisia sukkia.

Nyt on turvotus pysynyt yllättävän hyvin poissa. Ihan satunnaisesti on turvotusta ollut. Sekin keskittynyt vasempaan jalkapöytään.

3.1.2017
misukka
misukka

Onko misukka kyseessä suonikohjut?! mulle tuli polvitaipeseen suonikohjut raskaus aikana, ne välillä kivisti ja teki jalat tönköiks. Vaikea selittää, mutta ostin tukisukat jotka oikeasti auttoi mun suonikohjuihin. Tämäkin piti kokea ennen puoltaväliä ja oli oikeasti töissä hyvät, myyjänä ku työskentelee joutuu liikkumaan/kävelemään jonkin verran.☺

3.1.2017
NemiMilla
NemiMilla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...