Torstain aamupäivää

Täällä tavalliseen tapaan herätty aikaisin. Illalla muskareiden joulukonsertti.

15.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Kiitos vinkeistä. Muuten en miettisi kun jotkut vauvat tosiaan kakkaa harvemmin, mut meidän herra on ennen kakannut vähintään kerran päivässä, ja hänellä vaikuttais olevan aika epämukava olo.

Toivottavasti PMllä mukavaa konsertissa.

Misukalla ollut urakkaa illalla, varmaan kiva kun se on nyt pois alta.

Pitäis mennä nukkumaan. Mä olen ihan sekaisin viikonpäivien kanssa. Oon jotenkin elänyt tiistaissa tänään, mut nyt tuli ihan perjantaifiilis.

15.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Kiva, että misukka sinulla on onnistunut olo joulujuhlan jälkeen.
Iso urakka teillä oli tarjoilujärjestelyissä.

15.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Luumua tai päärynää ja runsaasti nestettä niin pitäisi helpottaa pientä masua.

Nyt on koulunkin joulujuhla taputeltu ja glögikaaos selätetty. Kerrankin tilanne, ettei tortut loppuneet kesken. Kymmenkunta jäi. 360 torttua tehtiin tarjolle.

Pojat on nukkumassa ja itse tein "taloudellista loppuselvitystä" eli paljonko toimikunta on mulle tarvikkeista pystyssä.

Nyt kyl väsyttää vähän.

15.12.2016
misukka
misukka

Päärynää voi koittaa. Apteekista saa mallasuutetta. Joillakin vauvoilla kakkaamisen väli voi tosin olla viikon tai kaksi.

Just tultiin sieltä konsertista.

15.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Minäkin kerkesin tänne vasta nyt. Aamulla ei taaskaan meinattu päästä ylös, sit kun oltiin saatu aamutoimet pois alta niin oli jo aika lähteä perhekahvilaan. Viimeinen kerta tänä vuonna oli auki. Sit vaunulenkille luistelemaan pitkin katuja, miten voikaan olla niin liukasta... Just ehdittiin kotiin ja tunnin ehkä oltiin ihan rauhassa ennen kuin anoppi ja eräs toinen tuttu täti tuli vierailulle. Ne äsken lähti, nyt pitää vähän hengittää, poika onneksi nukkuu. Sit pitäis saada päivällinen aikaseks.

Onks kellään muuten vinkkiä miten pienen mahaa sais toimimaan? Ei oo maanantain jälkeen tehnyt isompaa hätää, ja on jo aika tuskaisen oloinen. Luumua?

15.12.2016
Rinuda
Rinuda
2 years, 6-month-old toddler

Torstait taitaa olla aika hiljaisia täällä aina 😂
Misukalle mukavaa joulujuhlaa tarjottavien parissa..
Pm:lle hauskaa joulukonserttia,kuulostaa kivalle 😊
Meillä ollu mukava ja leppoisa päivä 😊 ollaan touhuttu vähän kaikkea muttei kuitenkaan mitään 😅 Eli pidetty ihan kunnolla vapaa päivää joka on kyllä ansaittu kun ollu viikot nyt yhtä haipakkaa aamusta iltaan.. Illalla ajateltiin lähteä luisteleen..Eipä suurempia suunnitelmia 😊
Mukavaa loppu päivää kaikille 😊

15.12.2016
Vipe
Vipe

Päivän puolta

PMlle hyvää konserttia!

Mä soittelin joo sinne työpaikkaan. Yllättäin en tullut valituksi 😄 Mutta TE-palveluihin sain kuitattua tämän joten yksi rasti suoritettu.

Äsken levittelin kaksi kiloa joulutorttutaikinoita pitkin pöytiä sulamaan, että pääsee leipomaan illaksi torttuja koulun joulujuhlaan kunhan haen pojat päikystä kotiin ja saan pienimmän unille.

Illalla siis koulun joulujuhla edessä. Siellä glögiä, torttuja ja pipareita olen tarjoilemassa.

Yhtäkkiä hoksasin, että olikohan koulun varastossa kertisteelusikoita. Täytyy varmaan varmuuden vuoksi käydä hakemassa niitä.

Ja eilen pakkailin kaverin tytölle joululahjoja laatikkoon, niin se laatikko pitää viedä Matkahuoltoon. Tuommosen about 0,5m kanttiinsa olevan lootan toimitus näkyy olevan euron verran edukkaampi sitä kautta.

15.12.2016
misukka
misukka

Misukka tais suunnitella soittavansa sinne työpaikkaan.
Mitäs muille?

15.12.2016
PekkajaMatti
PekkajaMatti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...