Perjantai 😊 Aaton aatto

Huomenta! Ajatella, huomenna on jo joulu. 🎄 Mitäs muitten suunnitelmissa? Viimeiset jouluvalmistelut?

23.12.2016
Rinuda
Rinuda
2-year-old toddler

Koita nki nauttia nyt joulusta. Ja muista kiittää miestäsi, kun oli kotona siivonnut.

23.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Täällä taas kauppa oli harvinaisen tyhjä. 😮

Poika parka on niin tuskainen kun suuhun sattuu. Mut eka hammas siellä kiusaa. Onneks sentään nukahti.

Munkin pitäis nyt kattoo tiskit ja pyykit. Vaikka ollaan vain yks yö poissa, niin en halua tulla kotiin sotkuun.

23.12.2016
Rinuda
Rinuda
2-year-old toddler

Hih. Vipe alkaa oppia 😄 Mekin käydään tänään yksi hautausmaa. Malmilla pitää pyörähtää. Muut kaksi käydään huomenna aamupäivästä.

Tuvituksella melkoinen ralli noihin poikien joulun kanssa. Mut ihan näpsäkkää, että vaikka oot aamun töissä, niin illalla saat poikien kanssa viettää joulua.

Kivoja työhukeja sulle!

Oli kyllä kaupassa porukkaa ku pipoo. Siis joka parkkiruutu täynnä aamukymmeneltä! Yksi lähti, niin toinen tuli tilalle.

Käytävät täynnä tavaraa, hyllyttäjiä ja ihmisiä. Mut ihmeesti siellä silti soljui porukka ristiin rastiin sulassa sovussa.

Mut en jaksanut kahta kauppaa kiertää. Hain kaikki tarvittavat cittarista kun siellä oli kala. Prisman kalat maksaa tuplan cittariin verrattuna.

Pojat vahti makaronilaatikkoa sen aikaa kotona kun pienimmän kanssa kävin kaupassa. Äsken syötiin.

Isännys soitteli, että sainko kaikki kaupasta. Hää pääsee tulemaan suoraan kotiin. Jos oikein rivien välistä tulkitsin, niin oli nyt lähdössä kotiin päin.

Pienin vetelee vielä joulukalenteriherkkuja nassuun. Kunhan sen saan nukkumaan, ni voisin ruveta laittelee tiskikonetta. Pyykkikoneeseen pitäis vielä toinen latinki saada pyörimään tälle päivää. Eka tais just valmistua kuivurista.

23.12.2016
misukka
misukka

Heräsin tuossa tunti sitten. Illalla tyttö halusikin omaan sänkyynsä nukkumaan. Nukuttiin siinä. Heräsin ennen kuutta ja menin miehen viereen nukkumaan.
Aamulla tyttö halusi mut taas viereensä.

Huoltomies kävi jo. Sähköliikkeelle menee meidän uunin korjaus, jos siihen voi mitään tehdäkään.

23.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Huomenta.. Meillä nukuttiin pitkään,jopa toi keskimmäinen! Jes,kerrankin osasin suoraa korjaamatta kirjoittaa keskimmäinen 😂
Vauva nukkuu edelleen,se onkin monesti sellainen että herää siihen kun keskimmäinen tulee meidän sänkyyn,syö silloin ja sitten nukkuu johkin puolille päivin.. Ei ihan joka päivä mutta useimmiten kuitenkin..
Tänään ois vielä pyykkiä ja siivottavaa.. Mies siis töissä vielä tänään.. Vieraita varmaan tulee ainakin sen verran että saa lahjoja vaihdettua..
Illalla käydään varmaan hautausmailla kun ei huomenna ehdi..

No nyt on sen verran levottomuutta pojissa että täytyy lopettaa.. Mukavaa joulunaikaa kaikille..

23.12.2016
Vipe
Vipe

Pigletille tsemppiä joululomaan!

23.12.2016
misukka
misukka

Huomenta

Me just noustiin sängystä. Ihanaa, kun tuo pienin on nyt nukkunut sinne seiskaan tai ylikin. Vau!

