Torstai lörpät

Onko täällä jo torstain ketjua joka ei vain näy? No sehän selviää kohta. Mutta mukavaa päivää kaikille!

29.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

Kuulostaapa kivalta teidän päivä, tennari. 😊 Meillä isommat jäbät kävi reilun tunnin riehumassa pihalla taskulamppujensa kanssa.

Ja mä sain söpön videon jossa poikien serkku käveli. Joulun jäljestä just täytti vuoden. 😍

29.12.2016
misukka
misukka

Voi yöks misukka, ei käy kateeks. Itellä sama edessä täs viim 8 vk päästä. 😣

Meillä oli tytöillä vauhdikas päivä serkkujen kaa. 😊 Käytii kaupungilla kävellen, hesellä syömässä. Koko ilta oltii ulkona ja muksut laski mäkee yms. 😊

Eipä tarvinnu unimattia odotella ainakaan. 😊

Nyt jos itte söis iltapalan ja köpsähtäs unille.

Huomenna tarttis sitten kauppareissulla käydä ostaa uuden vuoden eväkset.

29.12.2016
tennari
tennari

Siinäpä neitokaisilla illan puuhaa kun siivoilevat "lumet" pois 😄

Meillä pienin jo pedissä ja isommat suihkussa.

Hassu fiilis kun jo tunti sitten oli iltapala syötynä ja hampaat pestynä.

Huomenna jo ennen kasia labra kutsuu ja iso kasa sokerilientä kurkusta alas. Yöks!

29.12.2016
misukka
misukka

Vipe, kiva kun mies pitää sun puolia. ☺ Meillähän vähän saman tapainen tilanne mun anopin kanssa, ja on kyllä helpottavaa kun mieskin on sitä mieltä et sen käytös ei oo kivaa, vaikka äitinsä onkin hänelle rakas.

Misukka, ymmärrän hyvin sun fiiliksiä. Jos mahdollisesta seuraavasta raskaudesta tulee samanlainen niin en kyllä tiedä mitä mä ton pienen kanssa teen.

Poikahan on jo pari kuukautta syöny soseita, syö nykyään ihan kunnon annoksia. Ja sai alusta asti leikkiä omalla lusikalla jonka dippaan ruokaan. Et varmaan ois eri tilanne jos oltais vasta nyt aloitettu kiinteät. ☺

Mitä muuta, nkille jaksamista.

29.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

Nkin pienemmälle tervehtymistä. Toivottavasti helpottaa. Saiko teidän pienempi sen vesirokon myös?

Rupesin just miettii, et kuinkahan meillä on sormiruokailtu. Ekat kerrat on varmaan otettu käteen ja viskattu lattialle. Suuhun tai edes naamaa kohti, ei varmaan ole muutamaan ekaan kertaan osunut lainkaan. Eli teillä lähti homma jo hyvin käyntiin kun suuhun asti eksyi.

Me käytiin isännän ja pienimmän kanssa kaupassa. Voi jestas, että teki pahaa kun ihan pienen pätkän jouduin kantaa tuota pientä ihmistä. Ei ole minnuu luotu tälläseen. Kade niille, jotka pystyy raskausaikana olemaan ihan normaalisti ja nostelemaan tulevaa isosisarusta kuin ei tuntuisi missään.

29.12.2016
misukka
misukka

Heips.. Miten se Rinudan pienikin on jo niin iso.. Vastahan se oli 3kk 😅
Hitsi nyt unohdin jo muut.. Nki pesi Kahvipannua, sen vain muistan ja Misukalla oli ollut hidas aamu..

Me käytiin aamupäivästä mun entisen hoitolapsen kanssa puistoilemassa.. Sitten kun mies tulee kotiin lähdetään käymään vakuutus yhtiössä.. Ja sittenhän se on päivä ohi..
Miehen isä oli siltä kyselly mentäsikö sinne uudeksi vuodeksi, mies oli heti suoriltaan vastannut että ei olla tulossa.. Se on onneks mun puolella kyllä noissa jutuissa.. Sitä lähinnä harmittaa ja hävettää se vanhempiensa käytös.. Ja ymmärrän kyllä että haluaa pysyä väleissä niiden kanssa.. Omat vanhemmat on kuitenkin aina omat vanhemmat vaikka ois millaisia.. Eihän munkaan vanhemmat täydellisiä ole 😂😂 Mutta onneksi tosiaan tajusi ettei mua kiinnosta uusivuosi sen porukoilla ja oli kieltäytynyt suoraan edes kysymättä multa..

29.12.2016
Vipe
Vipe

Juu, en mä odottanutkaan et heti ekalla kerralla oikeasti söis mitään. Tarjotaan vähän sormiruokaa joka aterialla soseen/puuron ohessa, niin tottuu pikkuhiljaa. ☺

29.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler

Ai niin se sormiruokailu.

Se on alkuun just tuota, että purastaan ja syljetään pois. Kunnes maistelukin alkaa kiinnostaa. Sit kakistellaan ylisuuria paloja pois kurkusta kun ei ymmärrys riitä siitä, miten isoja paloja pystyy nielemään.

Mut ajastaan se kehittyy.

29.12.2016
misukka
misukka

Täällä ei ole aiottua ehditty tekemään. Eli nakkeja oli tarkoitus käydä kaupasta hakemassa kun ei eilen saanut.

Mut venähti aamupala ja sitä myöten kaikki muu, niin syvennyinkin sitten yhdistyksen raha-asioita tekemään. Muutama lasku piti tehdä ja maksaa muutama lasku. Sit olis vielä yksi tilitys mikä pitäis käydä tämän vuoden puolella tilittämässä. Sit olis se homma paketissa.

Muksut on käyneet hermoille oikein urakalla. Kokoajan möykänneet. Muuten kyl ihan kivasti olleet. Mut tämä oma olo ei nyt just ole ihan parhaasta päästä.

Äsken kävin pyykit siirtämässä kuivuriin. Kait mä kohta lähden vipeltää sinne kauppaan... Huoh.

29.12.2016
misukka
misukka

Täällä vietetään rauhallista päivää. Jossain vaiheessa isäntä saa katsoa pojan perään sen aikaa et saan imuroitua kunnolla, poika ei tykkää imurista sit yhtään. Just ripustin pyykit, pesin koneellisen hienopesua, sen ohjelman se huuhtelee kylmällä vedellä, ja se on kyllä kylmää nyt talvella. Käsiin ihan sattuu kun puristanut vedet vaatteista.

Eilen neuvolassa terkka ehdotti et aloitetaan sormiruokailu, olin kyllä itsekin ajatellu kysyä asiasta. Eli eilen poju sai sit kurkkutikkuja välipalaksi. Ei kyllä syöny niitä, sylki pois heti kun onnistui puremaan palan irti. Mut muuten tais olla kivaa. :) Niin ja pojun puolesta kiitos onnitteluista. Justhan me tuotiin kotiin tuo rääpäle, ja nyt on jo iso poika.

Kohta saa kyllä miettiä oisko aika lopettaa yösyötöt. Tuntuu et poika ei edes syö paljon, tuskin mikään kamala nälkä voi olla. No, ei ihan vielä, nyt on ollu joulustressiä, ja sit kun aloitettiin hampaiden harjausta ja sormiruokailua niin ei viitsi kaikkea samaan aikaan. :) Vaikka on pikkujuttuja omasta mielestä, mut kai ne tuolle pienelle on isoja asioita.

29.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 8-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...