Pistekaupan päivitys

Uuden vuoden kunniaksi myös piste kauppa vois uudistua uusilla erilaisilla tuotteilla 0-4 vuotiaille! Esim. Palapelejä eri ikäisille, pyyhkeitä, leluja, kirjoja, unipehmoja jne.

28.12.2016
Murmeli 1974
Murmeli 1974

Jotain vaatteita ja leluja olen pojalle tilannut, mut nyt kun herra on puolivuotias ollaan jo siinä pisteessä et hän on liian iso noille tavaroille mitä siellä on. Paitsi ne naamiasasut, mut ne ei mua kiinnosta.

Mä säästän pisteet ja tilaan sen vastesetin sit jos sitä vielä on jos meille suodaan lisää lapsia. Mut kaikki ei tosiaan halua tai voi saada enempää lapsia.

5.1.2017
Rinuda
Rinuda
3-year-old toddler

Minäkin käyn aina epätoivoisena kattomassa oisko tullu jotain tuolle meidän 2-veelle,mutta ei..ei mitään mitä voisi tilata😞Kirjat,pehmot,palapelit,legot olisi mieleen ainakin😊

5.1.2017
huiskutin
huiskutin

Hyvä, että saatiin tää ketju aikaiseksi!
Tosiaan tarvetta ois uusille tuotteille ja eri ikäisten tuotteille. Lautapelit ois tosi kivoja!
Vaatteita vois olla isommillekin esim. Collegehousuille, sukille aina käyttöä!!!
TOI essu hyvä idea!

5.1.2017
Murmeli 1974
Murmeli 1974

Askarteluessu olisi muuren kiva saafa taas valikoimiin. Alkaa tuo 9-10 vuotta vanha essu olemaan sen verran kypsää kauraa, että tarvittais uusi.

4.1.2017
misukka
misukka

Mä liityn joukon jatkoksi.

Meillä tuota vauvatavaraa on yli omien tarpeiden joten todellakin olisi kiva saada yli 4-vuotiaille suunnattuja juttuja tarjolle.

Niitä ei ole käytännössä koskaan. Joskus ihan pienen hetken ja heti loppu. Eli tilausta selkeästi on.

29.12.2016
misukka
misukka

Tätä kannatan minäkin☺toki vois olla sinne 5wee asti jotain.. nuorin on 5 ja pisteitä olis vaan ei oo mitään mitä tilata tuon ikäselle.. legoja/palapelejä/kirjoja??

29.12.2016
Kiplari
Kiplari
3 years, 9-month-old toddler

Samaa mieltä. Ja isommille lapsille vaatteita, kaiken ei tarvis olla 74. Ja jossain vaiheessa siellä oli sellainen tuotepussukka, vaikka jotain sellaista.

Tilasin sen uuden perhosen, mut sehän on samanlainen kuin se vanha paitsi erivärinen. Sitä en kyllä myöskään ymmärrä et miks sitä perhosta on kaupassa, me ainakin saatin sellainen liberolaukussa.

Niin, sovellukset vois olla myös androidille.

28.12.2016
Rinuda
Rinuda
3-year-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...