helmikuu 2017

mites muut helmikuun odottajat voivat? täällä supisteluja tullut tänään ja nivusia särkenyt monta tuntia, liitos kipuja? esikoinem tulossa ja poika la 27.2 kuinka moni käynyt synnytysvalmennuksessa jo? aiotteko mennä?

31.12.2016
Jeminapa
Jeminapa

Meille syntyi kaksostytöt rv 38+1 pe 10.2. Kotona ollaan oltu jo ma lähtien, eli tyttöjen ollessa 3,5vrk vanhoja. Aivan ihanat terveet tytöt saatiin täydentämään meidän perhettä. Kaipa meitä voi jo "suurperheeksi" kutsua (6hlö).

Onko muita helmikuisia jo syntynyt??

19.2.2017
mamskis
mamskis

Kaisurille suuren suuret onnittelut pienen pojan johdosta!! :)

Täällä odotellaan tosiaan kaksosia syntyväksi... La 23.2., joten pitkälle ollaan jo päästy!! Kaksoset kun monesti syntyvät etuajassa. Nyt siis rv 37+3. Eilen tuli voimakkaita supistuksia iltasella 3h ajan 3-10min välein, mut sit rauhottui... Saa nähdä meinaako nämä tytöt tulla samalla kaavalla kuin isosiskonsa: supisteli 3h ajan kipeästi ja sit supistukset loppui, ja tyttö syntyi vasta viikon päästä tuosta illasta.. Molemmat edelliset synnytykset oli suht nopeita, joten täytyy tarkoin tunnustella oloja, ettei tuu yhtä kiire sairaalaan, kuin tytön kanssa aikanaan... :D

Tsemppiä kaikille loppumetreillä oleville. :)

5.2.2017
mamskis
mamskis

Meille syntyi poika klo 2.30, mitoilla 3760 g & 51 cm. Vauva on terve ja imetys lähteny sujumaan hyvin :) äiti on väsyny pelkän aamuyön torkuttelun jälkeen, mutta sitäkin onnellisempi :)

4.2.2017
Kaisur
Kaisur

kaisurille tsemppiä! täälä eilen illalla järkyttävät supistukset n. tunnin verran mutta sitten loppu, selkä kipua jatku tästä 3 tuntia vielä. liikkuminen on tuskaa ja viimeyön nukuin yllättävän hyvin siihen nähden miten aiemmin. la siis 27.2 mutta vois jo tulla ;)

3.2.2017
Jeminapa
Jeminapa

Mites muut helmikuiset? Ite makaan synnärillä käyrillä, tänään on la ja tarkotus käynnistää synnytys :) jännän äärellä siis...

3.2.2017
Kaisur
Kaisur

Moi,

Täällä la 16.2. Kyllä väsymystä on ja erit aamuherätykset väsyttää, onneks töitä enää 2 pvää!! Jee! Ja vatsa menee kovaksi paljon useammin kuin vähän aikaa sitten. Mutta koiralenkillä esim haluun edel käydä, välillä väsyneempiä pviä ja välillä taas jaksaa paremmin. Yöllä herää välillä hikoiluun ja kun kääntyy. Yhdessä (fyssarin) valmennuksessa ollut ja tarkotus mennä kahteen seuraavaankin, koska mulla aikaa ekan lapsen syntymästä. Tsemiä kaikille!

9.1.2017
Ebbe17
Ebbe17

Tänään on taas muistanu mitä ne liitoskivut onkaan ku tuikkinu tonne alas ihan huolella, välillä tuntuu että joku vetäis tota alakertaa kahtia :D ja asiaa ei auta se että vauva ottaa oikein vauhtia jaloilla kohdun yläosasta ku poraa itteensä alaspäin :p Lääkäriasiaan en oikein osaa sanoa mitään ku mulla on ollu radin takia tiheemmin noita lääkäreitä ja nekin äitiyspolilla. Mut mun käsittääkseni täällä vika neuvolalääkäri olis rv 36?

5.1.2017
Kaisur
Kaisur

Niin ja valmennukseen ollaan menossa. 😊 Lääkärineuvola vasta loppukuusta, aika myöhään minusta? 😮

4.1.2017
123kk
123kk

Täällä la 11.2. Nyt viimeisellä kolmanneksella väsymys tekee paluuta (oli alussa myös). Sitten harmittaa kun ei jaksa/huvita.
Kaikenlaisia pieniä kipuiluja on - joskus jomottelee alavatsaa koko päivän, vähän aaltoilevasti. Siitä olen neuvolassa kysynytkin, mutta ei kummemmin tutkittu. Yleensä kävelyllä ollessa tai ylipäätään liikkeellä saattaa tuikkia melko kipeästi tuonne alas, tiedä sitten mitä se on, varmaan normaalia kuitenkin.
Hyviä nukkumisasentoja ei tahdo löytyä ja levotyomat jalat vaivaavat. Muutenkin olen ollut todella herkkäuninen.
No, ei kovin pitkästi enää jäljellä. 😉

4.1.2017
123kk
123kk

itseä nivus säryt ja harjotussupistukset (ei kipeät mutta tuntu) valvotti 2 asti yöllä.. 4 aikaa heräsin edellee nivus särkyy. illalla myös selkää särki mut kauratyyny autto siihen.

2.1.2017
Jeminapa
Jeminapa

Täällä vointi vaihtelee aikalailla päivän mukaan, välillä tuntuu että vois tehä vielä vaikka mitä ja joinakin päivinä tuntuu että ei vois olla yhtään pystyasennossa. Supisteluja on päivittäin, suurinosa vielä toistaseks ainakin pelkkiä harjotussupistuksia, tosin on ollu myös kipeitä kiristyksiä ja menkkamaista aaltoilukipua jota mulla oli esikoisen aikaan vasta ku synnytys käynnistettiin. Ainut asento enää, missä pystyy nukkuu, on oikea kylki. Äsken erehdyin sohvalla kääntymään vasemmalle kyljelle niin kyllä repäs kipeesti oikeelta puolelta! No, kauratyyny olkoon ystäväni tulevat viikot :) Synnytysvalmennuksessa ei olla tosiaan tästä käyty koska toinen lapsi tulossa, esikoinen syntyny 9/14. Mut sillon käytiin ja koin sen ite kyllä tosi hyödyllisenä, samoin tutustumisen synnytyssairaalaan että sinne kannattaa mennä jos vaan mahdollista :) Meillä la 3.2 ja viikkoja nyt 35+1.

31.12.2016
Kaisur
Kaisur
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...