Rinuda. Kyllä ne aivot ajastaan oppii nukkumaan. Se yö, kun lapsi ekaa kertaa nukkuu heräämättä on kans sellanen, että äiti herää sen sata kertaa varmistamaan että onhan vauva hengissä vielä kun ei ole herännyt. Sitä niin tottuu heräilemään öisin, että yön läpi nukkuminen tai nornaalia pidemmät unipätkät pistää oman pään ihan kuutamolle.

Jemi, ei kyl käy kateeksi teidän kevättä. En missään nimessä suosittelisi pentua ja vauvaa samaan aikaan. Se on kuin sulla olisi kaksi vauvaa talossa. Toivottavasti saat apuja, että saatte sen pennun koulutettua koska vauvan kanssa sä et ehdi sitä kouluttamaan edes sisäsiistiksi. Sä vaan juokset perässä korjaamassa jäljet. Sitten kun koirat on jo levitelleet ne ympäri kämppää.

Mullakin on kauppareissua luvassa. Isäntä eilen kehitti ihan tyhjästä pitkähkön listan hankintoja. Lohen mä tiesin ja olin siihen varautunut kun luvattiin savustaa se joulupöytään.

Tänään isännällä leipomista kun jouluhalonkin lupasi väsätä tarjolle.

Meidän kinkkua yritetään vetkuttaa, ettei se sulaisi joululle vaan välipäivinä vasta paistetaan. Sen kinkun piti olla tuore(tilattu tuoresuolattuna) mutta Atria toimittikin kinkut pakasteena. Meillä ei pakkaseen mahdu se liki 8 kiloinen jötikkä, joten nyt se on sellainen puolittain sulanut. Keskeltä umpijäässä, ulkopinnalta hivenen pehmeä.

Oli vähän työntekijät antaneet palautetta, että toimitus näin myöhään ja jäässä kinkut. Ei suurimmalla osalla taida ehtiä joulupöytään. En ymmärrä, että jos tilataan tuoretta niin toimitetaan pakaste. Ei mennyt ihan putkeen Atrialla tämä homma.

23.12.2016
misukka
misukka

tänää ois vielä kinkun paistoa, torttujen tekoa (tortut teen elämäni ekaa kertaa puulla lämmitettävässä uunissa) pari lahjaaki pitäs pakata ja siivota. onneks miehellä lyhyt työpäivä niin hoitaa kinkun ja auttaa siivouksessa. sain eilen etukäteen mieheltä toisen joululahjoista, koiran panta. nyt siis päätettiin että kolmas koira pidetään 😅😍 toivotaan että olisi suht helppo pentu. ikää pennulla byt 5 viikkoa joten onhan tässä aikaa ennen vauvan tuloakin.

23.12.2016
Jeminapa
Jeminapa

Miten nää aivot sais tajuamaan et vielä voi nukkua... Poika viime aikoina herännyt toisen kerran yöllä 3-4 aikaan, viime yönä jo 2. Nyt vasta vähän vaille 5. Ja höpsöt mamma-aivot näköjään sitä mieltä et kun kerran sain näin pitkään nukkua putkeen niin ei tarvi enempää nukkua. Pyöriny täällä sängyssä jo yli tunnin, kohta nousen kyllä keittämään aamukahvit.

Oisko ollut isompi puuroannos joka autto. No, viime yö nyt oli levoton muutenkin, eilen tosin huomasin et hammas taitaa olla nyt oikeasti puhkeamassa, ikenessä joku reiän näköinen.

Poika kasvaa niin hurjasti. Kohta lähtee liikkeelle, on nyt muutaman päivän noussu konttausasentoon, mut ei pääse eteenpäin siitä. Ja on niin hermostunut kun ei pääse. 😂❤

Mun pitää mennä kauppaan hakemaan ihan tavallista ruokaa ettei jääkaappi oo ihan tyhjä kun tullaan kotiin joulupäivänä. Ja sit lahjanvienti reissu ois ohjelmassa. Isäntä lähte töihin, tosin vain 8 tuntia. Ihan kummaa kun tottunu et herra on töissä vähintään 12 tuntia ☺ Illalla laukkujen pakkaamista, huomenna heti aamupalan jälkeen mennään anopille joulun viettoon. Ollaan vain yhden yön, mut pojalle tarvii kampetta mukaan ihan mukavia määriä...

23.12.2016
Rinuda
Rinuda
2-year-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...